Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

NedaFarah canım sen ne yaptın aşılama oldun mu ?

Canım diğer topiktede yazdım sana ama burdan da yazayım. Geçen ay doğum kontrol hapı kuulandım bu ay aşılama olacaktı. Tam başlıyoduk doktor kist gördü. Geçen ay da varmış zaten ama gitmemiş. Bir ay daha devam edicem kist giderse aşılamaya geçicez. Yoksa kisti aspire edicekmiş. Bilemiyorum neler olacak. Bekliyorum sadece. Hayırlısı herşeyin.

Yok yok sakin kendini o duruma sokma klomen bitti dün. Akıntı başladı yine bugün ama ateş aynı düşük devam ediyor. Kontrole kadar ne olacak bakalım belki kendi çatlar bile
evet klomene hic belli olmaz belki kendi catlayiverir

hayirlisi olsun cnm hemen geçer insallah kistin

hayırlısı olsun canım
inşallah gönlünden geçen nasip olur

Tamam canım hayırlısı olsun hadi inşaallah gitsin o kist güzelce başlasın çalışmalar :)

Salliala kontrol ne zaman peki? bu arada benim ateş ölçümü çok saçma oldu bi iniyo bi çıkıyor:))) bugün unutup su içtim sonra ölçtüm ağızdan ondan mi bilmem bugün yine düşük çıktı...

gebelik belirtilerine bakıyorum
ama diyorum ki kimyasal gebeliktede bişey hissetmemiştim ki hiç
bi tek reglime 2 3 gün varken adet olacakmış hissi vardı
o yüzden diyorum ki hiç ugraşma belirtilerle ama elimde değilllll kızlar yaa
inşallah tutmuştur yaa sabırsızlanmaya başladımmm

Olabilir Çatlama öncesinde de bi düşüş oluyor sonra çatlayınca yükseliyor diye biliyorum ben çatlama da olabilir. salı günü gidebileceğim anca ya o sıkıntı oldu biraz. 13. Gün olmuş olacak kontrol.

Ah be canım nasıl telaş bi acaba oluyor demi. Akışına bırak diyemiyorum bende sen gibi olurum büyük ihtimal çünkü dua dua dua bol bol. Rabbim güldürdün güzel yüzünü inşaallah

Ah be canım nasıl telaş bi acaba oluyor demi. Akışına bırak diyemiyorum bende sen gibi olurum büyük ihtimal çünkü dua dua dua bol bol. Rabbim güldürdün güzel yüzünü inşaallah

evettt yaaaaaaa akışına bırakmak mümkün değil
inşallah hep beraber seviniriz canım
29 unda bile test yapabilirim 16 ocak aşılama çıkar herhalde

en kötü ihtimal gittiğinde çatlamış olabilir ama sen değerlendirdiğin için bişey kaçırmış olamazsın

az kaldi cnm sabirrrr...

ahhh ahhh kıyamam cnmcmm yaa..senin yerinde hem olmak isterim hem olmak istemem öyle bi zamandasın.şuan sana söylemek istedklrmi keşke bende uygulayablsem.keşke adet dönemnde olduğmz kadar o dönemlerde de rahat olabilsekayy ben günleri unutmak istiorm yaaa

size komik bi soru... ben acaiiipp oksürüyorum öksürürken basıncı tüm vücudumda hissediyorum... sizce bu bebeğin tutunmasini engeller mi? pimpirik oldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…