Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ohh ohh iyi hadi inşaallah umudum var benim hala dediğim gibi kimyasal olduğu ayda geç çatlamisti

Aynen canım bende kopamiyorum eşim kızıyor hep buradayım diye... Yumurta lafı ettirmiyor..üzülme çok Rabbim büyük elbet gelecek o bebişler nasibimizde varsa

Kizlar bende bugün kan tahlili yaptirdim malesef yine 0.1 (( yakinda adet olurum... işte herşey güzel olsa da Rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo artik doktora gitmem heralde yaza kadar.

hayirlisi olsun cnm napalim olmuyor işte benimde negatif oldu yine dediğin gibi sizden başka halimden anlayan yokki kime anlatayim bu kadar şeyi

bat ne zamandı cnmcm.sorma bende gece wc ye kalktım fiks kalkarım zaten de her gece sonra bel ağrısndn uyuyuyamadm resmen yaa.bugün de göbeğim çıkmış acayip yumurtlama sendromumu bilmiorm.
bu arada bende bugün doktora gitcktm ya gitmedm.eşime biraz kızmıştm.onun etkisiyle diyeblrm.sonradn düzelttik hemen gerçi de ben bosveeerrr dedm kendi kendime.nasip yani olcğı varsa olcak doktor büyüdü dese ne işe yarııck büyümemş bekle dese ne olcak.bana da biraz uzak o hastane.bi de bu doktorda ilk gittiğmde kimyasaldn sonra da 6 ay bekle olmazsa gel demişti ya.ondan dedm boşver gitmene gerek yok bekle bakalm.velhasıl bende de durumlar budur kızlar@Salliala

cnmcm hayrlsı olsun üzülme.nasip olsaydı olcaktı mutlaka biliosn.demek hala zamanı var.bikaç gün dinlen başka uğraşlar bulmaya çalış istersen ama emin ol biz birbrmzi en iyi anlıorz.beklerken de üzülürken de ümitlenirken de ümitsizlğe kapılınca da.aynı yolda ilerledğmz için en iyi biz birbirimzi anlıorz.birazck sabredelm inşallah o bebişler gelecekşimdi önümüze bakalm hadii kanama başladysa adet günün kaç gündü.mesela benm 10 gün hadi son 10 çalışmalar için die geri sayım yapmştm

Kizlar bende bugün kan tahlili yaptirdim malesef yine 0.1 (( yakinda adet olurum... işte herşey güzel olsa da Rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo artik doktora gitmem heralde yaza kadar.

hayırlsı olsn cnmcm.önümüze bakalm geçmişe etkimiz yok maalesefbencede doktora ara verip biraz zamana birakalmm

Yazdıklarının çoğunu bu hafta ne yazık ki bende yaşadım hamileyim diye sevindik ama kan değeri 100 ü geçemedi. Sonra da düşmeye başladı zaten. Progestanı bıraktım kanama başladı. Eşimle biz de 2 hafta falan korunalım sonra yine deneyelim diyoruz. Çünkü doktorum korunun bile demedi. Femek ki bi sorun olmamış. Ama benim merakım neden olduğu. Çünkü nedenini bulamazsak yine aynı şey olacak diye korkuyorum

çok geçmiş olsn cnm benm.Allah bidaha yaşatmasın inşallah.o neden oldu merakı oluyor maalesef.bende kendimi çok sorguladm dikkat etmedm mi ağır mı kaldrdm çok mu hareket ettim vs.ama hiçbiri değil maalesef.geçen ay hiç evden çıkmadım diyeblrm ama sonuç negatif.ve onunla da kalmıo psikolojini çok bozuosn.sana tavsiyem çok düşünme.nasip değilmiş die düşün.kii gerçekte de bunun bi sebebi yok.genellikle ilk gebeliklerde olabiliomş.kromozom bozuklğndan kaynaklandğı sağlıklı gebelkler olmadğı söylenio.tekrar etmesi durumnda sıkıntı olablr.araştrma yapılıo vs.ama inşallah bi daha da yaşamayz cnmcm.

İnşallah tekrarlamaz. Ama 2 gündür aklım hep orada. Kadın doğumcu bir doçent doktor var. Önümüzdeki hafta tüm günler doluymuş. Ondan bi randevu alabilsem daha ayrıntılı bir tahlil yapar. Sadece bir hafta hamileliğin tadını çıkarabildim. Duruma alışmak gerçekten çok zor. 4-5aylıkken düşük yapanlara Allah sabır versin.

amin cnmcm doğru diosn.ama senin daha çok yeni normal bunları hissetmen.şuan seninle konuşunca aslında kabullendğmi hissettim.çünkü daha düne kadar şaka gibi ama hamileydm.benmle birlkte hamile oldğnu öğrenen arkadşm cinsiyetni öğrendi ben de onun gibi olablrdm vs. vs. bu düşüncelr hep vardı kafamda.elhamdülillah yavaş yavaş geçio.önümüze bakalm inşallah cnmcm.dediğim gibi bu bi süreç sende geçiriosn maalesef.
değerin sıfırlandı mı cnmcm.bi de kaçıncı denemede oldu herhangi bi tedavi görüo mydn

Değwrime daha baktırmadım sıfırlandı mı bilmiyorum. Daha yeni evliyim zaten. Bir kez çatlatma iğnesi yaptırdım sonrasında hamile kaldım ama olmadı ne yazık ki.

Değwrime daha baktırmadım sıfırlandı mı bilmiyorum. Daha yeni evliyim zaten. Bir kez çatlatma iğnesi yaptırdım sonrasında hamile kaldım ama olmadı ne yazık ki.

neden hemen çatlatma iğnesi yaptırdın.normal denemednz mi bikaç ay.

neden hemen çatlatma iğnesi yaptırdın.normal denemednz mi bikaç ay.

İlk ay kontrol için gittiğimde rahimde doğuştan perde olduğu görüldü. Hamilelik için sorun olmaz ama düşük yaptırır denildi. 4 ay önce ameliyat oldum. Son kontrole gittiğimde sorun kalmamış çocık istiyo musun diye sordu bende evet deyince o iğneyi verdi. İşte ben acaba ameliyatla ilgisi mi var diye düşünmüştüm ama burada görsüm ki ameliyat olmayanlarda da aynı şey olmuş

aynen cnm bizde o tarz bi problem yok.ilk defa sende duydum.benmde sonradan tiroidm yüksek çıktı haşimato hastasymsm.belki ondandr belki değildir dedi.ilaç verdi.bundan sonra olmaycğnn garantisini de veremeyz dedimaalesef doktorlar da bu hamilelik konusunda asla kesin konuşamıo.çünkü zamanı gelince hiçbirşey bahane olmuo.ondan bize sadece sabretmek ve sebeplere başvurmak kalıo cnmcm.inşallah en kısa zamanda hamile kalırız kendimizi çok yıpratmadn.maalesef buna engel olmak biraz zor oluofolik asit kullanıo msn bu aralr herkesi hangi markayı kullandğnı soruorm da sana da soraym

Ben farbiol kullanıyordum ama kanama başlayınca bıraktım. İnşallah Allah gönlüöüze göre verir

geçmiş olsun cnm insallah tekrar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…