Ben de 6 gün filan başladım ona vaktinde başlamadım. 10 ar tatlı kaşığı hepsindenAynen canım ya bilerek gitmedm aslında.gerek yok ya bazı şeyleri bilmemek daha iyi.inşallah çatlar.doktor kötü bişey diyince moralim bozuluo.ya catlamazsa die düşünceler gelio.Böyle inşallah çatlar die bekliorm.bu arada sen bal corekotu tarçın karışımı yapmstn dimi cnmcm ölçüleri nasıldı.Ben şimdiden başlasam diorum ama olur mu
Ben de 6 gün filan başladım ona vaktinde başlamadım. 10 ar tatlı kaşığı hepsinden
Bi araştır ben öyle gordum duydum öyle yaptım canım. Yumurta çatlayınca bırakılıyor bu karisim sanırım. Ben normal günlerine gore yapamıyorum kürleri hiç düzensiz olunca..Yaa corekotu. Fazla tarçın az die hayırlısını yanlış hatrlamsm herhalde
Bi araştır ben öyle gordum duydum öyle yaptım canım. Yumurta çatlayınca bırakılıyor bu karisim sanırım. Ben normal günlerine gore yapamıyorum kürleri hiç düzensiz olunca..
Ben yapmayacağım soğan filan ya aman Saldım artık istediği zaman olsun... Bu ay klomen kullanıyorum diye bi umudum vardı moralim bozuldu büyümeyince.Arastrdm cnmcm.adetin 2.günü başlayıp 12.gün birakilioms.ondan sonra da soğan kürüne başla.arada da incir yee.noolcak bu halimiz.1 kilo daha geldi bana galiba
benimde bazen öyle oluyordu ama cok su icmedigim icin oluyor diye düşünüyordum belki inofolic yapiyodurFarkedilmiick gibi değil cnm.maalesef te stler falan idrarla cok ugrastgmzdn bu konuda baya deneyimli oldumsu biraz fazla ictgmdn açık renk olurdu genelde.Hatta geçen yine idrar testi yapıldı ya evden çıkmadan önce de icmemstm su galiba 1 2 saat önceydi testte berrak açık renk mi ne yaziodu baya açıktı rengi.Şimdi hiiiic berrak değil kirlenmiş sarı gibi bozarik koyu renk.ama inofolic ictikten sonra başladı
ben bu ay kullandim cnm. klomen de kullandim. rahmim cok güzel kalinlasti estrofem sayesinde ama malesef sonuc negatifmerhaba canlar nasılsınız ? 2 yıl önce doktor rahmim ince diye estrofem adlı ilacı vermiş ve kullandığım ay hamile kalmıştım, geçirdiğim kimyasallardan sonra bu ay estrofem adlı ilacı tekrar kullanayım dedim bakalım ne olacak? içinizde estrofem kullanan var mı
bozma moralini yaaa büyür daha insallahhhh. olmadi bi dahaki aya buyur. sil baştan başlarız yineBen yapmayacağım soğan filan ya aman Saldım artık istediği zaman olsun... Bu ay klomen kullanıyorum diye bi umudum vardı moralim bozuldu büyümeyince.
Rahatlama geldi sonrasında çok şükürbozma moralini yaaa büyür daha insallahhhh. olmadi bi dahaki aya buyur. sil baştan başlarız yine
aynen öyle biz bol bol dua edicez. aslinda ben 40 gece teheccute kalkmak istiyorum en makbul dua sekillerinden biri ama bi beceremedim 1 haftada kaldim hepRahatlama geldi sonrasında çok şüküraynen ekim annesi olmak geçti sıra geldi Kasıma nasip Rabbim ol der olur..
Ben yapmayacağım soğan filan ya aman Saldım artık istediği zaman olsun... Bu ay klomen kullanıyorum diye bi umudum vardı moralim bozuldu büyümeyince.
Rahatlama geldi sonrasında çok şüküraynen ekim annesi olmak geçti sıra geldi Kasıma nasip Rabbim ol der olur..
2016 annesi olabilsek bari kızlarrrrAyy o kadar geçti mi yaa.Ben temmuz annelrne giriodm kiii nasip olmadı.şimdi ekimde geçti geldi Kasım inşallah hadi baklm
2016 annesi olabilsek bari kızlarrrr
Evet saat önemli canım. 8den sonra yükseliyor. Benim de adet ateşine kadar düştü. Şaşkınım 19. Gün bugün erken mi olacağım acaba dyr bile düşünüyorum şuan.aynen öyle biz bol bol dua edicez. aslinda ben 40 gece teheccute kalkmak istiyorum en makbul dua sekillerinden biri ama bi beceremedim 1 haftada kaldim hep
bu arada kizlar 2 gündür adet ağrıları çekiyorum ama gelen giden yok gerci daha en erken pazartesi adet olmam gerekiyodu ama ben hic böyle 2 gün önceden agri cekmezdim sanirim ilaclar yaptiatesimi de sabah 06.30da ölçüyorum düşük 36.6 sonra yatıp 08.00 de ölçüyorum yüksek 36.8 o da bi değişik demekki hep ayni saatte ölçmek gerekiyo
Bilemedim hiç canım.. İnşaallah yoktur birseyciğin. Hormon testinde prolaktin normaldi demi ?Günaydın kisslarr
Sabah sabah yine sikayetlencm size.şimdide sol göğsüm acio yaa.üstüne yatamadm yani.geçen ay da vardı hatrliosanz.yine arttı acısı ama sağda bişey yok.bana neler oluo anlamadım.soldan soldan geliolar.sol kasik sol göğüs bademcgmde sol da şişti iki gündür.Sağ bademck sağlam. Bu sol u anlamadm ne var yanii
Bilemedim hiç canım.. İnşaallah yoktur birseyciğin. Hormon testinde prolaktin normaldi demi ?
Göğsüm acıyı deyince aklıma o geldi benim. Yazın o hormon 80 e kadar çıktı benim sınırın 4 katı oluyor. Resmen sutyene değerlendirme bile acıyordu acayip hassastı. Sonraki ay kendisi dustu normale çok şükür..Hormon testi yapılmadı bana cnmcm.prolaktin etkileyeblr mi sence
Göğsüm acıyı deyince aklıma o geldi benim. Yazın o hormon 80 e kadar çıktı benim sınırın 4 katı oluyor. Resmen sutyene değerlendirme bile acıyordu acayip hassastı. Sonraki ay kendisi dustu normale çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?