Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ben de 6 gün filan başladım ona vaktinde başlamadım. 10 ar tatlı kaşığı hepsinden

Yaa corekotu. Fazla tarçın az die hayırlısını yanlış hatrlamsm herhalde
Bi araştır ben öyle gordum duydum öyle yaptım canım. Yumurta çatlayınca bırakılıyor bu karisim sanırım. Ben normal günlerine gore yapamıyorum kürleri hiç düzensiz olunca..

Bi araştır ben öyle gordum duydum öyle yaptım canım. Yumurta çatlayınca bırakılıyor bu karisim sanırım. Ben normal günlerine gore yapamıyorum kürleri hiç düzensiz olunca..

Arastrdm cnmcm.adetin 2.günü başlayıp 12.gün birakilioms.ondan sonra da soğan kürüne başla.arada da incir yee.noolcak bu halimiz.1 kilo daha geldi bana galiba

Arastrdm cnmcm.adetin 2.günü başlayıp 12.gün birakilioms.ondan sonra da soğan kürüne başla.arada da incir yee.noolcak bu halimiz.1 kilo daha geldi bana galiba
Ben yapmayacağım soğan filan ya aman Saldım artık istediği zaman olsun... Bu ay klomen kullanıyorum diye bi umudum vardı moralim bozuldu büyümeyince.

benimde bazen öyle oluyordu ama cok su icmedigim icin oluyor diye düşünüyordum belki inofolic yapiyodur

ben bu ay kullandim cnm. klomen de kullandim. rahmim cok güzel kalinlasti estrofem sayesinde ama malesef sonuc negatif

Ben yapmayacağım soğan filan ya aman Saldım artık istediği zaman olsun... Bu ay klomen kullanıyorum diye bi umudum vardı moralim bozuldu büyümeyince.
bozma moralini yaaa büyür daha insallahhhh. olmadi bi dahaki aya buyur. sil baştan başlarız yine

Rahatlama geldi sonrasında çok şükür aynen ekim annesi olmak geçti sıra geldi Kasıma nasip Rabbim ol der olur..
aynen öyle biz bol bol dua edicez. aslinda ben 40 gece teheccute kalkmak istiyorum en makbul dua sekillerinden biri ama bi beceremedim 1 haftada kaldim hep
bu arada kizlar 2 gündür adet ağrıları çekiyorum ama gelen giden yok gerci daha en erken pazartesi adet olmam gerekiyodu ama ben hic böyle 2 gün önceden agri cekmezdim sanirim ilaclar yapti atesimi de sabah 06.30da ölçüyorum düşük 36.6 sonra yatıp 08.00 de ölçüyorum yüksek 36.8 o da bi değişik demekki hep ayni saatte ölçmek gerekiyo

Sorma cnm bende dalga geçiyorum yaa.yapmaya kalksan birsürü şey var işte.bende dedign gibi olacgi varsa olur diorm.yapcgmi da zannetmiorm.çünkü insan işte yapınca da umutlanio.umutlanmaktnsa unut gltsin diorm

Rahatlama geldi sonrasında çok şükür aynen ekim annesi olmak geçti sıra geldi Kasıma nasip Rabbim ol der olur..

Ayy o kadar geçti mi yaa.Ben temmuz annelrne giriodm kiii nasip olmadı.şimdi ekimde geçti geldi Kasım inşallah hadi baklm

Günaydın kisslarr
Sabah sabah yine sikayetlencm size.şimdide sol göğsüm acio yaa.üstüne yatamadm yani.geçen ay da vardı hatrliosanz.yine arttı acısı ama sağda bişey yok.bana neler oluo anlamadım.soldan soldan geliolar.sol kasik sol göğüs bademcgmde sol da şişti iki gündür.Sağ bademck sağlam. Bu sol u anlamadm ne var yanii

Evet saat önemli canım. 8den sonra yükseliyor. Benim de adet ateşine kadar düştü. Şaşkınım 19. Gün bugün erken mi olacağım acaba dyr bile düşünüyorum şuan.

Bilemedim hiç canım.. İnşaallah yoktur birseyciğin. Hormon testinde prolaktin normaldi demi ?

Hormon testi yapılmadı bana cnmcm.prolaktin etkileyeblr mi sence
Göğsüm acıyı deyince aklıma o geldi benim. Yazın o hormon 80 e kadar çıktı benim sınırın 4 katı oluyor. Resmen sutyene değerlendirme bile acıyordu acayip hassastı. Sonraki ay kendisi dustu normale çok şükür..

araştırdm cnm süt hormonymş galiba ağrı da yapabiliomş.Allah ALlah bu ağrıda geçen ay başladı hala dvm edio.bende yavaş yavaş dökülüyrm sanki.bişey yok derken.bu arada kan testiyle öğreniliomş herhalde bu hormon değerleri.herhangi bi gün gitsem yapılıo mu cnmcm.onu soraym sana .sen daha deneymlsn bu konularda.bu adetn 2 3. günü gidilen kontrol varya onda nelere bakılıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…