Çok geçmiş olsun böyle ağrı varsa bence de kontrole git parça kalma riski olabilir çünkü..merhaba arkadaşlar...ekimde hapı bıraktım..kasımda eşim korundu...aralıkta yumurtlama gününden itibaren kasıklarımda hep ağrı oldu ve o ay hamile kaldım...sat 29 kasımdı...31 aralıkta beta hcg 77 çıktı...4 gün sonra 4 ocakta sabah 407 çıktı ve o gün akşam kanamam başladı...5 ocakta dr a gittim..progesteron bakıldı 2,83 çıktı...dr çok düşük vücudun reddediyor dedi..usg de haliyle görünmedi kese...ya düşük ya dış gebelik dedi dr...detaylı usg de sağda solda servikste kist çıktı...kanamam lekelenme şeklinde devam etti 5 gün...6. günden sonra normal adet gibi oldu...beta gittikçe geriledi...en son kontrolde dr rahim incelmiş ve temiz görünüyor dedi...son kanama (adet) bittikten sonra 24 ocakta yumurta akı kıvamında akıntı oldu ve kasıklarım 3 gündür yine ağrıyor...benimki kimyasal gebelik miydi sizce ve bu kasık ağrılarının geçmemesinin sebebi ne olabilir?....doğum kontrol hapı mahvetti beni, çok pişmanım...(
merhaba arkadaşlar...ekimde hapı bıraktım..kasımda eşim korundu...aralıkta yumurtlama gününden itibaren kasıklarımda hep ağrı oldu ve o ay hamile kaldım...sat 29 kasımdı...31 aralıkta beta hcg 77 çıktı...4 gün sonra 4 ocakta sabah 407 çıktı ve o gün akşam kanamam başladı...5 ocakta dr a gittim..progesteron bakıldı 2,83 çıktı...dr çok düşük vücudun reddediyor dedi..usg de haliyle görünmedi kese...ya düşük ya dış gebelik dedi dr...detaylı usg de sağda solda servikste kist çıktı...kanamam lekelenme şeklinde devam etti 5 gün...6. günden sonra normal adet gibi oldu...beta gittikçe geriledi...en son kontrolde dr rahim incelmiş ve temiz görünüyor dedi...son kanama (adet) bittikten sonra 24 ocakta yumurta akı kıvamında akıntı oldu ve kasıklarım 3 gündür yine ağrıyor...benimki kimyasal gebelik miydi sizce ve bu kasık ağrılarının geçmemesinin sebebi ne olabilir?....doğum kontrol hapı mahvetti beni, çok pişmanım...(
Kızlar bende beklemedeyim.... ama bu sefer hasta olduğumdan bebek olayina kafayi takamadim pek :) hamilelik belirtileriyle değil hastalık belirtileriyle uğraşıyorum. öksürmekten kas zedelenmesi oldu onun ağrısı ayrı, kulaklarimda iltihaptan ödem olmuş onun ağrısı ayrı, öksürüğü hic sormayinhamilelikle ilgili belirtilerim varsa bile hissedemiyorum yani sadece sabah ates olcumune devam ediyorum önce 36.8e çıktı ertesi gün 36.7 oldu. 2 gündür 36.7. yani simdilik düşmedi insallahhhh düşmez :)
yarına randevu aldım dr a detaylı usg hormon baktırmayı düşünüyorum zaten...haklısın canım...hamile kalmadan da vardı ağrım gitmediğime pişman oldum..nitekim hamile kaldım o ay ama düştü malesef...Cnm çok geçmiş olsun maalesef ultrasonda göremeden gebelik sonlandgndan kimyasal yaşamışsn.
Ağrı sebebiyle hemen git bence doktora.geçen ay benimde kimyasal sonrası korunmasz ilk ayimdi ve kasik agrim hep dvm etti ben hep hamilelik yumurtlama dollenmeye yorumladım doktora gitnedm ama bin pişmanım.bu ay yine kasik ağrım başladı dünden beri su an bende gitmeyi düşünüyorum.çünkü bizim yorumlamalrmz bize bişey kazandrmio.boşuna ümit veya endişe ediyrz.ondan en güzeli en erken sürede doktora gidip muayene olup gerçek sebebi öğrenmek.geçen aydan da bu konuda deneyimli oldgmdn bu ay erkendn doktora gitmek düşünüyorum bende.sana da tavsiye ederim.
canım en son kontrolde (13 ocak) dr vajinal usg baktı tertemiz dedi ilaç bile yazmadı...kanama 16 ocakta bitti 24 üne kadar hiç ağrım yoktu yumurtlama belirtileriyle başladı yine ağrı ve devam ediyor hala, akıntı da var ama berrak ve kokusuz ya hormonlarda bişey var ya kist oldu yine ya da iltihap...yarın ne diyecek bakalım dr...bi normale dönseydim başka bişey istemiyorum...Çok geçmiş olsun böyle ağrı varsa bence de kontrole git parça kalma riski olabilir çünkü..
emin değilim ama bat ya haftaya pazartesi yada persembe. ohhh rahim kalınlığın iyi gidiyo masallah. yumurtalar catlayana kadar daha da kalinlaşır oShinSeGi kaç gün kaldı bata ateş güzel şuan ??? Bakalım canım 7mm dedi endometrium için. Nasıl bilmiyorum. İnşaallah dediğin gibi olur. Cumaya ne diyecek bakalım. Folik asitin içinde D vitamini de varmış
çok sağol canimCnmcm çok geçmiş olsn ya.ne olmuş sana öyle her taraftan ağrı sancı yasiosn.Allah m şifa versin.dikkat et kendine.
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bunu en yakın zamanda atlatıp bebek için beklemeye başlarsınKızlar bende beklemedeyim.... ama bu sefer hasta olduğumdan bebek olayina kafayi takamadim pek :) hamilelik belirtileriyle değil hastalık belirtileriyle uğraşıyorum. öksürmekten kas zedelenmesi oldu onun ağrısı ayrı, kulaklarimda iltihaptan ödem olmuş onun ağrısı ayrı, öksürüğü hic sormayinhamilelikle ilgili belirtilerim varsa bile hissedemiyorum yani sadece sabah ates olcumune devam ediyorum önce 36.8e çıktı ertesi gün 36.7 oldu. 2 gündür 36.7. yani simdilik düşmedi insallahhhh düşmez :)
Çok geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar...ekimde hapı bıraktım..kasımda eşim korundu...aralıkta yumurtlama gününden itibaren kasıklarımda hep ağrı oldu ve o ay hamile kaldım...sat 29 kasımdı...31 aralıkta beta hcg 77 çıktı...4 gün sonra 4 ocakta sabah 407 çıktı ve o gün akşam kanamam başladı...5 ocakta dr a gittim..progesteron bakıldı 2,83 çıktı...dr çok düşük vücudun reddediyor dedi..usg de haliyle görünmedi kese...ya düşük ya dış gebelik dedi dr...detaylı usg de sağda solda servikste kist çıktı...kanamam lekelenme şeklinde devam etti 5 gün...6. günden sonra normal adet gibi oldu...beta gittikçe geriledi...en son kontrolde dr rahim incelmiş ve temiz görünüyor dedi...son kanama (adet) bittikten sonra 24 ocakta yumurta akı kıvamında akıntı oldu ve kasıklarım 3 gündür yine ağrıyor...benimki kimyasal gebelik miydi sizce ve bu kasık ağrılarının geçmemesinin sebebi ne olabilir?....doğum kontrol hapı mahvetti beni, çok pişmanım...(
teşekkür ederim canım...fizikselden çok psikolojik olarak daha çok etkiledi hala acaba benim bir hatam var mıydı diye vicdan azabı çekiyorum...Çok geçmiş olsun canım
canım en son kontrolde (13 ocak) dr vajinal usg baktı tertemiz dedi ilaç bile yazmadı...kanama 16 ocakta bitti 24 üne kadar hiç ağrım yoktu yumurtlama belirtileriyle başladı yine ağrı ve devam ediyor hala, akıntı da var ama berrak ve kokusuz ya hormonlarda bişey var ya kist oldu yine ya da iltihap...yarın ne diyecek bakalım dr...bi normale dönseydim başka bişey istemiyorum...
çok sağol canimbi tamamen iyilesemedim agri kesici bile icmicem derken 2. antibiyotige basladim yaninda öksürük surubu. gerci hamilelerin kullanabileceği tarz ilaclar ama bakalim nolcak... bu ay hamile kalirsam tam mucize. ama bu hasta halimle yumurtlama dönemlerini hep değerlendirdim hic2 kaçırmadim
inşallah cnm sağol :)Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bunu en yakın zamanda atlatıp bebek için beklemeye başlarsın
inşallah atlatırız en kısa zamanda canım...yarın öğleden sonra yazarım muayene ve tahlil sonuçlarını mutlaka...Cnm sikintilrmz aynı bilio msn.benm de yumurtlama belirtilryle başladı ama geçmedi.adetle geçti gibi ki adet donemnde de ara ara sancı oldu.ertesi ay yani bu ay yine yumurtlama dönemi ve sancı.neden acaba bilemiorm.Bende hiç kist yoktu yeni mi oldu bilmiorm.Allah korusun inşallah yoktur.Bende cuma günü gitmeyi dusunuyrm inşallah.git bakalm doktor ne diick bize de haber ver
insallaaaahhhhhh :)Maşallah maşallah cnm benm.hiç belli olmaz bi bakmissn gelmiş minnakimz
dr a sordum aslında ben kist ağrı yapar mı diye çok büyük olmadığı sürece belirti bile vermez dedi nitekim benimkiler 2 cm den küçüktü hepsi de...idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye tahlil yaptırdım onda da bişey çıkmadı...iltihap olsa da yoğun kokulu sarı renkli akıntı olur o da yok...çıkamadım işin içinden...ya hormonlar ya da ayaklarımı üşütüyorum..ona yoruyorum artık...yarın net bişey söyler inşallah dr...Cnm sikintilrmz aynı bilio msn.benm de yumurtlama belirtilryle başladı ama geçmedi.adetle geçti gibi ki adet donemnde de ara ara sancı oldu.ertesi ay yani bu ay yine yumurtlama dönemi ve sancı.neden acaba bilemiorm.Bende hiç kist yoktu yeni mi oldu bilmiorm.Allah korusun inşallah yoktur.Bende cuma günü gitmeyi dusunuyrm inşallah.git bakalm doktor ne diick bize de haber ver
dr a sordum aslında ben kist ağrı yapar mı diye çok büyük olmadığı sürece belirti bile vermez dedi nitekim benimkiler 2 cm den küçüktü hepsi de...idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye tahlil yaptırdım onda da bişey çıkmadı...iltihap olsa da yoğun kokulu sarı renkli akıntı olur o da yok...çıkamadım işin içinden...ya hormonlar ya da ayaklarımı üşütüyorum..ona yoruyorum artık...yarın net bişey söyler inşallah dr...
benim de sağda daha çok ve o taraftaki kist en büyük olandı ama dr o ağrı yapmaz diyor...bu kist dediğimiz şeyler aslında büyümeye başlayan ve çatlayamayan yumurtalar canım...adetle birlikte atılıyormuş genelde ama bazen çok büyüyüp patlayabiliyor kendi etrafında dönüp ağrı yapabiliyormuş...üşütsem ya da iltihap olsa sürekli bir ağrı olur sadece yumurtlama döneminde başlıyor adete kadar devam ediyor...dediğin gibi aynı durumumuz...yarın haberdar ederim seni muayene ve sonuçlardan sonra...Cnm bende bilemedm geçen ay da bu ayda usuttugumu zannetmiorm belki de usutuorm diicm ama dikkat ediorm kendime ve başka bi rahatszlgm yok yani.benm daha önce yoktu birden böyle büyük çıkmış olablr mi.iltihap gibi bi akıntım idrar yaparken sıkıntı yok.garip bi durum ama ikimznde sıkıntısı çok benzio.benm sol tarafımda sadece cnmcm genel kasik ağrısı değil de sol tarafmda bişey var yani
benim de sağda daha çok ve o taraftaki kist en büyük olandı ama dr o ağrı yapmaz diyor...bu kist dediğimiz şeyler aslında büyümeye başlayan ve çatlayamayan yumurtalar canım...adetle birlikte atılıyormuş genelde ama bazen çok büyüyüp patlayabiliyor kendi etrafında dönüp ağrı yapabiliyormuş...üşütsem ya da iltihap olsa sürekli bir ağrı olur sadece yumurtlama döneminde başlıyor adete kadar devam ediyor...dediğin gibi aynı durumumuz...yarın haberdar ederim seni muayene ve sonuçlardan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?