Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Tamam canım. Ben bu konuyu yeni gördüm. Burdaki arkadasların gelişmelerinden bahseder misin bana
hepimiz kimyasal gecirdik malesef. ben 19 ay sora ilk defa hamile kalmistim ama beta hgc 20 oldu en fazla sora düştü ve kanama başladı malesef bat 1 hafta gectikten sora kanamam oldu 2 aydir doktor takibinde klomen kullandim malesef sonuc negatif. simdi adet olmayı bekliyorum.benim hikayem ozetle böyle

Bende 19 ayın sonunda ilk defa klomenle hamile kaldım. Klomeni ilk kullanışımdı. Sende klomenle mi hamile kalmıştın kendi kendine mi olur

Kızlar benmde by ay kimyasal oldu burda birkaç arkadaş biliyor. Yarın doktora gidicem bakalım ne durumdayım
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım rahat tut içini. Kasımda kimyasal geçirdim bende. Klomenin ilk kullanımında senin gibi. Pko var bende. Sonrasında 45 gün sonra söktürücü ile anca regl olabildim. Bu ay yine klomen kullandım tek doz günde az geldi büyümedi yumurta.. Beklemeye devam yani benim canım. Ama ertesi ay hemen kendiliğinden hamile kalanlar var inşaallah sende onlardan olursun.

Kızlar baksanza test yapaym dedm renk koyulaşmış catliick herhalde..ben catliicm zaten o catlamazsa
Oo heyecan oldu bana diyorsun

eveeet koyulaşıyor. yarina daha da koyulasir o ertesi güne catlar yumiş bende adet olayim ovulasyon testi alcam stoklarim bitti

Inşallah cnmcm bakalım.stoklarda benm hâlâ var maalesef arada aklıma gelio yapiorm.3 4 gün önce yapmstm negatifti yine hayalet gibi.bugünde akıntı fazla gelince yapayım dedm baya koyulsms.hayirlsi bakalım.nasip

Doğru cnm değer sifirlanmazsa da kürtaj yapmak zorunda kalırz demişti benm doktorum da.şuan goremedgmz parcalr kalms olablr demişti

Sorma cnmcm.heyecan yapmadm şükür ama.sevinsem mi bilemedim.gerçekten catlio mu inşallah.yarın da yaparım test büyük ihtimal acaba gerçekten iki çizgi cikio mu die.bi daha da yapmam inşallah.Bugün de tam bursa ya gidiodm.iyiki gitmemsm diorm şimdi

bursa nın ilçesinde mi yaşıyorsun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…