Kizlar kan testi yaptirdim 516.40 cikti ama doktorla gorusemedimhala tedirginim
Cnm çok iyi sonucun hiç tedirgin olma.5katina çıkmış bile değerin maşallah
Ben de korupark tarafında oturuyordum.evlenince erikliye gittim.Dayimlar o tarafta cnmcm erikliyi de biliorm Bursa merkezinn %80 ini iyi bilirimannemlrde şuan besevlerde
Ben de korupark tarafında oturuyordum.evlenince erikliye gittim.
İnşallah öyle olur canım sağol. Dün doktora gittim hamile kalmş olmn iyi dedi. Bu ay ilaçsız yumurta takibi yapalım dedi. olmazsa bidahaki aya tekrar klomen kullanırsın dedi. Oda olmzsa aşılama yaparz dedi. Böyle işte hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım rahat tut içini. Kasımda kimyasal geçirdim bende. Klomenin ilk kullanımında senin gibi. Pko var bende. Sonrasında 45 gün sonra söktürücü ile anca regl olabildim. Bu ay yine klomen kullandım tek doz günde az geldi büyümedi yumurta.. Beklemeye devam yani benim canım. Ama ertesi ay hemen kendiliğinden hamile kalanlar var inşaallah sende onlardan olursun.
Oo heyecan oldu bana diyorsun
Anladım klomen kullanacak mısın pekikendiligimden olmuştu cnm
Gittim canım doktora dün. Hamile kalmş olmamı iyi yorumladı. Bu ay ilaçsız yumurta takibi yapalım dedi cuma ve pzt gunu gel gene dedi. Olmazsa bidahaki aya klomen kullanırsın dedi. İnşallah olcak dedi olmazsa aşılama yaparz dedi. Hayırlısı bakalım artkÇok geçmiş olsn cnmcm.Yarın haber verirsn bize de inşallah sorunsz en kısa zamanda atlatırsın
Gittim canım doktora dün. Hamile kalmş olmamı iyi yorumladı. Bu ay ilaçsız yumurta takibi yapalım dedi cuma ve pzt gunu gel gene dedi. Olmazsa bidahaki aya klomen kullanırsın dedi. İnşallah olcak dedi olmazsa aşılama yaparz dedi. Hayırlısı bakalım artk
Degerim yine ayni cikmis ne yukselme olmus nede dusmus zaten aksama dogru cok kanamam oldu dustu malesef kaybettimDoğru cnm değer sifirlanmazsa da kürtaj yapmak zorunda kalırz demişti benm doktorum da.şuan goremedgmz parcalr kalms olablr demişti
cnm ben kimyasalin hemen ardindan 2 ay klomen kullandim ama olmadi malesefAnladım klomen kullanacak mısın peki
geçmiş olsun cnm hayırlısıDegerim yine ayni cikmis ne yukselme olmus nede dusmus zaten aksama dogru cok kanamam oldu dustu malesef kaybettim
Degerim yine ayni cikmis ne yukselme olmus nede dusmus zaten aksama dogru cok kanamam oldu dustu malesef kaybettim
Bu ay kullanmayacaktır misin canım ? Benim de ateş yükselmedicnm ben kimyasalin hemen ardindan 2 ay klomen kullandim ama olmadi malesefsimdi yaza kadar kendi haline birakicam artik.
Gecmis olsun canım en yakın zamanda güldürsün Rabbim yüzünü..Degerim yine ayni cikmis ne yukselme olmus nede dusmus zaten aksama dogru cok kanamam oldu dustu malesef kaybettim
Peki günde kac kere kullandın klomen? Kac yumurtan oldı nasıl oldu anlatsanacnm ben kimyasalin hemen ardindan 2 ay klomen kullandim ama olmadi malesefsimdi yaza kadar kendi haline birakicam artik.
Bu ay kullanmayacaktır misin canım ? Benim de ateş yükselmediboşuna heyecan yaptım çatlatacak diye..
Yok canım ya catlasa ateş yükselirdi..Kiss çatlamadi mi yani
Yok canım ya catlasa ateş yükselirdi..
En son ne zaman iliski oldu. Hem neden kacirasin 36 saat duruyor yum. Bugün değerlendir ne olur ne olmazAllah Allah
Ya benmde şimdi yine akıntı gelms biraz fazla da benm dün gece catladysa kaçırdık mi yani yaatest de silik çıktı.dün yapmadm test ama.Ben sanki dün gece çatladı gibi hissediyorm ya.kaçırdık mi acaba
En son ne zaman iliski oldu. Hem neden kacirasin 36 saat duruyor yum. Bugün değerlendir ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?