Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

O ne Kiss ilk defa defa duyuyorumDaha neler duycaz bilemiorm
Bende en kolay yoldan incir yemeye basliim diorm
yumurtlama dönemi ilişki öncesi 1 litre sütle maydanozu kaynatip onun buharina oturuyormuşsun tüpleri açiyormuş iltihap varsa ona iyi geliyormuş. olmadi sonraki ay incir kürü yapicam daha olmadı bir de yakı yapistiriyorlarmis bele bi de onu denerim zaten daha da olmadi haziranda tup bebek icin hazirliklara başlıcaz artık. insallaaahhh gerek kalmaz

Ahh cnm benmm naapcaz biz böyle hepsini 1 ay yapsak zaten 1 yıl bekle dedikleri oluo doktorlarnİnşallah şifa olur cnm benm bi daha da doktorlra gitmeyz
Bu arada benm idrarmn rengi koyulasti sanki inofolic sana da öyle yapıo mydu

Ahh cnm benmm naapcaz biz böyle hepsini 1 ay yapsak zaten 1 yıl bekle dedikleri oluo doktorlarnİnşallah şifa olur cnm benm bi daha da doktorlra gitmeyz
Bu arada benm idrarmn rengi koyulasti sanki inofolic sana da öyle yapıo mydu
bilmem hiç farkinda değilim cnm dikkat etmemistim hic. ama olabilir

bilmem hiç farkinda değilim cnm dikkat etmemistim hic. ama olabilir

Farkedilmiick gibi değil cnm.maalesef te stler falan idrarla cok ugrastgmzdn bu konuda baya deneyimli oldumsu biraz fazla ictgmdn açık renk olurdu genelde.Hatta geçen yine idrar testi yapıldı ya evden çıkmadan önce de icmemstm su galiba 1 2 saat önceydi testte berrak açık renk mi ne yaziodu baya açıktı rengi.Şimdi hiiiic berrak değil kirlenmiş sarı gibi bozarik koyu renk.ama inofolic ictikten sonra başladı

Meraba kizlar bende bisey sorucaktim. 02.12.2015 tarihinde kimyasal gebelik gecirdim . Adetten once 3 kere test yaptim pozitif cikti. Sonra kan verdim ilk 22 cikti sonra 56 dahada cikmadi. Sonra kanama oldum. Bu ay korunmadik. Dun aksam esimin israri uzerine test yaptim pozitif cikti sabah tekrsr yaptim yine net bi sekilde pozitif. Yine kimyasal midir ya kan testi vermeye kkorkuyorum acikcasi..

Ayy cnm benm bi çok geçmiş olsun hemde tebrik edermm.çok güzel sabah sabah çok mutlu oldum.Kötü düşünme inşallah herşey çok güzel olcak.Bence hemen kan ver.ve korkma.Bende geçen ay vermedgme pişmanım acabalrla kaldım.doktor yenidn kimyasal olmuş olablr dedi ama acabaylaa kaldı kii ben benm idrarda çıkmamıştı da.cnmcm noolur kan ver git muayene ol bişey olursa da erkendn çözümü olur öyle düşün.Herşey Allah tn.ama ben hamile olduğu dusunuyrm ya inşallah sağlıklı bi şekilde gecirrsn bu dönemi de.bat ne zamandı

Ya normalde 30 gunde bi oluyorum ama gecenn ay kimyasal olunca adet tarihim degisir diye düşünüyorum . Ama ayin 2sini baz alarak test yaptim. Hic adet belirtimde yok pzt kan veriyim o zaman ayni sonuc olursa tibbi mudahale gerekirmi iki kere kimyasal olursa. Bu arada guzel sozlerin icin cok tesekkur ediyorum ins o kadar cok istiyoruz ki mevlam hayırlısı versin

Amım cnm inşallah
Tıbbi müdahalelk bişey yok inşallah cnmcm velevki yine kimyasal olursa Allah korusun.kimyasalda biliosn kanamayla atio vücut takip edilio Vs..Daha sonra testler yapilio.kimyasala sebep ne olablr o arastrilio die biliorum.bazen 2 kere geçirip 3.ye hamile kalanlar oluo ve acaba 2.de de mi normal die aklıma gelmişti ama tam bilemiorm.inşallah olmaz bi daha içini ferah tut
Inşallah sagliklisndr cnm sen de öyle düşün içime öyle doğuyor

Allah razi olsun senden icimi ferahlattin Rabbim yüzümüzü guldursun kucaklarimizi bos birakmasin

Allah razi olsun senden icimi ferahlattin Rabbim yüzümüzü guldursun kucaklarimizi bos birakmasin

Amiinn cnm benimm inşallah
Estagfrllah ne demek.Sende bizim yüzümüzü güldürdün sabah sabah çok güzel haber verdin.bizde kimyasal arkasndn hamilelik bekliyrz hep biliosn.İyi geldi bu haber.pazartesiyi bekliyrz ayrıca

merhaba canlar nasılsınız ? 2 yıl önce doktor rahmim ince diye estrofem adlı ilacı vermiş ve kullandığım ay hamile kalmıştım, geçirdiğim kimyasallardan sonra bu ay estrofem adlı ilacı tekrar kullanayım dedim bakalım ne olacak? içinizde estrofem kullanan var mı

hamile olabilirsin , kimyasaldan sonra normal hamile kalmak çok kolay :)

2 gündü giremedim pek kızlar. Sanırım çatlama olmayacak. Ateş düşmeye devam ediyor zaten.. Sizde ne var ne yok ? ShinSeGi sanırım senin de olmamış... Üzüldüm. Artık topluca birdahaki aya kaldı umutlar.. The_new sen gidemenissin kontrole. Oldun akışına bırak çatlar o inşaallah

Aynen canım ya bilerek gitmedm aslında.gerek yok ya bazı şeyleri bilmemek daha iyi.inşallah çatlar.doktor kötü bişey diyince moralim bozuluo.ya catlamazsa die düşünceler gelio.Böyle inşallah çatlar die bekliorm.bu arada sen bal corekotu tarçın karışımı yapmstn dimi cnmcm ölçüleri nasıldı.Ben şimdiden başlasam diorum ama olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…