Amin canım inşaallah :)
bursa nın ilçesinde mi yaşıyorsun arkadaşım.
Acayip akintim var ve karnımda kocaman bir şişlik var rahat hissetmiyorum.
İnşallah canım amiinn.Cnmcm benmde cumartesi kocaman oldu gobegim.Hatta alışverişte biri dedi hamile msn yoo ama inşallah öyleymdr dedim.nerden çıkardın dedm.göbeğin cikmista dedi bi baktım kocaman olmuş.şok olmstm resmen .inşallah icimzde güzel şeyler oluodr cnmcmm
benbursada yasıyorum.ondan sordum canım:)Yok cnmcm İzmir de yasiorm ben ama bursalym evlenince geldim İzmir e.ailem Bursa da onlarn yanına gitcktm.
benbursada yasıyorum.ondan sordum canım:)
erıklıNeresndesn cnm.bende eski bir bursaliym
Bi de dün kırmızılık gördüm bi kez akıntıda. Ondan şüphelendim. Bazen yumurtlamada da olabiliyor deniliyor ya.Cnmcm benmde cumartesi kocaman oldu gobegim.Hatta alışverişte biri dedi hamile msn yoo ama inşallah öyleymdr dedim.nerden çıkardın dedm.göbeğin cikmista dedi bi baktım kocaman olmuş.şok olmstm resmen .inşallah icimzde güzel şeyler oluodr cnmcmm
Döngüye göre Bi kaç gün geç yada erken gelebilir belli olmaz canım kimyasaldan sonra. İnşaallah normale dönmüştür bünyen hemen.kızlar merhaba hatırlarsanız düşük yapmıştım...4 ocakta kanamam başlamıştı 16 ocakta kesildi...ilk adeti ne zaman olurum sizce yine normal adet düzeni gibi mi yoksa uzayabiliyor mu ben 7 şubatta bekliyorum ama bilemiyorum da ilk kez kimyasal olunca...
erıklı
Bi de dün kırmızılık gördüm bi kez akıntıda. Ondan şüphelendim. Bazen yumurtlamada da olabiliyor deniliyor ya.
Yok canım yerleşme olamaz cuma çatlamadığını gördü doktor. Ben test yapmadım bu ay doktor takibi vardı. Ateş takibi yaptım bide.Yerleşme olamaz mı cnmcmm.hergün ovu.yaptin mi sen
inşallah canım...kist de çıkmıştı geçen ay çok ağrım olmuştu...bu ay çamur rengi akıntım oldu ve ağrılarım kesildi çok şükür...1 ay daha dinlenip tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum...Döngüye göre Bi kaç gün geç yada erken gelebilir belli olmaz canım kimyasaldan sonra. İnşaallah normale dönmüştür bünyen hemen.
İnşaallah sorunsuz bir şekilde başlarsın yeni denemelere :)inşallah canım...kist de çıkmıştı geçen ay çok ağrım olmuştu...bu ay çamur rengi akıntım oldu ve ağrılarım kesildi çok şükür...1 ay daha dinlenip tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum...
Yok canım yerleşme olamaz cuma çatlamadığını gördü doktor. Ben test yapmadım bu ay doktor takibi vardı. Ateş takibi yaptım bide.
Yok canım yapmayacağım artık geçtiDoğru cnm şimdi hatırladım.şimdi yapmayı düşünüo msn
ben klomen kullandim hemen diğer ay ondan mi bilmem 5 gün geç adet oldumkızlar merhaba hatırlarsanız düşük yapmıştım...4 ocakta kanamam başlamıştı 16 ocakta kesildi...ilk adeti ne zaman olurum sizce yine normal adet düzeni gibi mi yoksa uzayabiliyor mu ben 7 şubatta bekliyorum ama bilemiyorum da ilk kez kimyasal olunca...
maşallah cok iyi ne güzel artar insallah daha daKizlar kan testi yaptirdim 516.40 cikti ama doktorla gorusemedimhala tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?