Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Acayip akintim var ve karnımda kocaman bir şişlik var rahat hissetmiyorum.

Cnmcm benmde cumartesi kocaman oldu gobegim.Hatta alışverişte biri dedi hamile msn yoo ama inşallah öyleymdr dedim.nerden çıkardın dedm.göbeğin cikmista dedi bi baktım kocaman olmuş.şok olmstm resmen .inşallah icimzde güzel şeyler oluodr cnmcmm

kızlar merhaba hatırlarsanız düşük yapmıştım...4 ocakta kanamam başlamıştı 16 ocakta kesildi...ilk adeti ne zaman olurum sizce yine normal adet düzeni gibi mi yoksa uzayabiliyor mu ben 7 şubatta bekliyorum ama bilemiyorum da ilk kez kimyasal olunca...

Bi de dün kırmızılık gördüm bi kez akıntıda. Ondan şüphelendim. Bazen yumurtlamada da olabiliyor deniliyor ya.

Döngüye göre Bi kaç gün geç yada erken gelebilir belli olmaz canım kimyasaldan sonra. İnşaallah normale dönmüştür bünyen hemen.

Döngüye göre Bi kaç gün geç yada erken gelebilir belli olmaz canım kimyasaldan sonra. İnşaallah normale dönmüştür bünyen hemen.
inşallah canım...kist de çıkmıştı geçen ay çok ağrım olmuştu...bu ay çamur rengi akıntım oldu ve ağrılarım kesildi çok şükür...1 ay daha dinlenip tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum...

İnşaallah sorunsuz bir şekilde başlarsın yeni denemelere :)

ben klomen kullandim hemen diğer ay ondan mi bilmem 5 gün geç adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…