Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Cnmcmm bal tarçın karışımı adetin2. Günü baslanmio mydu.
Bu arada saat kaçta randevun güzel haberlerle gel hadi inşallah
Bugün yarın çatlar inşallah seninkiler çalışmalara dvmm
Ultrasonda 7-8 mm olunca gorunuoms.benmki de 10.n üzerine çıkar inşallah

Cnmcm Allah yardmcn olsun üzme kendini çok sıkma canını.daha biseyi belli de değil aslında ama şu aşamada ne çok umutsuz ne de çok umutlu ol.üzülme hayırlısı böyleymiş.mesele 6.yıl olunca bisey de diemiorm ama yapcak bisey yok maalesefbi kan ver doktorunla bi görüş ne diick bakalım

Cnmcm sen eczanecinn tavsiyesiyle mi inofolic combi içtin.bi sakıncası yok o zaman.b12 de başka ne var acaba içinde bi arastrym
ben pembe kutulu olani var toz seklinde onu da içtim hatta kimyasal olduğu ay evde bi kaç tane kalmıştı onu icmistim. pembe kutu combinin bi alt versiyonu sanirim. ama onlar klomen gibi hormon ilaci filan değil o yüzden gönül rahatlığıyla kullan. millet günde 1 tane iciyormus doktor bana 2 tane icirdi :)

Salliala insallah yumişler büyümüştür :) bu arada sabah 6da uyandim ateşimi olctum 36.5. 3 gündür 36.7 çıkıyordu üzüldüm çok düştü diye bi daha ölçmek bile gelmedi içimden sora namazi kilip yattim. 8de tekrar uyandim yeniden ölçtüm 36.8 inanamadim bi daha olctum yine 36.8. ben ateşi hep saat 7 veya 7.30 gibi olcuyordum aaca 6 erken diyemi oyle çıktı hangisini dikkate alsam ne dersin?

bi yerde de öyle okumstm tedavi amaçlı olunca doktor günde 2 3 kere için diebiliomş.ben 1 kere içerim falan demiştm o dönem..benm gönderdğm ne acaba..pembe kutu mu al diosn.toz nasıl içilio yaa

Cnmcm sen eczanecinn tavsiyesiyle mi inofolic combi içtin.bi sakıncası yok o zaman.b12 de başka ne var acaba içinde bi arastrym
Amin canım inşaallah bakalım 2de randevu. Dün gece ve bu sabah da tamam önümüzdeki iki gün içinde istediği zaman çatlayabilr yok canım ben başka aldım onu almasın b12 iğnesini oluyorum zaten her ay o yüzden içinde D vitamini olan folic trio aldim. Senin kacta bugün randevu?

Bilemedim ki canım bende hep 7 olmadan ölçüyorum 36.0 çıktı bugün hep 36.2 ve 36 arasında çıkıyor benim. Yükselişe gecmeden bi iki deger düsüyor demi ates ?Topiğe sor istersen onlar iyi yorumluyor

sordum ve ortalamasini amaya karar verdim :)))) 36.7 olarak aldim. evet benim yumurtlamadan önce düştü ates sonra fırladı

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-01-29-09-17-21.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 39

cnmcm benm bugün değil yarın inşallah dur iyi hatrlattın hemen aryym hastaneyi yarın var mı bakalm doktor

Salliala doktorun ne dedi saat 5 olmş.yarın öğlene kadar doktor ordaymış gidelim bakalm ne diick.
kızlar size bişey sorcm doktora gitmeden önceki akşam ilişki olsa doktor bunu anlar mısiz hiç bunu düşündünz mü

bize de haber ver
Sonuç iyi değil ya hala 12 en büyük. 7.5 9 10 diye sıralanmışlar. Bu aydan umutlanma ama gün aşırı devam belli de olmaz birden büyüyebilir dedi. Bende adetim gecikir o zaman demi diye sordum yoo gecikme olmayabilir dedi. Sonuç olarak birdahaki ay klomeni günde 2 doz kullanacağım
Aman anlarsa anlasin ilişkiyi bilmiyor mu sanki çocuk yapmaya çalışıyoruz başka türlü olsa keşke

hay şaşkın anlarsa anlasın

hayırlsı olsn cnm yaa 12 mm de nasıl kalıo ya.doktorun yumurta çatlamasa da gününde adet olursun mu dedi yani.bende adet döngüme göre düşünüodm da yumurta çatlamadysa adet günüm mü değişck düşüncesine girmştm.bi de biranda büyüme ihtimali de çok iyiymiş yaa nasip dimi hiç kuran kaide tanımıo yani Rabbim ne kadar büyük ol dediktn sonra fizik kimya kuralları oldğu yerde kalıo yani.
sıra bende bakalm bana ne diiicek doktor civanmmbende bu ay çatlamııck gibi hissediorm doktora ilk gittiğmdn beri de hayrlsı bakalm

Niye öyle olsun canım senin bir sorun yok ki bir yumurtan oluşmuş kendiliğinden. Benim kaç taneler baksana onlar da küçük küçük...

bu arada dayanamadm ovu.testi yaptım tertemiz.hislerm doğru galibaumudum önümzdeki aya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…