Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

2 günlük enmbriyo olduğu için 12 gün sora dollenmenin 14. günü mu oluyor ondan mi 12. gün test yapiyorlar?
rahım ıcerısıne yerlestırılen embrıyonun anne rahmıne tutunması,cogalan embrıyo hucrelerının beta hcg hormonunu salgılaması ve bu hormonun anne kanında tespit edilebilmesi için bu 12 günlük sürenin geçmesi gerekirmiş.test daha once yapılırsa testlerın tanısı yetersız olurmus.

ayyy me güzel suan rahimimde bi bebiş var insallah güzel güzel büyür ve tutunur

canım çok teşekkür ederim , inşallah hayırlısı ile ikiz haberleri alırız

evet aıleyle aynı sehırde oturmak cok guzel. sen de gelırsın belkı bır gun:) amın canım.

Aynen cnm eminim çok güzeldir.nasıl oluyr acaba düşünürdüm önceden hep.Çünkü hayatım resmen sıfırlandı geçmişim silindi gibi.İzmir e geldim yeni bi hayat.Yeni insanlr yeni şehir.tanıdık hiçkimse hiçbirşey yok.
Eşim esnaf olduğu için maalesef öyle bi hayal de kuramiorm

canım çok teşekkür ederim , inşallah hayırlısı ile ikiz haberleri alırız
rıca ederım canım. cıft yumurta ıkızı olamaz artık ama belkı tek tumurta ıkızı olur. esım ve ben ıstıyoruz ama bende servikal yetmezlik var. rahmim normal boyutlardan daha küçükmüş. bu da bebeği taşımakta zorlanmam demekmiş. zaten gebe kalırsam 13. - 14. haftalarda serklaj işlemi yapılacak yani rahim ağzımın dikilmesi gerekecekmiş. kardeşim doktor,ikiz gebeliğe sıcak bakmıyor,yani benim durumum için. taşıyamayabilirsin diyor. birini taşı sen yeter diyor:))

zamanla alısırsın oraya da ama tabı aılenden bırılerıyle aynı sehırde yasamak avantaj oluyor. kardesın,kuzenin falan varsa izmire evlendir:)) cok uzakta degılsın ama,izmir yakın.cıkar cıkar gelırsın:) yeni m evlendin? esinin aılesı de mı başka şehirde?

ah canım benim inşallah hamilesindir ve kuvvetlice tutunur , senin kan pıhtılaşman vardı benimde pıhtılaşma var , ve yakın zamanda olmazsa tüp bebeğe gideceğim yaşta geçiyor :))) ümitler bitmez , sevgiler

yani kesin tüpe karar verdiysen zaman kaybetme,bizim için zaman önemli. ben de martta 33 olacagım:)

Hadi ha
Hadi hayırlı olsun canım bebis olsun tutunsun sıkı sıkı inşaallah. Güzel haberlerle gel bize böyle duamiz senle. Hiç Yorma kendini.

İnşallah bebişin tutunur ve güzel haberler verirsin. Tabi bize de umut olursun :)

Hala akıntı ve bel sızısı var. Kist yapmasa benim bu çatlamayan yumlar...

Hadi ha

Hadi hayırlı olsun canım bebis olsun tutunsun sıkı sıkı inşaallah. Güzel haberlerle gel bize böyle duamiz senle. Hiç Yorma kendini.
amın canım ınsallah. annem de esım de sağolsunlar kaldırmıyorlar:) ben de hepımıze dua edıyorum,sagol canım.

Eşimn anne tarafı Bursa da canımcm annesi de.Anne babası ayrı.babası burda.
6 yıllık evliyim 7 ye gidiyor artık da insan alisamio ama kabullenio dielm.dediğin gibi kardeşim falan evlensin biri gelsin die isteğim düşüncem var.ılk evlendgmde en fazla 2 ayda bir gidiodm ama zamanla zorlasio aynı şehir gibi olmuo maalesef.Çok şükür ki çok uzak değil.Ama uzak işte

Bende ikiz istiodum ama dediğin gibi normalde de doktorlar ikiz gebelige sıcak bakmiolar.senin ekstra bi durumn var ama.ikiz gebeliklerde bi bebegn gelişimi biraz daha yavaş olur genelde bilirsnz.doğduktan sonra da genelde biri kısa olur falan.o gibi durumlardnms.Tek tek olsn sagljklj olsn.bende bu düşünceden sonra hayrlsyla tek olsn diorm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…