İyi etmissin canım için rahat etmiş oh ne güzel bir sorun yok :)Cnmcm ben dayanamadım hastaneye geldim.muayene oldum.elhamdülillah hicbiey yok herşey normal.miyomum rahim dışında oldgu için hic sıkınti yok dedi.yumurtalarm da normalms.henüz çatlamams bu arada kisslarSalliala @mybaby24 ShinSeGi yumurtlama donemindym ama dedim doktora.3 4 gün oldu demedn mi biteli dedi evet dedm tmmm daha catlamaz zaten dedi.simir testi yaptı haftaya sonuç akincak daha önce hiç yapilmamsti.idrar testi yapıldı şimdi sonucu aliorm.iftarda bişey çıkmazsa fıtık mi acaba dedi.genel cerrahiye gidersn dedi.baklm
İyi etmissin canım için rahat etmiş oh ne güzel bir sorun yok :)
İyi etmişsinAynen cnm elhamdülillah idrar sonucu da temiz bi sıkıntı yok o ağrı fıtık olablr falan dedi biz lik bi sıkıntı yok dedi tmm dedin yani benm korkum oydu çünkü.sonuç için girdgmde yumurtayi sordum yarın catlamasi lazım sözde ya takvimime göre.normal boyutta mi dedim.yani su kadar bu kadar büyüklükte denilio dedim.10 mm dn küçük su an yani dedi.Bende normal mi peki catlamama ihtimali var mi acaba dedim.istersn yumurtalk takibi yaparız 3 gün sonra gel dedi.öyle yani.zorladim biraz doktorugençti yazık kimlerle ugrasiorz demistr
Folikasit folbiol kullaniorm dedim.güzel dedi yarım iç dedi neden öyle dedi anlamadım.hani pahalı olanlar var ya onlardn içsem daha iyi mi acaba dedim.takviyelr var içinde falan.zoraki bi tavsiye de ordan aldım ama.femamed die bi ilaç farklı mi kullansam die arastrcm.hiç duymamstm bunu.folikastit b12 cinko iyot varmış icerignde
evet en iyisi bu ayda yumurta takibine gitAynen cnm elhamdülillah idrar sonucu da temiz bi sıkıntı yok o ağrı fıtık olablr falan dedi biz lik bi sıkıntı yok dedi tmm dedin yani benm korkum oydu çünkü.sonuç için girdgmde yumurtayi sordum yarın catlamasi lazım sözde ya takvimime göre.normal boyutta mi dedim.yani su kadar bu kadar büyüklükte denilio dedim.10 mm dn küçük su an yani dedi.Bende normal mi peki catlamama ihtimali var mi acaba dedim.istersn yumurtalk takibi yaparız 3 gün sonra gel dedi.öyle yani.zorladim biraz doktorugençti yazık kimlerle ugrasiorz demistr
Folikasit folbiol kullaniorm dedim.güzel dedi yarım iç dedi neden öyle dedi anlamadım.hani pahalı olanlar var ya onlardn içsem daha iyi mi acaba dedim.takviyelr var içinde falan.zoraki bi tavsiye de ordan aldım ama.femamed die bi ilaç farklı mi kullansam die arastrcm.hiç duymamstm bunu.folikastit b12 cinko iyot varmış icerignde
benim bi yumurtacık 13mm de kalmıştı sonradan bbüyüyüp çatladı. seninde diğerleri öyle olur belkiİyi etmişsinsorcan tabii ohh. Bende rczabrye girdim sordum. Hep b12li olanlardan veriyorlardı ben igne sini oluyorum onun diye D vitamini olanı tercih ettim ama bu da günde 3 tane içiliyor. 27.50 a aldım 90 tane var içinde. Buyur inşaallah senin yumyum da. Bende artık kaç tane büyür çatlar Allah bilir şöyle bi baktım doktor bakarken ekrana 12 mm den küçük 3 4 tane daha ölçtü.
cnm eğer hastane uzak değilse gidip gelmen sorun olmucaksa maddi manevi git bence. en azindan ne zaman catladigini kesin bilirsin. bu ay bi deneYumurta takibine gideym mi diosnz yani kisslar.ben karar veremiorm yaaa.acaba gitmesem mi olursa olur mu desem bilemedim
Ben b12 li mi iceyim d vitaminli mi iceyim cinko lu mu iceyim bilemedm yine mi karıştım ne
Hadi inşaallah canım cumaya kadar beklemeye devam. Bugün yada perşembeyi de değerlendirmek lazım mı sence ?ShinSeGi
Git canım tabii zararı olmaz faydası olurnasıl olsa randevu ücreti verilmeyecek tekrar kullan kontrol hakkını
eğer dün olduysa ilişki bugun ara verHadi inşaallah canım cumaya kadar beklemeye devam. Bugün yada perşembeyi de değerlendirmek lazım mı sence ?ShinSeGi
Git canım tabii zararı olmaz faydası olurnasıl olsa randevu ücreti verilmeyecek tekrar kullan kontrol hakkını
egerki diyosan yumurtlamami hiç takip etmicem evde kafama hiç takmicam akışına birakcam haklisin ama biz rahat durmuyozki :) istersen bu ay bi git en azindan catladigi günü kesin bilirsinAynen cnm zaten para vermiicm git baktir diorm.sonra da bazı şeyleri bilmemek daha iyi diorm ama bilemiorm bunu bilmek daha iyi olur sanki.
Bi de doktorun bana tavsiye ettiği folikasitte iyot takviyesi var ama ben zaten iyot takviyesi aliorm onu icmesem daha iyi sanki ne dersnzShinSeGi
eğer dün olduysa ilişki bugun ara vertekrar ne zaman kontrole gidicektin?
egerki diyosan yumurtlamami hiç takip etmicem evde kafama hiç takmicam akışına birakcam haklisin ama biz rahat durmuyozki :) istersen bu ay bi git en azindan catladigi günü kesin bilirsin
Dün olmadi pazartesi gece ve salı sabah oldu. Kontrol cuma perşembe iyidir bence daha erken zaten çatlama olmaz sanırımeğer dün olduysa ilişki bugun ara vertekrar ne zaman kontrole gidicektin?
Dün olmadi pazartesi gece ve salı sabah oldu. Kontrol cuma perşembe iyidir bence daha erken zaten çatlama olmaz sanırım
Açık olur büyük ihtimal cumartesi canım. Benim 13ünde gece başlamısti adet. Hem senin döngün kısa fark olabilir bizim yumurtlamalar arasındaKiss benm adetim senden sonra bitmişti dimi.henüz catlamamasi normal mi dersin.Bi de bu yumurtalar ne hızla büyüyor yaa pat die catlayablr mi hemenbu arada dr bana 3 gün sonra gel dedi.ç.tesiye gelio.cmtesi açık oluo mu hastanelr muayeneler oluo mu.hastaneye sorcm da.size de sorym dedim
Dün olmadi pazartesi gece ve salı sabah oldu. Kontrol cuma perşembe iyidir bence daha erken zaten çatlama olmaz sanırım
Açık olur büyük ihtimal cumartesi canım. Benim 13ünde gece başlamısti adet. Hem senin döngün kısa fark olabilir bizim yumurtlamalar arasındasen git git baktir acaba ile yaşama
O zaman normal canım senin çatlamaya var bi kaç gün dahaBende 15 nde ki lekelenmeyi adet die kabul etmişim kanamam 18 nde baslams ama adet döngüm 27 belki de adetimi lekelenme baslamasi değil kanama başlaması 1 die saymam lazım.dedign gibi gideyim en iyisi.ben rahat içim rahat olur
evet cnm fazla iyot da iyi değil çünküAynen cnm zaten para vermiicm git baktir diorm.sonra da bazı şeyleri bilmemek daha iyi diorm ama bilemiorm bunu bilmek daha iyi olur sanki.
Bi de doktorun bana tavsiye ettiği folikasitte iyot takviyesi var ama ben zaten iyot takviyesi aliorm onu icmesem daha iyi sanki ne dersnzShinSeGi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?