hepimiz kimyasal gecirdik malesef. ben 19 ay sora ilk defa hamile kalmistim ama beta hgc 20 oldu en fazla sora düştü ve kanama başladı malesef bat 1 hafta gectikten sora kanamam olduTamam canım. Ben bu konuyu yeni gördüm. Burdaki arkadasların gelişmelerinden bahseder misin bana
Insallahh oyledir canmstres yapma cnm git güzelce yat mümkünse pek kalkma dinlen yükselir insallah bebiş tutunmaya çalışıyor demekki
Bende 19 ayın sonunda ilk defa klomenle hamile kaldım. Klomeni ilk kullanışımdı. Sende klomenle mi hamile kalmıştın kendi kendine mi olurhepimiz kimyasal gecirdik malesef. ben 19 ay sora ilk defa hamile kalmistim ama beta hgc 20 oldu en fazla sora düştü ve kanama başladı malesef bat 1 hafta gectikten sora kanamam oldu2 aydir doktor takibinde klomen kullandim malesef sonuc negatif. simdi adet olmayı bekliyorum.benim hikayem ozetle böyle
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım rahat tut içini. Kasımda kimyasal geçirdim bende. Klomenin ilk kullanımında senin gibi. Pko var bende. Sonrasında 45 gün sonra söktürücü ile anca regl olabildim. Bu ay yine klomen kullandım tek doz günde az geldi büyümedi yumurta.. Beklemeye devam yani benim canım. Ama ertesi ay hemen kendiliğinden hamile kalanlar var inşaallah sende onlardan olursun.Kızlar benmde by ay kimyasal oldu burda birkaç arkadaş biliyor. Yarın doktora gidicem bakalım ne durumdayım
Oo heyecan oldu bana diyorsunKızlar baksanza test yapaym dedm renk koyulaşmış catliick herhalde..ben catliicm zaten o catlamazsa
kendiligimden olmuştu cnmBende 19 ayın sonunda ilk defa klomenle hamile kaldım. Klomeni ilk kullanışımdı. Sende klomenle mi hamile kalmıştın kendi kendine mi olur
insallah yumurtan catlayacaltirYa geç yumurtlayacagim ya regl olcam var bende bi durumlar..
Benimde oyle olmustu hamilesin daha cok kirmizilasicak merak etme ilkde boyle gorunuyosa daha cok kizariyo hadi gozun aydin
eveeet koyulaşıyor. yarina daha da koyulasir o ertesi güne catlar yumişbende adet olayim ovulasyon testi alcam stoklarim bitti
Kızlar benmde by ay kimyasal oldu burda birkaç arkadaş biliyor. Yarın doktora gidicem bakalım ne durumdayım
InsallahhYok cnm ovu.testi maalesef
Inşallah yakında hcg de de bu renklri görürüz
aynen canım daha garanti olur.hayırlısı artık cnmcm napalm.dediğin gibi ben 2.gün gideym noolur noolmaz daha garanti olur
Bilmiyorum doktor oyle
Bilmiyorum doktor oyle dedi bir hafta boyunca surekli bakicakmis hep 100 degerinde kalirsa kanla atamiyo olucakmisim ozman kurtajla temizlicez dedi eger dusmusse zaten adet olucam demektir oyle cikicak suandada baktim kahve rengi akinti var ayyyy cok tuhafim ya nekat kotu bisey mesajlariniz icin de cok teskkir ederim
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım rahat tut içini. Kasımda kimyasal geçirdim bende. Klomenin ilk kullanımında senin gibi. Pko var bende. Sonrasında 45 gün sonra söktürücü ile anca regl olabildim. Bu ay yine klomen kullandım tek doz günde az geldi büyümedi yumurta.. Beklemeye devam yani benim canım. Ama ertesi ay hemen kendiliğinden hamile kalanlar var inşaallah sende onlardan olursun.
Oo heyecan oldu bana diyorsun
hadi hayirlisi cnm. ikiz bebisler gelir belkibu sabah yumurtalarım toplandı.2 tane. inşallah 2 sini de transfer edebiliriz.
biz cok ıstıyoruz ama rabbim hayırlısını versin diye dua ediyoruz.hadi hayirlisi cnm. ikiz bebisler gelir belki
Sorma cnmcm.heyecan yapmadm şükür ama.sevinsem mi bilemedim.gerçekten catlio mu inşallah.yarın da yaparım test büyük ihtimal acaba gerçekten iki çizgi cikio mu die.bi daha da yapmam inşallah.Bugün de tam bursa ya gidiodm.iyiki gitmemsm diorm şimdi
Amin canım inşaallah :)bu sabah yumurtalarım toplandı.2 tane. inşallah 2 sini de transfer edebiliriz.
Acayip akintim var ve karnımda kocaman bir şişlik var rahat hissetmiyorum.insallah yumurtan catlayacaltir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?