Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

İnşallah öyle olur canım sağol. Dün doktora gittim hamile kalmş olmn iyi dedi. Bu ay ilaçsız yumurta takibi yapalım dedi. olmazsa bidahaki aya tekrar klomen kullanırsın dedi. Oda olmzsa aşılama yaparz dedi. Böyle işte hayırlısı olsun hakkımızda

Çok geçmiş olsn cnmcm.Yarın haber verirsn bize de inşallah sorunsz en kısa zamanda atlatırsın
Gittim canım doktora dün. Hamile kalmş olmamı iyi yorumladı. Bu ay ilaçsız yumurta takibi yapalım dedi cuma ve pzt gunu gel gene dedi. Olmazsa bidahaki aya klomen kullanırsın dedi. İnşallah olcak dedi olmazsa aşılama yaparz dedi. Hayırlısı bakalım artk

İnşallah cnm haberler güzel hakkimzda hayırlısı

Doğru cnm değer sifirlanmazsa da kürtaj yapmak zorunda kalırz demişti benm doktorum da.şuan goremedgmz parcalr kalms olablr demişti
Degerim yine ayni cikmis ne yukselme olmus nede dusmus zaten aksama dogru cok kanamam oldu dustu malesef kaybettim

Yok canım ya catlasa ateş yükselirdi..

Allah Allah
Ya benmde şimdi yine akıntı gelms biraz fazla da benm dün gece catladysa kaçırdık mi yani yaatest de silik çıktı.dün yapmadm test ama.Ben sanki dün gece çatladı gibi hissediyorm ya.kaçırdık mi acaba

En son ne zaman iliski oldu. Hem neden kacirasin 36 saat duruyor yum. Bugün değerlendir ne olur ne olmaz

En son ne zaman iliski oldu. Hem neden kacirasin 36 saat duruyor yum. Bugün değerlendir ne olur ne olmaz

24 saat mi 36 saat mi cnm yumurta durup.
Ilişki 30u gecesi oldu
31gecesi 1.gün doldu
1i gecesi 2.gün doldu
2.i gecesi 3.gün doldu dimi

Yani sperm dün geceye kadar vardı.Şuan boş oluo dimi.
Ya Allah kerim ol derse olur gerci de
Yine biz bu hesapları yapiorz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…