Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Hala akıntı ve bel sızısı var. Kist yapmasa benim bu çatlamayan yumlar...

Allah Allah inşallah bişey olmaz cnmcm.Güzel düşünelim catlamistr inşallah.doktora gitmeyi düşünüo msn.adeti bekleyim olmazsn git diicm ama yum.catlamazsada adet olunuoms dimi.Yine karıştı işler
Bu arada catlamayan yumurtalar kist mi yapioms

Kisslar dün gece eşim bana bir kızdı bir kızdı sormayınAslında önce ben kızdım da bana geri tepti yani.o haklıydı.
Şimdi bikaç gündür çalışma olmadı yumurta çatladı galiba kaçırdık falan die ben endiselendm ya.hastayız yani yapmakta bişey yok.ben de dün gece o sebeple biraz çıkıştım sen hiç umursamiosn ben neden bu kadar istiyosam falan filan.Sonra o başladı artık bu kadar üstünde durma olacaksa olcak zaten dogcakla olcek degismio bilmio msn.zamanı gelince olur sen neden böyle yapıosn Bilmem ne.senin hesap kitabnla olcak iş değil bu anlamio msn.Allah nasip ederse olur.ama sen bu kadar takarsan olmaz bak ben söyliyim dedi otur dua et kadinlr kulübü falan ne yaziosn bosbos .tmm haklsn ama dedim fiili dua lazım.sonuçta birleşme olmayınca olması imkansız demedim ama tövbe yarabbim Meryem ana mym ben
Dedim sperm 3 gün Yasio şu kadar gun oldu falan tmm da hastayz naapalm dedi.tmm tmm yine haklsn dedim.benim sabretmem lazım.
Sonuç kisslar işlem tmmdr
İnşallah treni yakalamszdrBenim pek umudum yok bu aydan ama yine de bekliyrz yani acaba mı die

ya basta malesef erkekler öyle oluyor benim de eşim uyurdu sinir olurdum filan sonra bakti 1 sene geçti hala bebek yok panikledi simdi o takibe aldi işi :))))) bazen malesef erkekler geç idrak ediyor fazla üstüne gitme bosver bebek yapcam derken eşini kendinden soğutma

yok Kiss Allah korusun.Bence benimki hiç idrak etmez %100 kaderci

yok Kiss Allah korusun.Bence benimki hiç idrak etmez %100 kaderci
beni esimde kadercidir ama o benden 8 yaş büyük bakti yaş gidiyo yaşlı baba olcak panikledi simdi daha ciddiye aliyor ama negatif sonuc alinca hep kiyamam Rabbim bilir doğru zamani napalim diyor...

beni esimde kadercidir ama o benden 8 yaş büyük bakti yaş gidiyo yaşlı baba olcak panikledi simdi daha ciddiye aliyor ama negatif sonuc alinca hep kiyamam Rabbim bilir doğru zamani napalim diyor...

Aynen cnm.bende biraz eşinin modundym yaşımız gidio die de.eşim hiiicc düşünmüo umrunda değil.aramada bi yaş var hemde.
Bi de ne geldi aklıma eşime bebek istemedgi zaman bak yaşımız geçio belli bi yaştan sonra istesek te olmaz yani falan dedim.30 dan sonra zor 40 tan sonra imkansız gibi dedim de.Olur mu ya babamn 50 yaşı da yine oldu dedi.babası ikinci evliliğini yaptı eşi kendinden daha gençti 20 yaş kadar.dedim senin farklı planlarn varsa bilelm annenin 50 yaşında bebeği olmadı babann oldu

aaa şaka gibi benim eşimin babasida ikinci evliligini yapti 20 yaş kadar küçük biriyle ve 50 küsür yaşında tekrar baba oldu

Ah bu erkekler heo ayni kuzum ya Aferin sana istediğini almissin ama. Benim durum karışık. Catlasa ateş çıkardı. Çıkmıyor. Regl olursam gitmem doktora ama olmazsam 40 gün filan öyle giderim... Doktor olabilirsin dedi klomen kullandım ondan olurum herhalde

Hayırlısı olsun hakkında... Rabbimin vardr bir bildiği bol bol dua et...

muhakkak canım aynı sehır gıbı olmaz. ıstedıgınde bı otobuse metroya bınıp gıdeyım geleyım gıbı olmuyor. benım ananem bandırmada. bursaya 1 saat. ama annemler o kadar yakın olmasına karsın her hafta gıdmıyorlar,bırak her haftayı bazen 2 ay gıdemedıklerı oluyor. esın memur olsaydı gelme ıhtımalın olurdu. ama onemlı olan esınle orda mutlu olman. evınde huzurun varsa bunlar tatlı ozlemler.

Aynen aldım cnmcm
Hayırlısı olsn cnmcm
Buarada ben dün ateşimi ölçtüm ama öğleden sonra falandı 37.1 çıktı şimdi yine ölçtüm 37.2 çıktı.hastaym die mi yüksek çıktı bilemiorm ama öğlen olculunce doğru olur mu önemli olan aynı saatte mi içmek acaba

Aynen cnmcm memur olsa ne hayaller ne hayaller yani Çok şükür mutluyuz cnmcmcm 6 yıl nasıl geçti anlamadım

Sabah 8 e kadar ölçümler doğru. Uyandığında yataktan çıkmadan her sahne aynı saatte ölçmen lazım

ya bu erkekler hep aynı :)

tek olsun bizim olsun,kaliteli olsun:) bizim için hangisi iyi olacaksa o olsun tabiki ama ikizler de cok tatlı oluyorlar,biri kız biri erkek:) ama tabiki bakımı cok zordur,2 taneye aynı anda bakmak da kolay değil.

cnm en doğru ateş sabah 6 ile 7 arası ölçülen. 8 de bile yüksek cikmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…