evet aıleyle aynı sehırde oturmak cok guzel. sen de gelırsın belkı bır gun:) amın canım.Aynen cnmcm
Bu arada inşallah yakında güzel haberler alırız senden
rahım ıcerısıne yerlestırılen embrıyonun anne rahmıne tutunması,cogalan embrıyo hucrelerının beta hcg hormonunu salgılaması ve bu hormonun anne kanında tespit edilebilmesi için bu 12 günlük sürenin geçmesi gerekirmiş.test daha once yapılırsa testlerın tanısı yetersız olurmus.2 günlük enmbriyo olduğu için 12 gün sora dollenmenin 14. günü mu oluyor ondan mi 12. gün test yapiyorlar?
ayyy me güzel suan rahimimde bi bebiş varrahım ıcerısıne yerlestırılen embrıyonun anne rahmıne tutunması,cogalan embrıyo hucrelerının beta hcg hormonunu salgılaması ve bu hormonun anne kanında tespit edilebilmesi için bu 12 günlük sürenin geçmesi gerekirmiş.test daha once yapılırsa testlerın tanısı yetersız olurmus.
canım çok teşekkür ederim , inşallah hayırlısı ile ikiz haberleri alırızbugun transferım yapıldı. 2. gün embriyosu olarak transfer edıldı. ayrıca bır test yapılmadı. 2.gününde 6 hücreye bölündüğü için bir an önce doğal ortamı olan ana rahmine koymalıyız dediler. ideal olan 4 hücreliymiş ama orta kalite olup da tutanlar da var,ıyı kalıte olup tutmayanlar da var dediler. iste tam olarak tıp da acıklayamıyor,vucutta ne oluyor da umutsuz gorunenler tutuyor,kesin tutar denılenler tutmuyor. artık bundan sonrası Allaha kalmıs. transferden sonra serum taktılar (yeni bir tedavi uyguladılar).3 saat serum sürdü.sonra clexane adında kan sulandırıcı ıgne yaptırlar. tutunmasına yardımcı olmak için ayrıca proluton adında baska bır ıgne yaptılar. progestan fitil verdiler. climara fort flaster diye bir bant verdiler. folik asite devam tabi. 12 gun boyunca bu ılaçlara devam edecegım.ılk 4 gun sadece yemek ıcın kalk dedıler,yorulma dedıler.ondan sonra da kendımı yormadan 15 subatı bekleyecegız:) hakkımızda hayırlısı.
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versinben 21 aydir hamile kalamiyorum cnm daha önce aşılama yapıldı ama klomen kullanmamistim hic doktor protokol gereği klomen kullandırdı yumurta sayısı artsın ihtimal artsın diye
evet aıleyle aynı sehırde oturmak cok guzel. sen de gelırsın belkı bır gun:) amın canım.
bugün serum takılı beklerken,konusuyorum embriyomla:) hadi annem tutun bana bu defa,sımsıkı tutun diyorum:)ayyy me güzel suan rahimimde bi bebiş varinsallah güzel güzel büyür ve tutunur
rıca ederım canım. cıft yumurta ıkızı olamaz artık ama belkı tek tumurta ıkızı olur. esım ve ben ıstıyoruz ama bende servikal yetmezlik var. rahmim normal boyutlardan daha küçükmüş. bu da bebeği taşımakta zorlanmam demekmiş. zaten gebe kalırsam 13. - 14. haftalarda serklaj işlemi yapılacak yani rahim ağzımın dikilmesi gerekecekmiş. kardeşim doktor,ikiz gebeliğe sıcak bakmıyor,yani benim durumum için. taşıyamayabilirsin diyor. birini taşı sen yeter diyor:))canım çok teşekkür ederim , inşallah hayırlısı ile ikiz haberleri alırız
zamanla alısırsın oraya da ama tabı aılenden bırılerıyle aynı sehırde yasamak avantaj oluyor. kardesın,kuzenin falan varsa izmire evlendir:)) cok uzakta degılsın ama,izmir yakın.cıkar cıkar gelırsın:) yeni m evlendin? esinin aılesı de mı başka şehirde?Aynen cnm eminim çok güzeldir.nasıl oluyr acaba düşünürdüm önceden hep.Çünkü hayatım resmen sıfırlandı geçmişim silindi gibi.İzmir e geldim yeni bi hayat.Yeni insanlr yeni şehir.tanıdık hiçkimse hiçbirşey yok.
Eşim esnaf olduğu için maalesef öyle bi hayal de kuramiorm
ah canım benim inşallah hamilesindir ve kuvvetlice tutunur , senin kan pıhtılaşman vardı benimde pıhtılaşma var , ve yakın zamanda olmazsa tüp bebeğe gideceğim yaşta geçiyor :))) ümitler bitmez , sevgilerrıca ederım canım. cıft yumurta ıkızı olamaz artık ama belkı tek tumurta ıkızı olur. esım ve ben ıstıyoruz ama bende servikal yetmezlik var. rahmim normal boyutlardan daha küçükmüş. bu da bebeği taşımakta zorlanmam demekmiş. zaten gebe kalırsam 13. - 14. haftalarda serklaj işlemi yapılacak yani rahim ağzımın dikilmesi gerekecekmiş. kardeşim doktor,ikiz gebeliğe sıcak bakmıyor,yani benim durumum için. taşıyamayabilirsin diyor. birini taşı sen yeter diyor:))
yani kesin tüpe karar verdiysen zaman kaybetme,bizim için zaman önemli. ben de martta 33 olacagım:)ah canım benim inşallah hamilesindir ve kuvvetlice tutunur , senin kan pıhtılaşman vardı benimde pıhtılaşma var , ve yakın zamanda olmazsa tüp bebeğe gideceğim yaşta geçiyor :))) ümitler bitmez , sevgiler
Hadi hayırlı olsun canım bebis olsun tutunsun sıkı sıkı inşaallah. Güzel haberlerle gel bize böylebugun transferım yapıldı. 2. gün embriyosu olarak transfer edıldı. ayrıca bır test yapılmadı. 2.gününde 6 hücreye bölündüğü için bir an önce doğal ortamı olan ana rahmine koymalıyız dediler. ideal olan 4 hücreliymiş ama orta kalite olup da tutanlar da var,ıyı kalıte olup tutmayanlar da var dediler. iste tam olarak tıp da acıklayamıyor,vucutta ne oluyor da umutsuz gorunenler tutuyor,kesin tutar denılenler tutmuyor. artık bundan sonrası Allaha kalmıs. transferden sonra serum taktılar (yeni bir tedavi uyguladılar).3 saat serum sürdü.sonra clexane adında kan sulandırıcı ıgne yaptırlar. tutunmasına yardımcı olmak için ayrıca proluton adında baska bır ıgne yaptılar. progestan fitil verdiler. climara fort flaster diye bir bant verdiler. folik asite devam tabi. 12 gun boyunca bu ılaçlara devam edecegım.ılk 4 gun sadece yemek ıcın kalk dedıler,yorulma dedıler.ondan sonra da kendımı yormadan 15 subatı bekleyecegız:) hakkımızda hayırlısı.
bugun transferım yapıldı. 2. gün embriyosu olarak transfer edıldı. ayrıca bır test yapılmadı. 2.gününde 6 hücreye bölündüğü için bir an önce doğal ortamı olan ana rahmine koymalıyız dediler. ideal olan 4 hücreliymiş ama orta kalite olup da tutanlar da var,ıyı kalıte olup tutmayanlar da var dediler. iste tam olarak tıp da acıklayamıyor,vucutta ne oluyor da umutsuz gorunenler tutuyor,kesin tutar denılenler tutmuyor. artık bundan sonrası Allaha kalmıs. transferden sonra serum taktılar (yeni bir tedavi uyguladılar).3 saat serum sürdü.sonra clexane adında kan sulandırıcı ıgne yaptırlar. tutunmasına yardımcı olmak için ayrıca proluton adında baska bır ıgne yaptılar. progestan fitil verdiler. climara fort flaster diye bir bant verdiler. folik asite devam tabi. 12 gun boyunca bu ılaçlara devam edecegım.ılk 4 gun sadece yemek ıcın kalk dedıler,yorulma dedıler.ondan sonra da kendımı yormadan 15 subatı bekleyecegız:) hakkımızda hayırlısı.
tühhh yaaaHala akıntı ve bel sızısı var. Kist yapmasa benim bu çatlamayan yumlar...
amın canım ınsallah. annem de esım de sağolsunlar kaldırmıyorlar:) ben de hepımıze dua edıyorum,sagol canım.Hadi ha
Hadi hayırlı olsun canım bebis olsun tutunsun sıkı sıkı inşaallah. Güzel haberlerle gel bize böyleduamiz senle. Hiç Yorma kendini.
ınsallah canım cok sagol. hepımız bu duyguyu yasarız ınsallah:)İnşallah bebişin tutunur ve güzel haberler verirsin. Tabi bize de umut olursun :)
zamanla alısırsın oraya da ama tabı aılenden bırılerıyle aynı sehırde yasamak avantaj oluyor. kardesın,kuzenin falan varsa izmire evlendir:)) cok uzakta degılsın ama,izmir yakın.cıkar cıkar gelırsın:) yeni m evlendin? esinin aılesı de mı başka şehirde?
rıca ederım canım. cıft yumurta ıkızı olamaz artık ama belkı tek tumurta ıkızı olur. esım ve ben ıstıyoruz ama bende servikal yetmezlik var. rahmim normal boyutlardan daha küçükmüş. bu da bebeği taşımakta zorlanmam demekmiş. zaten gebe kalırsam 13. - 14. haftalarda serklaj işlemi yapılacak yani rahim ağzımın dikilmesi gerekecekmiş. kardeşim doktor,ikiz gebeliğe sıcak bakmıyor,yani benim durumum için. taşıyamayabilirsin diyor. birini taşı sen yeter diyor:))
bugün serum takılı beklerken,konusuyorum embriyomla:) hadi annem tutun bana bu defa,sımsıkı tutun diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?