olur ne olmaz bi kontrol olur hem kimyasal geçmişin var ona göre bi önlem alınır.Birazcik korkuyom olmaz diye heveslenmek istemiyom biraz daha zaman gecmesini bekliyom o yuzden
Yarın erken gebelik testi almayı dusunuyorum bakalm heveslenmememin sebebi biraz adetiminde sekme zamanı ondan düsüncelerdeyim anlıcağına ne
olur ne olmaz bi kontrol olur hem kimyasal geçmişin var ona göre bi önlem alınır.
Eğer bir sorunun yoksa gecikme hayra alamet demektirYarın erken gebelik testi almayı dusunuyorum bakalm heveslenmememin sebebi biraz adetiminde sekme zamanı ondan düsüncelerdeyim anlıcağın
Ben gittim bide kontrollere herseyimi doktor kontrolundeydi ama hayirlisi boleymis allah tez zamanda verir ins isteyen herkese
Yok yok sakin o korku olmasın gek seferlik birşeydir inşaallah. Rahat tut içini mutlu haber almaya gitDogru diyosun ama ins gene kimyasal degildir korkumda bundan en yakin zamanda gidicem bakalim sonuclarne çıkıcak
Yok canım saha önce sadece 11. Gün 10mm olduğunu biliyorum sonrasında gitmemiştim 18. 19. Günde çatlamisti kimyasal gebelik oldu işte o ay.. Senin hesapla tahmini 18mm ye ulaşıp çatlamış demekki. Şimdi devam etcem ama salı gittim 12mm idi en büyüğü yarın 16. gün bakalım kaç mm olacaklar hayırlısı olsun canım kaliteli olsun da inşaallah. Bal tarçın çörekotu yaptım günde 1 tatlı kaşığı yiyorum.yatmadan kaliteye faydası olur diye umuyorumSalliala cnmcm senin yumurtalk takibi ne alemde ne zaman kontrole gidiodn yoksa gittin mi.şimdi okudum biseyler de günde 1 2 mm büyürmüş yumurtalr ve 18 25 mm de catlarms bilio mydun sen.bu de daha önce böyle takip yaptrms mydn
canim benimki o değil bak buCnmcm inofolic le ilgili bi yazı okudum az önce adet duzenszlgi gecikmesi olan pco lulr kullanablr bunun yanında kolay hamile kalmak isteyenler de kullananlar yaziodu.ondan şu resimdekini almasını istedm eşimden.seninki de bu muydu
Eczanede bana da bundan gosterdiler sanki b12 var dediler içindecanim benimki o değil bak bu
Hadi hayirlsi bakalım.gözün aydın cnm.darısı benm de başımabat ne zamandi ne zaman test yapcksn
azmış canım lekelenmem inşaallah hayra alamettir... Sen ne olur ne olmaz yine de yaptır testi. Bence de hastanede yaptır o zaman hemen çıkar 1 saate. Acile de gidebilirsin ben öyle yapmıştım günüm geçti midem bulanıyor basım dönüyor deyince hemen beta yazıyor doktorkızlarrrSalliala ShinSeGi The_new bnm gece lekelenmem olmuş sabah böyle uyandım ve büyük bi şok yaşadım
kan testi yaptırmaya gitmek hiiiiç içimden gelmedi
bende evde idrar testlerinden yaptım ve negatif çıktı
çok ama çok üzgünüm
Allah ım sabır versin çok umutluydum ama yanılmışım
progestan hap kullanırken regl olunmuyor diye biliyordum yanılmışım
üstelik 16 ocakta aşılama oldumdaha 14.gün bile değil
yrn sağlk ocagına gidip kan vericem ama sonuç pzrtesi çıkıcak diye
belki üniversite hastanesine de gidebilirimbilmiyorum
hiç bişey yapmak istemiyorummmmmmmm
ve lekelenme wc den sonra peçeteye hafif hafif devam ediyor
azmış canım lekelenmem inşaallah hayra alamettir... Sen ne olur ne olmaz yine de yaptır testi. Bence de hastanede yaptır o zaman hemen çıkar 1 saate. Acile de gidebilirsin ben öyle yapmıştım günüm geçti midem bulanıyor basım dönüyor deyince hemen beta yazıyor doktorbenim aile hekimim uzak kalıyor da bana.
Kıyamam yamecburiyetten gidip vericcem ama hiç umudum yok
şuan çok kötüyüm ağlıyorummm ama ne çare
Kıyamam yaöyle düşünme ne olur inşaallah hayırlısı olsun diyelim. Rabbim büyük vakti saati geldiğinde senin yüzüne de güler inşaallah. Duamız bir gönüllerimiz bir. kendim gibi görüyorum seviniyorum üzülüyorum sizlerle.
Tamam canım zor zamanlar elbette sen kendini nasıl iyi hissedeceksen. Rabbim sabır ve dayanma gücü versin. Umudunu asla kaybetme ama.canımmm öyle tabi burda birbirimizi anlıyoruz
beraber sevinip beraber üzlüyoruz
ama 6 yıldır baya zor günler yaşadım
bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum neden diye sormak istemiyorum ama
çok üzgünümelimden bişey gelmiyor
dua ediyorum , yalvarıyorum yakarıyorum ama yok
kah dibe vuruyorum kah göğe çıkıyorum
ama her tedavi sonrası kocaman bi yıkım oluyor
eşime olmadı demek bile artık zor geliyor
bilmiyorum bi süre ugramayabilirim buralara kızlar
sonucumu net olarak yeniden yazarım tabi size
ama sonrasında bi süre uzak kalmak istiyorum
doktor aldırdı bana da ama kullanip memnun olan çok varEczanede bana da bundan gosterdiler sanki b12 var dediler içinde
canim bazen güzel şeyler zorluk olmadan gelmiyor iştecanımmm öyle tabi burda birbirimizi anlıyoruz
beraber sevinip beraber üzlüyoruz
ama 6 yıldır baya zor günler yaşadım
bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum neden diye sormak istemiyorum ama
çok üzgünümelimden bişey gelmiyor
dua ediyorum , yalvarıyorum yakarıyorum ama yok
kah dibe vuruyorum kah göğe çıkıyorum
ama her tedavi sonrası kocaman bi yıkım oluyor
eşime olmadı demek bile artık zor geliyor
bilmiyorum bi süre ugramayabilirim buralara kızlar
sonucumu net olarak yeniden yazarım tabi size
ama sonrasında bi süre uzak kalmak istiyorum
ya aslinda progestan adet gecikmesi yapıyor bayaga o baska bisi olmasin lekelenmenkızlarrrSalliala ShinSeGi The_new bnm gece lekelenmem olmuş sabah böyle uyandım ve büyük bi şok yaşadım
kan testi yaptırmaya gitmek hiiiiç içimden gelmedi
bende evde idrar testlerinden yaptım ve negatif çıktı
çok ama çok üzgünüm
Allah ım sabır versin çok umutluydum ama yanılmışım
progestan hap kullanırken regl olunmuyor diye biliyordum yanılmışım
üstelik 16 ocakta aşılama oldumdaha 14.gün bile değil
yrn sağlk ocagına gidip kan vericem ama sonuç pzrtesi çıkıcak diye
belki üniversite hastanesine de gidebilirimbilmiyorum
hiç bişey yapmak istemiyorummmmmmmm
ve lekelenme wc den sonra peçeteye hafif hafif devam ediyor
boşa umutlandirmak gibi de olmasin ama bazen idrar testinde cikmayabiliyor biliyosun o yüzden en azindan kesin negatifi görene kadar pozitif olmaya çalış cnm nolurmecburiyetten gidip vericcem ama hiç umudum yok
şuan çok kötüyüm ağlıyorummm ama ne çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?