Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

36 saat diye biliyorum canım ben sen ne olur ne olmaz bu akşamı degerlendir bence

Bu ay kullanmayacaktır misin canım ? Benim de ateş yükselmedi boşuna heyecan yaptım çatlatacak diye..
yok cnm kullanmicam mahfetti o hormon ilaclari beni. ilac kullanmadan ben çok düzenli adet oluyordum 14. gün yumurta çatlayıp 28. gün adet oluyordum. simdi hersey karıştı 5 gündür ağrım var adet olamıyorum zaten klomen, estrofem tarzi ilaclari uzun süre kullanmayı tavsiye etmiyorlar. yazin tüp bebek için aşılama filan gerekirse o zaman kullanirim artik

Peki günde kac kere kullandın klomen? Kac yumurtan oldı nasıl oldu anlatsana
günde 2 tane kullandim adetin 4. günü başlayıp 1 kutu bitirdim. ilk ay 3 yumurtam ikinci ay 4 yumurtam çatladı. ama benim ilk yumurtalar hep çok erken çatladı kaliteli olmadi ondan sanırım diğer yumurtalar da tutmadi ışte nedense halbuki hepsini degerlendirmistik

yok yaaa yumurta catladiktan sora 24 saat hatta bazen 48 saat yaşıyormuş hemen bu akşamı degerlendirirsin

Degerim yine ayni cikmis ne yukselme olmus nede dusmus zaten aksama dogru cok kanamam oldu dustu malesef kaybettim
merhaba canım hayırlısı böyleymiş üzülme , hepimiz yaşadık, sağlıklı bir gebelik olsaydı inan devam ederdi , yaşadığın doğal bir süreç , moralini bozma , hem kimyasalın ardından normal hamile kalan çok arkadaşımız var , aslında bu durumu çoğu bayan yaşıyor bizler takipte olduğumuz için farkediyoruz , Allah şifa versin

çok geçmiş olsun canım , kimyasalın ardından neden klomen kullandın? bende ilk kimyasalımı femara adlı ilacı kullandıktan sonra yaşamıştım ama ikinci ayımda doktor hiçbirşey kullandırmadı , adetlerin çok düzenliymiş , canım testere dişli aslan pençesi kürünü kullanırsan hormonlarını dengeye getirebilirsin , ben çok faydasını gördüm

36 saat diye biliyorum canım ben sen ne olur ne olmaz bu akşamı degerlendir bence

İnşallah cnmcm.Aslında varya genelleme veya kurala bağlı değil bence bu hamilelik doğum meselesi.Hani normalde yumurta günde 1 2 cm buyur.ama senin doktorun aniden buyuyeblr dedi.Belli olmuo yani.Şuan hamile bi arkadsmda spermn 5 güne kadar yasayabldgni idda edio çünkü hamile kalmam imkansızdı eşimle kavgalydik o ay falan dedi.Yani bence kirmizilar gelene kadar her günü degerlendrmemz lazım die düşünuorm artık

ben 21 aydir hamile kalamiyorum cnm daha önce aşılama yapıldı ama klomen kullanmamistim hic doktor protokol gereği klomen kullandırdı yumurta sayısı artsın ihtimal artsın diye

bence de istisnalar var, mucizeler var

hayırlı olsun canım, embriyolara sağlıklılı olmalarıyla ilgili test yaptılar mı? kaçıncı gününde topladılar , bende gideceğim bakalım

bugun transferım yapıldı. 2. gün embriyosu olarak transfer edıldı. ayrıca bır test yapılmadı. 2.gününde 6 hücreye bölündüğü için bir an önce doğal ortamı olan ana rahmine koymalıyız dediler. ideal olan 4 hücreliymiş ama orta kalite olup da tutanlar da var,ıyı kalıte olup tutmayanlar da var dediler. iste tam olarak tıp da acıklayamıyor,vucutta ne oluyor da umutsuz gorunenler tutuyor,kesin tutar denılenler tutmuyor. artık bundan sonrası Allaha kalmıs. transferden sonra serum taktılar (yeni bir tedavi uyguladılar).3 saat serum sürdü.sonra clexane adında kan sulandırıcı ıgne yaptırlar. tutunmasına yardımcı olmak için ayrıca proluton adında baska bır ıgne yaptılar. progestan fitil verdiler. climara fort flaster diye bir bant verdiler. folik asite devam tabi. 12 gun boyunca bu ılaçlara devam edecegım.ılk 4 gun sadece yemek ıcın kalk dedıler,yorulma dedıler.ondan sonra da kendımı yormadan 15 subatı bekleyecegız:) hakkımızda hayırlısı.

hayırlısı olsun cnm insallah tutunur 12 gün sonra mi test yapicaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…