onemlı olan bu zaten:) bi de bebiş gelsin,mutlulugunuz 2ye katlansın:)Aynen cnmcm memur olsa ne hayaller ne hayaller yaniÇok şükür mutluyuz cnmcmcm 6 yıl nasıl geçti anlamadım
Saol canm insallah normal bi gebelik yasarim diger ay. Tabi allah nedemisse o olur hayirlisi boyleymismerhaba canım hayırlısı böyleymiş üzülme , hepimiz yaşadık, sağlıklı bir gebelik olsaydı inan devam ederdi , yaşadığın doğal bir süreç , moralini bozma , hem kimyasalın ardından normal hamile kalan çok arkadaşımız var , aslında bu durumu çoğu bayan yaşıyor bizler takipte olduğumuz için farkediyoruz , Allah şifa versin
Aminn insallah rabbim isteyen herkeze nasip etsinG
Gecmis olsun canım en yakın zamanda güldürsün Rabbim yüzünü..
Gittim bugun kan verdim yarin cikicak sonuc ama doktr dedi gozukmuyo bisey diye her ihtimale karsi kan aldi yinedeGeçmiş olsn cnmcm hayırlısı olsn.Yine kan ver değerinin sifirlandgni gör cnmcm
Insallah kan verdim bugun bakicaklar dusus olmusmu fiye. Amingeçmiş olsun cnm hayırlısıRabbim kucagini en yakin zamanda doldursun. en azindan kurtaja gerek kalmaz insallah
valla klomen genelde geciktirir ama. senin yumurta catliyo olmasin cnmVe evet goguslerim aciyor ve belim karnım agriyor .. Acayip losyon kıvamında akintim var. Klomen kullanırken 1 hafta erken regl olur mu acaba ??
Bilmiyorum ama Çift taraflı ağrı vuruyor durup durup.valla klomen genelde geciktirir ama. senin yumurta catliyo olmasin cnm
insallah catliyordur cnmBilmiyorum ama Çift taraflı ağrı vuruyor durup durup.
Göğüs sızısı yapar mi o ya hiç öyle birşey farketmedim daha önceinsallah catliyordur cnm
Olabilir canım. Ben yaşamadım. Ama mümkün yanı. Kaçıncı gün yumurtlama sonrasıKızlar yerlesme kanaması yaşayan var mı içinizde bugün camasirimda baya kahverengi leke ve şeffaf kivamli akinti gördüm böyle bişey mi bu yerlesme lekesi yaşayan varsa lutfen yardimci olsun
Gün de tutuyor inan ki yerleşme olabilir canım dikkat et kendine inşaallah hadi 3 5 güne test yaparsın zatenSoyle canim ben erken yumurtladigimi dusunuorum 9.günü kasik ağrım ve yumurta akı gibi akıntı oluştu o günden beri bişeyi m yoktu 18.gün bugün daha var ama öyle leke hiç olmazdı
10. Gün çok erken canım 12. Gün olur ama 3 gün sonra çıkar idrarda anca. Ama kan yaparsan o başkaInsallah canım hepimize nasip etsin rabbim kendimi tutamayip yarın yapabilirim de ben negatif i görünce sakinlesiyorum en azındanşimdi heycan basiyor
bilemiyorumkiGöğüs sızısı yapar mi o ya hiç öyle birşey farketmedim daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?