Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ve evet goguslerim aciyor ve belim karnım agriyor .. Acayip losyon kıvamında akintim var. Klomen kullanırken 1 hafta erken regl olur mu acaba ??

Saol canm insallah normal bi gebelik yasarim diger ay. Tabi allah nedemisse o olur hayirlisi boyleymis

Kizlar havam batsın kocaya diyorum ki bebek istiyorsan bu akşam da değerlendirmemiz lazım istemiyorsan bana hava hoş en takmaz halim bu işte..

Kızlar yerlesme kanaması yaşayan var mı içinizde bugün camasirimda baya kahverengi leke ve şeffaf kivamli akinti gördüm böyle bişey mi bu yerlesme lekesi yaşayan varsa lutfen yardimci olsun

Kızlar yerlesme kanaması yaşayan var mı içinizde bugün camasirimda baya kahverengi leke ve şeffaf kivamli akinti gördüm böyle bişey mi bu yerlesme lekesi yaşayan varsa lutfen yardimci olsun
Olabilir canım. Ben yaşamadım. Ama mümkün yanı. Kaçıncı gün yumurtlama sonrası

Soyle canim ben erken yumurtladigimi dusunuorum 9.günü kasik ağrım ve yumurta akı gibi akıntı oluştu o günden beri bişeyi m yoktu 18.gün bugün daha var ama öyle leke hiç olmazdı

Soyle canim ben erken yumurtladigimi dusunuorum 9.günü kasik ağrım ve yumurta akı gibi akıntı oluştu o günden beri bişeyi m yoktu 18.gün bugün daha var ama öyle leke hiç olmazdı
Gün de tutuyor inan ki yerleşme olabilir canım dikkat et kendine inşaallah hadi 3 5 güne test yaparsın zaten

Insallah canım hepimize nasip etsin rabbim kendimi tutamayip yarın yapabilirim de ben negatif i görünce sakinlesiyorum en azından şimdi heycan basiyor

Insallah canım hepimize nasip etsin rabbim kendimi tutamayip yarın yapabilirim de ben negatif i görünce sakinlesiyorum en azından şimdi heycan basiyor

10. Gün çok erken canım 12. Gün olur ama 3 gün sonra çıkar idrarda anca. Ama kan yaparsan o başka

O zaman bekliyim pazartesiye kadar canım inşallah hayirlisiy sa vardır rabbim iyisini nasip etsin hepimize çok saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…