Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Insallah cnmcm inşallah

Kızlar ben karistim yine ovulasyon testi yaptım ama yok gibi silik çıktı.eğer catladysa ben bu ay iptal.nasip naapalm
Birşeycik olmaz catlamadiysa da çatlar catladiysa eğer dün geceyi değerlendirdikten sorun yok
selam kızlar ben geldim hemde delirerek geldim
sanırım ben hamileyim
yani öyle hissediyorum kafayıda yemiş olabilirim
Yok yok hissediyorsundur sen 9. Gün oldu şimdi. 3 gün sonra patlat bi test

Birşeycik olmaz catlamadiysa da çatlar catladiysa eğer dün geceyi değerlendirdikten sorun yok

Yok yok hissediyorsundur sen 9. Gün oldu şimdi. 3 gün sonra patlat bi test

Degerlendiremedk ışte cnmcm yaaneyse bakalım inşallah yapck bişey yok

İnşallah cnm çatlamamstr ne bileymm.çalışma olamadı daha maalesef de.testte yapmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz kendime hiç guvenemiorm bu konuda hayrlsi bakalm

Kızlar doktordan geldim rahim yumurta normal dedi test yapma gereği duymadı kanamam cuma bitmişti. Korunma yok dedi. Yani yine başlıcaz baklım inş bu sefer olur. 40 gün sonra adet olursn 20 gün sonra yumurtlma dönemi dedi. Peki sizin kimyasaldan sonra adetiniz nasıl kaç gün sonra oldu

Güzel haberler cnm inşallah herşey güzel olur.korunma vermemesi de harika.benm 23 nde düşük kanaması baslamsti sonraki adetm sonraki ayın 20snde oldu.

Merhaba kızlar herkese selamlar şu anda ben de kimyasal gebelik geçiriyorum. Hormon seviyem cuma günü 0.5 e kadar düştü ama hala kanamam olmadı ve bu da bana baya bir sıkıntı veriyor benim gibi olan var mı

Merhaba kızlar herkese selamlar şu anda ben de kimyasal gebelik geçiriyorum. Hormon seviyem cuma günü 0.5 e kadar düştü ama hala kanamam olmadı ve bu da bana baya bir sıkıntı veriyor benim gibi olan var mı
Geçmiş olsun çok. Benim 20 den sonra başlamıştı. Söktürücü bitki çaylar dene istersen adaçayı nane kekik filan iyi gelir

Çok.geçmiş olsn cnm.İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsın.
Doktorun ne dedi bu duruma.ben hamilelgmi ogrenmedn önce lekelenmem olmuştu ben adet zannetmstm kanama baslamaynca hamile oldgmu öğrendim.muayeneye gidince de doktor düşük yapmssn dedi nasıl kanama falan olmadı dedm o lekelenmeyle dusurmussndr bişey kalmams demişti.sonra kanama başladı benm de.belki lekelenme şeklinde de atiliodr bilemiorm.doktorunla görüştün mü.son bi kontrol ol istersen.

Geçmiş olsun çok. Benim 20 den sonra başlamıştı. Söktürücü bitki çaylar dene istersen adaçayı nane kekik filan iyi gelir
Teşekkür ederim canım bitki çayları iyi gelir belki dediğin gibi canım
Aslında canım bende tesadüfen hamile olduğumu öğrenenenlerdenim. Pcosluyum dolayısıyla düzgün bir adet periyodum ve yumurtlamam yok adet düzensizliklerine alışkınım ve illa şu zaman adet olcam demiyorum. Tüp bebeğe karar vermiştik ve onun başlangıç testlerini yaptıracaktık ben de içimden ya adet söktürücü kullanıcam nolur nolmaz ekstradan bir de beta hcg yaptırayım işimi garantiye alayım diye düşündüm. Bir an içime öyle bir hissiyat geldi beklentim olduğundan değil ama. Bir baktım gece sonuçlara değerim 12.92 yani sevindim hemen tabi ama bi anniçime kurt düştü ertesi sabah doktoru aradım telde böyle böyle diye büyük ihtimal sağlıklı bir gebelik değil düşecek diye baştan söyledi 5 gün sonra bir daha test yaptır ve düşmüşse zaten hemen kanama başlar dedi. Adet gibi olacaksın dedi bana. Ama bir ihtimalde pcoslu olduğundan ne zaman yumurtladığını da bilmiyoruz sağlıklı bir gebelikse de 1-2 günlük bir döllenme dedi. Ben de en son cuma günü kan tahlili yaptırdığımda değer 0.5 e kadar düştü ama gelen giden yok

Anladım cnm.doktoruna sordun mu kanama başlar dediniz ama kanama olmadı die.kanda değerin sıfırlandıgni görmemiz lazım demişti doktorum en son 0.24 falan di tmm sıfırlandı demişti.senin de sifirlanms galiba ama kanamasz nasıl oldu bişey diyemiicm cnm

Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Kanaman yakında gelir herhalde gelmediyse. Adet gibi olmuştu benimkide tek farkı ilk iki gün ağrı çoktı bol bol dinlenmek lazım.

Kizlar doktora gittim. Folikül takibine. 13. Gün bugün ve sadece 12 mm en büyüğü henüz daha var gelişenler onlar 10 mm filanmis hep. Cuma yine gitcem

Aynen canım benim de kafam karıştı o yüzden yani bugün salı hala hiç bir emare yok akıntı tarzında bile bir değişim yok doktor 1 hafta içinde dediği için bekliyorum. Bugün tekrar sağlık ocağına verdim tahlil cuma günü çıkar dedi doktor bakalım inşallah o zamana kadar kanama başlar
Teşekkürler canım umarım en kısa sürede benim gibi isteyen herkes en kısa sürede bebeklerine kavuşur sağlıklı bir şekilde en büyük dileğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…