Aynen canım benim de kafam karıştı o yüzden yani bugün salı hala hiç bir emare yok akıntı tarzında bile bir değişim yok doktor 1 hafta içinde dediği için bekliyorum. Bugün tekrar sağlık ocağına verdim tahlil cuma günü çıkar dedi doktor bakalım inşallah o zamana kadar kanama başlar
Teşekkürler canım umarım en kısa sürede benim gibi isteyen herkes en kısa sürede bebeklerine kavuşur sağlıklı bir şekilde en büyük dileğim bu
Kizlar doktora gittim. Folikül takibine. 13. Gün bugün ve sadece 12 mm en büyüğü henüz daha var gelişenler onlar 10 mm filanmis hep. Cuma yine gitcem
Amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah teşekkür ederim destekler içinzor zamanlar cnm Allah yardımcın olsun.şuan yapman gereken sadece beklemek.hayırlsı olsun.inşallah en sağlıklı şekilde en kısa sürede bu zamanları atlatırsn
Bilmiyorum ki tam geçen sefer ilk kontrolden sonra gitmemiştim. Cuma gideceğim ama bu sefer hayırlısı olsun canım aminn :)/kaç mm de çatlıo cnm.maşallah bol bol gelişsnler.ikiz ikiz gelsinler inşallah
duymadım canımKizlar aranızda folic trio kullanan duyan var mı? Eczaneden onu aldım da bugün.
Birşeycik olmaz catlamadiysa da çatlar catladiysa eğer dün geceyi değerlendirdikten sorun yok
Yok yok hissediyorsundur sen9. Gün oldu şimdi. 3 gün sonra patlat bi test
Cnmm yaaa inşallah çok mutlu oldm msjni okurken inşallah cnmcmm inşallah
Bilmiyorum ki tam geçen sefer ilk kontrolden sonra gitmemiştim. Cuma gideceğim ama bu sefer hayırlısı olsun canım aminn :)/
ailem geldi yanıma tatil dolayısıyla
artık zaman daha çabuk geçiyor
inşallah cuma günü hissettiklerim dogru çıkar
Kizlar aranızda folic trio kullanan duyan var mı? Eczaneden onu aldım da bugün.
yavaş büyüsün daha iyi sana süpriz yapmasin da. hem rahimin güzel güzel kalinlaşırKizlar doktora gittim. Folikül takibine. 13. Gün bugün ve sadece 12 mm en büyüğü henüz daha var gelişenler onlar 10 mm filanmis hep. Cuma yine gitcem
onu ilk kez duydum sen kullan iyi gelirse bizde alalim :)Kizlar aranızda folic trio kullanan duyan var mı? Eczaneden onu aldım da bugün.
kimyasal gebelik gecirmissin cnm malesef geçmiş olsun. bebek sağlıklı olmayinca vücut atıyormuşmerhaba arkadaşlar...ekimde hapı bıraktım..kasımda eşim korundu...aralıkta yumurtlama gününden itibaren kasıklarımda hep ağrı oldu ve o ay hamile kaldım...sat 29 kasımdı...31 aralıkta beta hcg 77 çıktı...4 gün sonra 4 ocakta sabah 407 çıktı ve o gün akşam kanamam başladı...5 ocakta dr a gittim..progesteron bakıldı 2,83 çıktı...dr çok düşük vücudun reddediyor dedi..usg de haliyle görünmedi kese...ya düşük ya dış gebelik dedi dr...detaylı usg de sağda solda servikste kist çıktı...kanamam lekelenme şeklinde devam etti 5 gün...6. günden sonra normal adet gibi oldu...beta gittikçe geriledi...en son kontrolde dr rahim incelmiş ve temiz görünüyor dedi...son kanama (adet) bittikten sonra 24 ocakta yumurta akı kıvamında akıntı oldu ve kasıklarım 3 gündür yine ağrıyor...benimki kimyasal gebelik miydi sizce ve bu kasık ağrılarının geçmemesinin sebebi ne olabilir?....doğum kontrol hapı mahvetti beni, çok pişmanım...(
teşekkürler canım...kasık ağrılarım yine başladı geçen ayda böyle oldu...çatlayamayan folliküller kiste dönüşünce mi oluyor iltihap mı var anlamadım...kimyasal gebelik gecirmissin cnm malesef geçmiş olsun. bebek sağlıklı olmayinca vücut atıyormuş
suan kanaman biteli kac gun oldu? yumurtlama ağrısı da olabilir ondan sordumteşekkürler canım...kasık ağrılarım yine başladı geçen ayda böyle oldu...çatlayamayan folliküller kiste dönüşünce mi oluyor iltihap mı var anlamadım...
kanama 16 ocakta bitti canım...yumurtlamada bu kadar ağrı olur mu dokunamıyorum karnıma o derece...suan kanaman biteli kac gun oldu? yumurtlama ağrısı da olabilir ondan sordum
o zaman kesin kontrole git cnm. yumurtlamada sancı olur ama karna dokunamicak kadar değilkanama 16 ocakta bitti canım...yumurtlamada bu kadar ağrı olur mu dokunamıyorum karnıma o derece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?