Ohh ohh iyi hadi inşaallahohhh ohhh maşallah :) bal tarçın corek otu yumişlerini buyutur belki.
ben de gece sabah kadar remen adet ağrısı çektimsürekli kalkip baktim gelen giden de yok gerilim filmi gibi oldu şu an hala bacaklarım agriyor. sabah ateşimi ölçtüm çok şükür hala düşmedi 36.8
Aynen canım bende kopamiyorum eşim kızıyor hep buradayım diye... Yumurta lafı ettirmiyor..üzülme çok Rabbim büyük elbet gelecek o bebişler nasibimizde varsaBu sabah artik kanamam.basladi malesef
Artik hic bi umut klmadi. İnsallah Rabbim.hayirlisiyla nasip.eder hepimize
dun kan vemistin pazartesi alicam sonuclarini. Haberlesiriz yine burdan da kopamiyorum kicevremde sizler gibi sihbet ettigim kimse yok
hayirlisi olsun cnm napalim olmuyor işteBu sabah artik kanamam.basladi malesef
dun kan vemistin pazartesi alicam sonuclarini. Haberlesiriz yine burdan da kopamiyorum kicevremde sizler gibi sihbet ettigim kimse yok
ohhh ohhh maşallah :) bal tarçın corek otu yumişlerini buyutur belki.
ben de gece sabah kadar remen adet ağrısı çektimsürekli kalkip baktim gelen giden de yok gerilim filmi gibi oldu şu an hala bacaklarım agriyor. sabah ateşimi ölçtüm çok şükür hala düşmedi 36.8
Bu sabah artik kanamam.basladi malesef
Kizlar bende bugün kan tahlili yaptirdim malesef yine 0.1(( yakinda adet olurum... işte herşey güzel olsa da Rabbim nasip etmedikten sonra olmuyo artik doktora gitmem heralde yaza kadar.
Merhbalar kızlar
Kasım ayında çok güzel heyecanlar yaşadım ama maalesef ki çok kısa sürdü.adet başladı zannettim sonra hamile oldgmu öğrendim daha sonra düşük yaptgmi öğrendim bunların hepsi 1 hafta içerisinde oldu.daha sonra doktor günlüklrm başladı.ilk gittiğim kadın dogumcu 2 3 ay korun dedi.şaşırdım.tabiki doktor değiştirdim.şimdi 1 ay korunsan iyi olur rahim kendini toplasın diyor.beta hcg henüz sıfırlanmadi.doktoruma da güveniyorum ama beklemek çok zorO kadar karışık duygular yaşıyorum ki anlatamam bazen umut bazen umutsuzlk yaşıyorum.acabalarm hiç bitmiyor.yeniden çift çizgileri ne zaman görebilcm çok merak ediyrm.
Gelin birbirimize destek olalım.yaşadıklarımızı paylaşalım ve umutlarımızı arttıralım
Yazdıklarının çoğunu bu hafta ne yazık ki bende yaşadımhamileyim diye sevindik ama kan değeri 100 ü geçemedi. Sonra da düşmeye başladı zaten. Progestanı bıraktım kanama başladı. Eşimle biz de 2 hafta falan korunalım sonra yine deneyelim diyoruz. Çünkü doktorum korunun bile demedi. Femek ki bi sorun olmamış. Ama benim merakım neden olduğu. Çünkü nedenini bulamazsak yine aynı şey olacak diye korkuyorum
çok geçmiş olsn cnm benm.Allah bidaha yaşatmasın inşallah.o neden oldu merakı oluyor maalesef.bende kendimi çok sorguladm dikkat etmedm mi ağır mı kaldrdm çok mu hareket ettim vs.ama hiçbiri değil maalesef.geçen ay hiç evden çıkmadım diyeblrm ama sonuç negatif.ve onunla da kalmıo psikolojini çok bozuosn.sana tavsiyem çok düşünme.nasip değilmiş die düşün.kii gerçekte de bunun bi sebebi yok.genellikle ilk gebeliklerde olabiliomş.kromozom bozuklğndan kaynaklandğı sağlıklı gebelkler olmadğı söylenio.tekrar etmesi durumnda sıkıntı olablr.araştrma yapılıo vs.ama inşallah bi daha da yaşamayz cnmcm.
İnşallah tekrarlamaz. Ama 2 gündür aklım hep orada. Kadın doğumcu bir doçent doktor var. Önümüzdeki hafta tüm günler doluymuş. Ondan bi randevu alabilsem daha ayrıntılı bir tahlil yapar. Sadece bir hafta hamileliğin tadını çıkarabildim. Duruma alışmak gerçekten çok zor. 4-5aylıkken düşük yapanlara Allah sabır versin.
amin cnmcm doğru diosn.ama senin daha çok yeni normal bunları hissetmen.şuan seninle konuşunca aslında kabullendğmi hissettim.çünkü daha düne kadar şaka gibi ama hamileydm.benmle birlkte hamile oldğnu öğrenen arkadşm cinsiyetni öğrendi ben de onun gibi olablrdm vs. vs. bu düşüncelr hep vardı kafamda.elhamdülillah yavaş yavaş geçio.önümüze bakalm inşallah cnmcm.dediğim gibi bu bi süreç sende geçiriosn maalesef.
değerin sıfırlandı mı cnmcm.bi de kaçıncı denemede oldu herhangi bi tedavi görüo mydn
Değwrime daha baktırmadım sıfırlandı mı bilmiyorum. Daha yeni evliyim zaten. Bir kez çatlatma iğnesi yaptırdım sonrasında hamile kaldım ama olmadı ne yazık ki.
neden hemen çatlatma iğnesi yaptırdın.normal denemednz mi bikaç ay.
İlk ay kontrol için gittiğimde rahimde doğuştan perde olduğu görüldü. Hamilelik için sorun olmaz ama düşük yaptırır denildi. 4 ay önce ameliyat oldum. Son kontrole gittiğimde sorun kalmamış çocık istiyo musun diye sordu bende evet deyince o iğneyi verdi. İşte ben acaba ameliyatla ilgisi mi var diye düşünmüştüm ama burada görsüm ki ameliyat olmayanlarda da aynı şey olmuş
aynen cnm bizde o tarz bi problem yok.ilk defa sende duydum.benmde sonradan tiroidm yüksek çıktı haşimato hastasymsm.belki ondandr belki değildir dedi.ilaç verdi.bundan sonra olmaycğnn garantisini de veremeyz dedimaalesef doktorlar da bu hamilelik konusunda asla kesin konuşamıo.çünkü zamanı gelince hiçbirşey bahane olmuo.ondan bize sadece sabretmek ve sebeplere başvurmak kalıo cnmcm.inşallah en kısa zamanda hamile kalırız kendimizi çok yıpratmadn.maalesef buna engel olmak biraz zor oluo folik asit kullanıo msn bu aralr herkesi hangi markayı kullandğnı soruorm da sana da soraym
bu ay kendim süt ve maydanoz buharini denicem bakalim insallahhayırlsı olsn cnmcm.önümüze bakalm geçmişe etkimiz yok maalesefbencede doktora ara verip biraz zamana birakalmm
geçmiş olsun cnm insallah tekrar olmazYazdıklarının çoğunu bu hafta ne yazık ki bende yaşadımhamileyim diye sevindik ama kan değeri 100 ü geçemedi. Sonra da düşmeye başladı zaten. Progestanı bıraktım kanama başladı. Eşimle biz de 2 hafta falan korunalım sonra yine deneyelim diyoruz. Çünkü doktorum korunun bile demedi. Femek ki bi sorun olmamış. Ama benim merakım neden olduğu. Çünkü nedenini bulamazsak yine aynı şey olacak diye korkuyorum
Ben farbiol kullanıyordum ama kanama başlayınca bıraktım. İnşallah Allah gönlüöüze göre verir
bu ay kendim süt ve maydanoz buharini denicem bakalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?