Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kiizlar benmde beta hcg 89.3 cikti doktor iki haftalik dedi uc gun sonra kanamam oldu bel agrilarim artti doktora gittim kimyasal genelikten suohelendi tekrardan kan testi yapmami istedi yukselirse normalmis 100 de kalirsa kurtaj yapicaz dedicok korkuyorum eger 89 dan asagiya dserse normal adet gorerek atiyomusum cokendiseleniyorum boyle olan varmi

Hepimiz kimyasal gebelik geçirdim canım. Benimde ilk tahlil 85 ikincisi 89 idi zaten 4 gün sonra da kanama başladı.. Ne zaman tekrarlayacaksin tahlili ?

Hepimiz kimyasal gebelik geçirdim canım. Benimde ilk tahlil 85 ikincisi 89 idi zaten 4 gün sonra da kanama başladı.. Ne zaman tekrarlayacaksin tahlili ?
Yarin tekrardan yapicam doktor istedi ama asiti derecede kanamam olmuyo kahverengi lekeyle birlikte fakat belim cok agriyo

Yarin tekrardan yapicam doktor istedi ama asiti derecede kanamam olmuyo kahverengi lekeyle birlikte fakat belim cok agriyo
Lekelenme ile başlayabilir. Ama dur bakalım değildir inşallah yerlesme kanamasıdır. Kırmızılık yoksa rahat tut içini tahlilinj tekrarla

cnmcmm arkadaşıma da katılıyrm.benm ve buradaki biçok arkadşmn kanaması değerlrmz düştükten sonra başladı.bence yerleşme ihtimali de dvm edio.veya bazı hamilelkler kanamalı oluo.ondan çok üzülme çok düşünme inşallah güzel düşünelm güzel olsn.yarın güzel haberlerle gelirsn inşallah

Insallah canm yarin guzel haberler olur

Lekelenme ile başlayabilir. Ama dur bakalım değildir inşallah yerlesme kanamasıdır. Kırmızılık yoksa rahat tut içini tahlilinj tekrarla
Kirmizil oluyo arada bir kahverengi arada birde kirmizi renkle oluyo anlayamadim gitti endiseleniyorum yarin yapicaz iste kan tahlili hayirlisi olur insallah. Ama sanki adet girucem gibi belim agriyo yerlesme kanamasi boyle oluyomuki

Kirmizil oluyo arada bir kahverengi arada birde kirmizi renkle oluyo anlayamadim gitti endiseleniyorum yarin yapicaz iste kan tahlili hayirlisi olur insallah. Ama sanki adet girucem gibi belim agriyo yerlesme kanamasi boyle oluyomuki

cnmcm belirtiler benzio derler ya hep.sakin olmaya çalış bence.benm yatmadan önce açık kırmzı akıntı gibi 2 damla kan gelmişti.gece uyanınca kanama olmuştu.hemen arkasndn sökülmüş yani.senin 89 değeri gördkten 3 gün sonra leke başladı hemen doktora gittin peki neden bugün test yapmadı doktorun.neden yarını bekliosnz ki.değerin düşmüş ya da yükselmştr aslnda şuan

Belin çok ağrıyorsa kanaman başlayabilir.. Benim çok agrimisti

Doktor dedi bi gun daha bekleyelim tam net belli olur sabah erkenden gel yapariz dedi dort gun gecmis olucak iyice belli olucakmis yarin tabi bende boyle bekleyene kadar insan ölup diriliyo

Kızlar benmde by ay kimyasal oldu burda birkaç arkadaş biliyor. Yarın doktora gidicem bakalım ne durumdayım

Kızlar baksanza test yapaym dedm renk koyulaşmış catliick herhalde..ben catliicm zaten o catlamazsa

Eklentiler

• IMAG8850.webp
    3 KB · Görüntüleme: 45
Doktor dedi bi gun daha bekleyelim tam net belli olur sabah erkenden gel yapariz dedi dort gun gecmis olucak iyice belli olucakmis yarin tabi bende boyle bekleyene kadar insan ölup diriliyo
iyi de zaten kese filan olusmamistir niye kurtaj dediki. biz ic birimiz kürtaj olmadik. degerimiz kendiliginden düştü sonra kanama başladı ve kendiliğinden kanamayla gitti. zaten senin beta hgc henüz düşmemiş yani artabilir daha umutsuz olma

Kızlar baksanza test yapaym dedm renk koyulaşmış catliick herhalde..ben catliicm zaten o catlamazsa
eveeet koyulaşıyor. yarina daha da koyulasir o ertesi güne catlar yumiş bende adet olayim ovulasyon testi alcam stoklarim bitti

Bilmiyorum doktor oyle
Bilmiyorum doktor oyle dedi bir hafta boyunca surekli bakicakmis hep 100 degerinde kalirsa kanla atamiyo olucakmisim ozman kurtajla temizlicez dedi eger dusmusse zaten adet olucam demektir oyle cikicak suandada baktim kahve rengi akinti var ayyyy cok tuhafim ya nekat kotu bisey mesajlariniz icin de cok teskkir ederim

stres yapma cnm git güzelce yat mümkünse pek kalkma dinlen yükselir insallah bebiş tutunmaya çalışıyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…