Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

evet cnm fazla iyot da iyi değil çünkü

Dimi 10 gün ücretsiz ya 10 günü degerlndrymnormal şartlarda yarın catlamasi lazımdı ya ona takıldım aslında.hazır gitmişken dvm edeym inşallah.sen folik asit ne kullaniodun
yumurta catlayana kadar inofolic combi, catladiktan sonra folidoce.

Bende 15 nde ki lekelenmeyi adet die kabul etmişim kanamam 18 nde baslams ama adet döngüm 27 belki de adetimi lekelenme baslamasi değil kanama başlaması 1 die saymam lazım.dedign gibi gideyim en iyisi.ben rahat içim rahat olur
evet demekki senin asıl kanama başlayınca adet 1 sayılmış oluyo daha 10 gün filan olmuş o zaman catlamamasi normal

O zaman normal canım senin çatlamaya var bi kaç gün daha

Öyle mi diosn.yanlış hesap mi yapiodm acaba aylardır.gerçi lh testi negatifti 2 gün önce doğruymuş belki de geçen ay pozitif veriodu geçen ay normaldi belki.bilemedim.

evet cnm fazla iyot da iyi değil çünkü

Günde 2 kere iciorm bi de cnmcm zaten hasimatom var iyot yaramio aslında bana ama hamilelik düşünmem sebebyle vermsti doktor

evet demekki senin asıl kanama başlayınca adet 1 sayılmış oluyo daha 10 gün filan olmuş o zaman catlamamasi normal

Bende bu konuda karıştım biraz cnmcm belki de bu ay o sekildeydi zaten lekelenmenn başı ortası da karıştı.O dan bu ay kaymistr belki.hayirlsi bakalım.

Cnmcm neden ayiriosn ki hepsinde inofolic kullansan.inofolic n içeriğinde ne var bu arada bilio msn.doktorun mu bu şekilde kullan die soylemsti
canim inofolic combim bitti bitince yenisini almadim o biraz daha pahali. zaten amaci yumurta gelisimine ve catlamasina yardimci olmak. catladiktan sonra normal bi folic asit icsen de olur. evet doktoruma danışarak bu şekilde kullandim.

canim inofolic combim bitti bitince yenisini almadim o biraz daha pahali. zaten amaci yumurta gelisimine ve catlamasina yardimci olmak. catladiktan sonra normal bi folic asit icsen de olur. evet doktoruma danışarak bu şekilde kullandim.

Anladm cnm.sürekli kullananlar da var galiba da.içeriğine baktım ama anlayamadm. vitamin takviyesndn ziyade ilaç mi acaba dedim.

Anladm cnm.sürekli kullananlar da var galiba da.içeriğine baktım ama anlayamadm. vitamin takviyesndn ziyade ilaç mi acaba dedim.
hem vitamin takviyesi gibi folic asit fian var için de hemde yumurta gelistirmeye ve catlatmaya yardımcı

Bende kasım ayinda yasadim cok kimyasal gebelik psikolojik olarak yıpratıcı bi bayan için 2 kasim adet olmam gerekiyodu yaklasik 8 gün gecti ve 9. Günde kan testi yaptirdim ve 0.25 negatif oldugunu ogrendim ve gecikmemin 14.gununde gene yaptirdim ve btcg 51 cikti kadin doguma gittidigimdede arada bi deger dediler ve btcg degerlerimi gozlem altina aldilar sirasiyla 51 97 174 cikti en sonda 174 cikmasiyla yukselmesi beni mutlu etti umutlandim 1 hafta sonra gel ultr girelim dedi ve vajinal ultrosona girdim ama bu durumda veni rahatsz etti ciktigimda kasklarim agriyodu gene kan testi yapcagimizi soledi yaptik ve 1 haftada 174den 203 cikmisti ve 2 gün sonra kasim 28inde kanamam geldi doktoruma gittigimde korun falan demedi araliktada 25de adet oldum ve bu ay adetim gecikti 3 gun goguslerim aciyo uclarinda hafif acima ve batma var kendimi halsiz hissediyirum belim agriyo ve canim tatli cok istiyo umitlenmekte istemiyorum kotu bi durum nabcagimida bilmiyorum

Hemen kan tahlili yaptır canım bi baktır neden bekliyorsun kii

Çok geçmiş olsun cnmcmmm.aynı dönemde yaşamışız kimyasali.bende ilk adetimi biraz garip geçirdim.senin gibi bende kimyasali geç öğrendim adet oldum zannetmsmtm ben lekelenme olmstu.bu ayda lekelenme oldu ama doktora gitmedm keşke erkendn doktora gitseydm dedm çünkü yeniden kimyasal yaşamış olablrmsm.o sebeple sen geç kalma bence.adet gecikmeden var.idrarda çıkmasa bile kan da olablr.benim gibi geç kalma derim

O bana ilaç tarzı gelio nedense doktor soylemedn icesim gelmio.acaba doktor söylemeden içip iyi gelen olmuş mdr
normal inofolic var pembe kutu toz şeklinde onu kullanabilirsin aslinda o daha hafifi bi zarari da olmaz.ben arada onu kendim kullaniyorum

insallaaahh hamilesindir

normal inofolic var pembe kutu toz şeklinde onu kullanabilirsin aslinda o daha hafifi bi zarari da olmaz.ben arada onu kendim kullaniyorum

Cnmcm inofolic le ilgili bi yazı okudum az önce adet duzenszlgi gecikmesi olan pco lulr kullanablr bunun yanında kolay hamile kalmak isteyenler de kullananlar yaziodu.ondan şu resimdekini almasını istedm eşimden.seninki de bu muydu

Eklentiler

• Screenshot_20160128-192351.webp
    5 KB · Görüntüleme: 36
Ben gittim bide kontrollere herseyimi doktor kontrolundeydi ama hayirlisi boleymis allah tez zamanda verir ins isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…