NedaFarah canım sen ne yaptın aşılama oldun mu ?
evet klomene hic belli olmaz belki kendi catlayiverirYok yok sakin kendini o duruma sokmaklomen bitti dün. Akıntı başladı yine bugün ama ateş aynı düşük devam ediyor. Kontrole kadar ne olacak bakalım belki kendi çatlar bile
hayirlisi olsun cnm hemen geçer insallah kistinCanım diğer topiktede yazdım sana ama burdan da yazayım. Geçen ay doğum kontrol hapı kuulandım bu ay aşılama olacaktı. Tam başlıyoduk doktor kist gördü. Geçen ay da varmış zaten ama gitmemiş. Bir ay daha devam edicem kist giderse aşılamaya geçicez. Yoksa kisti aspire edicekmiş. Bilemiyorum neler olacak. Bekliyorum sadece. Hayırlısı herşeyin.
merhaba arkadaşlar. ben de bugün kontrole gittim sabah. sağda 4,solda 2 yumurtam oluşmuş. kan aldılar, e2 ye bakacaklar. sonuca göre iğnelerin dozunu arttıracaklar. 15.30da tekrar gideceğim sonuçlar için. inşallah kaliteli olurlar da 2 tane koyarız belki ikiz olur:)
Tamam canım hayırlısı olsun hadi inşaallah gitsin o kist güzelce başlasın çalışmalar :)Canım diğer topiktede yazdım sana ama burdan da yazayım. Geçen ay doğum kontrol hapı kuulandım bu ay aşılama olacaktı. Tam başlıyoduk doktor kist gördü. Geçen ay da varmış zaten ama gitmemiş. Bir ay daha devam edicem kist giderse aşılamaya geçicez. Yoksa kisti aspire edicekmiş. Bilemiyorum neler olacak. Bekliyorum sadece. Hayırlısı herşeyin.
Çatlatma iğnesi demedi doktor zaten benim bakalım kontrolde çıkar meydanaevet klomene hic belli olmaz belki kendi catlayiverir
Olabilir Çatlama öncesinde de bi düşüş oluyor sonra çatlayınca yükseliyor diye biliyorum ben çatlama da olabilir.Salliala kontrol ne zaman peki? bu arada benim ateş ölçümü çok saçma oldu bi iniyo bi çıkıyor:))) bugün unutup su içtim sonra ölçtüm ağızdan ondan mi bilmem bugün yine düşük çıktı...
Ah be canım nasıl telaş bi acaba oluyor demi. Akışına bırak diyemiyorum bende sen gibi olurum büyük ihtimal çünkügebelik belirtilerine bakıyorum
ama diyorum ki kimyasal gebeliktede bişey hissetmemiştim ki hiç
bi tek reglime 2 3 gün varken adet olacakmış hissi vardı
o yüzden diyorum ki hiç ugraşma belirtilerle ama elimde değilllll kızlar yaa
inşallah tutmuştur yaa sabırsızlanmaya başladımmm
Ah be canım nasıl telaş bi acaba oluyor demi. Akışına bırak diyemiyorum bende sen gibi olurum büyük ihtimal çünküdua dua dua bol bol. Rabbim güldürdün güzel yüzünü inşaallah
Çıkar bence deevettt yaaaaaaaakışına bırakmak mümkün değil
inşallah hep beraber seviniriz canım
29 unda bile test yapabilirim16 ocak aşılama çıkar herhalde
en kötü ihtimal gittiğinde çatlamış olabilir ama sen değerlendirdiğin için bişey kaçırmış olamazsınOlabilir Çatlama öncesinde de bi düşüş oluyor sonra çatlayınca yükseliyor diye biliyorum ben çatlama da olabilir.salı günü gidebileceğim anca ya o sıkıntı oldu biraz. 13. Gün olmuş olacak kontrol.
az kaldi cnm sabirrrr...gebelik belirtilerine bakıyorum
az kaldi cnm sabirrrr...
Kaç tane olduğunu öğrenememen kötü ihtimal gittiğinde çatlamış olabilir ama sen değerlendirdiğin için bişey kaçırmış olamazsın
süpriz olur :) bi bakmışsın ikiz annesi olmussun :)Kaç tane olduğunu öğrenemem
gebelik belirtilerine bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?