Niye öyle olsun canım senin bir sorun yok ki bir yumurtan oluşmuş kendiliğinden. Benim kaç taneler baksana onlar da küçük küçük...
Catlama durumun farklı olabilirim bilmiyorum onu ben ilaç kullandım filan normal biri olarak cevap vermemiş olabilir bana. Durumlar farklı.bilmiormki cnmcm oluşmama ihtimali var mydı onu bilmiodmki.ama yumurta geç çatlasa bile beklenen günde adet olcaz dimi
Catlama durumun farklı olabilirim bilmiyorum onu ben ilaç kullandım filan normal biri olarak cevap vermemiş olabilir bana. Durumlar farklı.
Ben tatilde memlekette mecburen takip için bi doktora gittim. İstanbula gidince yine kendi doktoruma devam ederim. Memnunum sakin bi kadin.doğru diosn cnm senin doktorun sana göre konuşuo sonuçta.bakalm bizimki ne diick.sen yeni mi bulmştn bu doktorunu memnun msn
yok cnm doktor takibinde olduğum için yapmadimcnmcm ovu.testi yaptn mı bari.bende mi ölçsem acaba.hergün aynı saatte mi olması lazım sadece
yok cnm anlamaz heralde anlasa da bişey olmaz. ben artık yüzsüzleştim kendim diyorum dün akşamı degerlendirdik filan diyeSalliala doktorun ne dedi saat 5 olmş.yarın öğlene kadar doktor ordaymış gidelim bakalm ne diick.
kızlar size bişey sorcm doktora gitmeden önceki akşam ilişki olsa doktor bunu anlar mısiz hiç bunu düşündünz mü
sen günde 1 tane mi içtin? bende yumurtlama sorunu olmamasina ragmen doktor günde 2 tane verdi. dur bakalim belki buyurler dahaSonuç iyi değil ya hala 12 en büyük. 7.5 9 10 diye sıralanmışlar. Bu aydan umutlanma ama gün aşırı devam belli de olmaz birden büyüyebilir dedi. Bende adetim gecikir o zaman demi diye sordum yoo gecikme olmayabilir dedi. Sonuç olarak birdahaki ay klomeni günde 2 doz kullanacağım
Aman anlarsa anlasin ilişkiyi bilmiyor mu sanki çocuk yapmaya çalışıyoruz başka türlü olsa keşke
yok cnm anlamaz heralde anlasa da bişey olmaz. ben artık yüzsüzleştim kendim diyorum dün akşamı degerlendirdik filan diye
Ben tatilde memlekette mecburen takip için bi doktora gittim. İstanbula gidince yine kendi doktoruma devam ederim. Memnunum sakin bi kadin.
pembe kutu olan mi? gecen sene 4 kutu fulan kullandim ben ondan. cok tavsiye etmisti hem doktor hem eczaciAllah iyiliğini versnbu arada inofolic toz olandan almş eşim hangisi varsa al dedm bakalm hemen başliim dimi
Evet canım. 1 tane idi günde. Öyle başlattı doktor öncesinde o şekilde gebelik olduğu için. Nasip bu sefer olmayacakmis demek. Ama benim geç çatlamisti o zaman 18. 19. Günlerde çatlama olmuştu. O yüzdendevamsen günde 1 tane mi içtin? bende yumurtlama sorunu olmamasina ragmen doktor günde 2 tane verdi. dur bakalim belki buyurler daha
pembe kutu olan mi? gecen sene 4 kutu fulan kullandim ben ondan. cok tavsiye etmisti hem doktor hem eczaci
yooo kimyasal olduğu ayda onu kullanmıştım ben :) sen bana bakma. ben 4 yane yumurta catlatip tutturamiyanlardanim benimki biraz kader...hadi yaa bi işe yaramadı mı demek istiosn yani
Pembe kutu evet inşallah bana yarar vesile olur yani inşallah başlayım bakalım
bencede devam. benimde 1 tanesi sonradam büyüdü çatladı biliyosunEvet canım. 1 tane idi günde. Öyle başlattı doktor öncesinde o şekilde gebelik olduğu için. Nasip bu sefer olmayacakmis demek. Ama benim geç çatlamisti o zaman 18. 19. Günlerde çatlama olmuştu. O yüzdendevam
yooo kimyasal olduğu ayda onu kullanmıştım ben :) sen bana bakma. ben 4 yane yumurta catlatip tutturamiyanlardanim benimki biraz kader...
akışına bıraktığım dönemde oldu cnm ama zaman çabuk geçiyorHadi yaaa.madem öyle bıraksana cnmcm biraz zamana takip falan etme.nasip de bekle
akışına bıraktığım dönemde oldu cnm ama zaman çabuk geçiyormayısta 2 sene olacak çocuk isteyeli
ohhh ohhh maşallah :) bal tarçın corek otu yumişlerini buyutur belki.Aynen Canlarım beslemeye devam bal tarçın çörekotu elbet bir faydası olur inşaallah. Folik asit de devam ilişki de devam. Ateş ölçmeye de devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?