Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

zor zamanlar cnm Allah yardımcın olsun.şuan yapman gereken sadece beklemek.hayırlsı olsun.inşallah en sağlıklı şekilde en kısa sürede bu zamanları atlatırsn

Kizlar doktora gittim. Folikül takibine. 13. Gün bugün ve sadece 12 mm en büyüğü henüz daha var gelişenler onlar 10 mm filanmis hep. Cuma yine gitcem

kaç mm de çatlıo cnm.maşallah bol bol gelişsnler.ikiz ikiz gelsinler inşallah

zor zamanlar cnm Allah yardımcın olsun.şuan yapman gereken sadece beklemek.hayırlsı olsun.inşallah en sağlıklı şekilde en kısa sürede bu zamanları atlatırsn
Amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah teşekkür ederim destekler için

Kizlar aranızda folic trio kullanan duyan var mı? Eczaneden onu aldım da bugün.

Birşeycik olmaz catlamadiysa da çatlar catladiysa eğer dün geceyi değerlendirdikten sorun yok

Yok yok hissediyorsundur sen 9. Gün oldu şimdi. 3 gün sonra patlat bi test

Cnmm yaaa inşallah çok mutlu oldm msjni okurken inşallah cnmcmm inşallah

ailem geldi yanıma tatil dolayısıyla
artık zaman daha çabuk geçiyor
inşallah cuma günü hissettiklerim dogru çıkar

Kizlar doktora gittim. Folikül takibine. 13. Gün bugün ve sadece 12 mm en büyüğü henüz daha var gelişenler onlar 10 mm filanmis hep. Cuma yine gitcem
yavaş büyüsün daha iyi sana süpriz yapmasin da. hem rahimin güzel güzel kalinlaşır

Kızlar bende beklemedeyim.... ama bu sefer hasta olduğumdan bebek olayina kafayi takamadim pek :) hamilelik belirtileriyle değil hastalık belirtileriyle uğraşıyorum. öksürmekten kas zedelenmesi oldu onun ağrısı ayrı, kulaklarimda iltihaptan ödem olmuş onun ağrısı ayrı, öksürüğü hic sormayin hamilelikle ilgili belirtilerim varsa bile hissedemiyorum yani sadece sabah ates olcumune devam ediyorum önce 36.8e çıktı ertesi gün 36.7 oldu. 2 gündür 36.7. yani simdilik düşmedi insallahhhh düşmez :)

merhaba arkadaşlar...ekimde hapı bıraktım..kasımda eşim korundu...aralıkta yumurtlama gününden itibaren kasıklarımda hep ağrı oldu ve o ay hamile kaldım...sat 29 kasımdı...31 aralıkta beta hcg 77 çıktı...4 gün sonra 4 ocakta sabah 407 çıktı ve o gün akşam kanamam başladı...5 ocakta dr a gittim..progesteron bakıldı 2,83 çıktı...dr çok düşük vücudun reddediyor dedi..usg de haliyle görünmedi kese...ya düşük ya dış gebelik dedi dr...detaylı usg de sağda solda servikste kist çıktı...kanamam lekelenme şeklinde devam etti 5 gün...6. günden sonra normal adet gibi oldu...beta gittikçe geriledi...en son kontrolde dr rahim incelmiş ve temiz görünüyor dedi...son kanama (adet) bittikten sonra 24 ocakta yumurta akı kıvamında akıntı oldu ve kasıklarım 3 gündür yine ağrıyor...benimki kimyasal gebelik miydi sizce ve bu kasık ağrılarının geçmemesinin sebebi ne olabilir?....doğum kontrol hapı mahvetti beni, çok pişmanım...(

kimyasal gebelik gecirmissin cnm malesef geçmiş olsun. bebek sağlıklı olmayinca vücut atıyormuş

kimyasal gebelik gecirmissin cnm malesef geçmiş olsun. bebek sağlıklı olmayinca vücut atıyormuş
teşekkürler canım...kasık ağrılarım yine başladı geçen ayda böyle oldu...çatlayamayan folliküller kiste dönüşünce mi oluyor iltihap mı var anlamadım...

teşekkürler canım...kasık ağrılarım yine başladı geçen ayda böyle oldu...çatlayamayan folliküller kiste dönüşünce mi oluyor iltihap mı var anlamadım...
suan kanaman biteli kac gun oldu? yumurtlama ağrısı da olabilir ondan sordum

ShinSeGi kaç gün kaldı bata ateş güzel şuan ??? Bakalım canım 7mm dedi endometrium için. Nasıl bilmiyorum. İnşaallah dediğin gibi olur. Cumaya ne diyecek bakalım. Folik asitin içinde D vitamini de varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…