Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ben hep adetlik iken baktirdin canım başka zamanlarda bakılıp bakilmadiguni bilmiyorum. Benim hormon değerlerinde hep bakılıyor prolaktine. Önceden de artış olduğunu söylediğim için doktorlar dikkat ediyor. Benim bakilan değerler şöyle bak atayim

adetlyken başka bişeylere de bakılıo mu peki

lh biraz yüksek sanırım ama diğer değerlerin çok güzel , lh için doktor ne diyor?

adetin 3.günü prolaktin lh fsh e2 progesteron vs onlara bakiliyor cnm

O zaman prolaktin e baktirmak için şuan gitsem bi işe yaramiick öyle mi diosn.ben bi de su adetn 2.3. Günü gidilen kontrolde alttan muayene oluo die hiç gitmek istemiodmSadece kan a mi bakılıo

O zaman prolaktin e baktirmak için şuan gitsem bi işe yaramiick öyle mi diosn.ben bi de su adetn 2.3. Günü gidilen kontrolde alttan muayene oluo die hiç gitmek istemiodmSadece kan a mi bakılıo
evet canim sadece kana bakiliyor adetliyken. cok nadir doktor adetliyken alttan muayne eder.prolaktine diğer zamanlarda da bakabiliyorlar sanirim, benim adetim gecikmisti doktor prolaktine bakmisti diye hatirliyorum

evet canim sadece kana bakiliyor adetliyken. cok nadir doktor adetliyken alttan muayne eder.prolaktine diğer zamanlarda da bakabiliyorlar sanirim, benim adetim gecikmisti doktor prolaktine bakmisti diye hatirliyorum

anladım cnmcmm çok sağol.bu ay da nasip olmazsa hamile olamazsam adetn 3. günü o zaman doktora gideym dimi.hormonlrma bakılsn.yeni doktorumla da bahaneyle tanışayminşallah anlaşırız

Kızlar yine ayni senaryo var aklimda kimseye de bisey diyemiyorum sizofren olcam yakinda :)))) ama bir ihtimal acaba diyorum ki benim kan testi yapıldığı gün son yumurtanin catladiktan sonra 9. günüydü. acaba erken olduğu icin negatif çıkmış olabilir mi ki? gerci doktor olsa çıkardı dollenmeden 5-6 gün sonra bile cikabiliyor dedi ama ne biliiimm bi umut işte negatif çıktı nasilsa deyip estrofemi de bırakmıştım. hayirlisi artık

Yok canım adetli iken alttan muayene olmaz genelde merak etme hem çalışıyor insan mecbur olunca...

Herşey mümkün beklemeye devam

anladım cnmcmm çok sağol.bu ay da nasip olmazsa hamile olamazsam adetn 3. günü o zaman doktora gideym dimi.hormonlrma bakılsn.yeni doktorumla da bahaneyle tanışayminşallah anlaşırız

benim gittiğim doktorlar hep adetin 2. günü yaptılar hormon testlerini. istersen 2. günü git ki doktora, 3. günü bakacağız derse sorun yok zaten bir gün sonra yine gidersin ama 2. günü yapıyoruz derse 2. günü kaçırmamış olursun. bir de benim gittiğim doktorlar adetliyken de vajinal muayene yaptılar. gerekli görürlerse yapıyorlar yani.

hayırlısı artık cnmcm napalm.dediğin gibi ben 2.gün gideym noolur noolmaz daha garanti olur

ahh cnm ahh kırmızılar gelene kadar hep var işte o ihtimaller kafamzda napalm yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…