Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Niye öyle olsun canım senin bir sorun yok ki bir yumurtan oluşmuş kendiliğinden. Benim kaç taneler baksana onlar da küçük küçük...

bilmiormki cnmcm oluşmama ihtimali var mydı onu bilmiodmki.ama yumurta geç çatlasa bile beklenen günde adet olcaz dimi

bilmiormki cnmcm oluşmama ihtimali var mydı onu bilmiodmki.ama yumurta geç çatlasa bile beklenen günde adet olcaz dimi
Catlama durumun farklı olabilirim bilmiyorum onu ben ilaç kullandım filan normal biri olarak cevap vermemiş olabilir bana. Durumlar farklı.

Catlama durumun farklı olabilirim bilmiyorum onu ben ilaç kullandım filan normal biri olarak cevap vermemiş olabilir bana. Durumlar farklı.

doğru diosn cnm senin doktorun sana göre konuşuo sonuçta.bakalm bizimki ne diick.sen yeni mi bulmştn bu doktorunu memnun msn

doğru diosn cnm senin doktorun sana göre konuşuo sonuçta.bakalm bizimki ne diick.sen yeni mi bulmştn bu doktorunu memnun msn
Ben tatilde memlekette mecburen takip için bi doktora gittim. İstanbula gidince yine kendi doktoruma devam ederim. Memnunum sakin bi kadin.

yok cnm anlamaz heralde anlasa da bişey olmaz. ben artık yüzsüzleştim kendim diyorum dün akşamı degerlendirdik filan diye

sen günde 1 tane mi içtin? bende yumurtlama sorunu olmamasina ragmen doktor günde 2 tane verdi. dur bakalim belki buyurler daha

Ben tatilde memlekette mecburen takip için bi doktora gittim. İstanbula gidince yine kendi doktoruma devam ederim. Memnunum sakin bi kadin.
Allah iyiliğini versnbu arada inofolic toz olandan almş eşim hangisi varsa al dedmbakalm hemen başliim dimi
pembe kutu olan mi? gecen sene 4 kutu fulan kullandim ben ondan. cok tavsiye etmisti hem doktor hem eczaci

sen günde 1 tane mi içtin? bende yumurtlama sorunu olmamasina ragmen doktor günde 2 tane verdi. dur bakalim belki buyurler daha
Evet canım. 1 tane idi günde. Öyle başlattı doktor öncesinde o şekilde gebelik olduğu için. Nasip bu sefer olmayacakmis demek. Ama benim geç çatlamisti o zaman 18. 19. Günlerde çatlama olmuştu. O yüzdendevam

hadi yaa bi işe yaramadı mı demek istiosn yani
Pembe kutu evet inşallah bana yarar vesile olur yani inşallah başlayım bakalım
yooo kimyasal olduğu ayda onu kullanmıştım ben :) sen bana bakma. ben 4 yane yumurta catlatip tutturamiyanlardanim benimki biraz kader...

Aynen Canlarım beslemeye devam bal tarçın çörekotu elbet bir faydası olur inşaallah. Folik asit de devam ilişki de devam. Ateş ölçmeye de devam :)

Aynen Canlarım beslemeye devam bal tarçın çörekotu elbet bir faydası olur inşaallah. Folik asit de devam ilişki de devam. Ateş ölçmeye de devam :)
ohhh ohhh maşallah :) bal tarçın corek otu yumişlerini buyutur belki.
ben de gece sabah kadar remen adet ağrısı çektim sürekli kalkip baktim gelen giden de yok gerilim filmi gibi oldu şu an hala bacaklarım agriyor. sabah ateşimi ölçtüm çok şükür hala düşmedi 36.8

Bu sabah artik kanamam.basladi malesef
Artik hic bi umut klmadi. İnsallah Rabbim.hayirlisiyla nasip.eder hepimize
dun kan vemistin pazartesi alicam sonuclarini. Haberlesiriz yine burdan da kopamiyorum ki cevremde sizler gibi sihbet ettigim kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…