Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

ShinSeGi canım sen tekrar kontrole gittin mi yumurta takibi için ?
evet cnm gittim sorma zaten bugün yine ben şok doktor bi bakti bi yumurta daha çatlamış az buyuyen bi yumurta vardi sonradan o da büyüyüp çatlamış meger. dün kasiklarimda ağır oldu bende dollenme mi oluyo acaba diye suhpelendim saf gibi atesim de bi ara düştü çıktı ya ondanmis demekki. klomen tavuk gibi yapiyo beni 3 yumurta çatlamış oldu bakalim 1 tanecigini bari tutturabilcez mi?... hala iyilesemedim hastayim ondan bu aydan pek umudum yok

ben deeee.. bosverrr benimse B 12 arada bi değer çıkmıştı ama eşim yinede gitmiş B12 hapi almis arasira iciriyo daha doğrusu B12, omega, cinko, e vitamini bunlari almış aklina geldikçe iciriyor bana

boşşşverrr
iyi yapıo canım zararı olmaz fazla içmediğin sürece herşey vitaminde olsa kararınca olmalı
Bende cnm takvimi yapamamstm nasip dediğin gibi en yakın zamanda inşallah daimi takvimlrmz olur

amin canım inşallah olacaktır elbet

Sen b12 ye başla yine en iyisi

dimi yaaaa , zaten kafam bende değil bu ara
b12 im tavan yapmış da olsa aklım başımda değil
tuttumu tutmadımı derdi sardı

Kızlar kimyasal olunca gecen ay doktor esinde bir gitsin bulunsun dedi. Morfolojisi kafama takildi. Kötü yorumlar var forumda anlayan varsa yardimci olsun

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-22-17-03-35.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 42
artık b12 ve e vitamini icmicem zaten prospektusunde hamileler kullanmasin yazıyor e artik döllenme olduysa bebiş adayim var demektir tehlikeye atmiyim bende de tuttumu heyecani basladi :) şubat in başında kan tahlili yaptircam bende..

Kızlar kimyasal olunca gecen ay doktor esinde bir gitsin bulunsun dedi. Morfolojisi kafama takildi. Kötü yorumlar var forumda anlayan varsa yardimci olsun

canım bi tane teste bakarak olumsuz yorum yapmak dogru değil
belli aralıkla en az 3 test yapılıp ona göre değerlendrilmeli
biz 1 ay arayla eşime yaptırmıştık birinde aynı %1 çıktı morfoloji diğerinde %3 kötü falan denmişti bize
ama bu aşılamadan önce gayet normal bi test çıktı bizde mutlu olduk
sperm morfolojisi tabiki önemli ama dediğim gibi bi kaç test yapılmalı ve üroloji dr una görünmeli
varikosel vs gibi sebeplerden ötürüde morfoloji sorunu olabiliyormuş

bende 30 ocakkkkkk
şubatın ilk dogum günümmm inşallahhhhhh mucizeee hediyem olurrrr
ben progestan kullandıgım için mecbur test yaptırcam o hapı kullandgın sürede regl olmuosun çnkü
çokheycanlandım şimdi yazrken bileeeeeee

bende östrojen hapi kullaniyorum sanirim o da adet geciktirmesi yapiyor. doktor banada subat bası gel tahlil yapalim dedi. nolur bu sefer zincirleme hamile kalalim

bende östrojen hapi kullaniyorum sanirim o da adet geciktirmesi yapiyor. doktor banada subat bası gel tahlil yapalim dedi. nolur bu sefer zincirleme hamile kalalim

ayyyyyyyyyyyyyy kimyasallarımızın zinciri gebeliklerimizede bulaşsın ama
önce zinciri başlatacak bir hamile adayı lazım bizeeeee
ilk tahlil şimdillik benim gibi mi
30 ocak öncesi olan var mı acabaaaa
Allah ım inşallahhhhhhhhhhh hepimizzzzzzzzzzzzzzzsağlıkla

kk nın gün gün gebelik takvimine bakıyorum ben de

Onaltı hücrelik hücre topu rahim tüpündeki yolculuğunun sonuna gelmiştir. Hücre topu burada rahimi kaplayan doku salgılarından besin alacaktır ki bu doku salgıları yüksek düzeyde yağ ve şeker ihtiva eder. Buna karşılık hücre topu bikarbonat salgılar. Bu salgı yuvalanmaya hazırlık aşamasında yapının yapışkan bir hal almasını sağlar. Zigot hızla bölünmeye devam eder ve zona pellucida adı verilen bir yapı ile sarılır. Bu yapı hücrelerin bir arada tutulmasını sağlar.

tahminen bugün böyle yazıo.. aşılama gününü döllenme günü olarak varsyıyorum takvime bakarken

Süper. Hadi hayırlısı biri tutsun. Sen yine de çalışmaları aksatmamaya bak . çok geçmiş olsun inşaallah.

Az kaldııı hayırlısı olsun canım inşaallah

Süper. Hadi hayırlısı biri tutsun. Sen yine de çalışmaları aksatmamaya bak . çok geçmiş olsun inşaallah.
insallah cnm ama bende öğrenilmiş çaresizlik oluştu sanki. 10 tane yumurtam olsa genede hamile kalamamki psikolojisindeyim sen naptin? klomen nasil gidiyor?

insallah cnm ama bende öğrenilmiş çaresizlik oluştu sanki. 10 tane yumurtam olsa genede hamile kalamamki psikolojisindeyim sen naptin? klomen nasil gidiyor?
Yok yok sakin kendini o duruma sokma klomen bitti dün. Akıntı başladı yine bugün ama ateş aynı düşük devam ediyor. Kontrole kadar ne olacak bakalım belki kendi çatlar bile

Saol canim aldik urolojiye randevu bakalim nasil yorumluycak.

merhaba arkadaşlar. ben de bugün kontrole gittim sabah. sağda 4,solda 2 yumurtam oluşmuş. kan aldılar, e2 ye bakacaklar. sonuca göre iğnelerin dozunu arttıracaklar. 15.30da tekrar gideceğim sonuçlar için. inşallah kaliteli olurlar da 2 tane koyarız belki ikiz olur:)

Ay inşaallah hadi hayırlısı olsun ne güzel haberler geliyor bugün umut verdiği bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…