Baktim ben olabiliyormus. Ay ne kadar çabuk umutlanan biriyim ben öylebilemiyorumki
harikasin vallaBa
Baktim ben olabiliyormus. Ay ne kadar çabuk umutlanan biriyim ben öylebir canım bir tanımı tutsa sabah çok ciddiyim diyordum şimdi ne hakdeyim hemen utanmadan adamı kulağından tutup götürcem ama yok yemi attım artık yer yemez kendi bilir
Ve evet goguslerim aciyor ve belim karnım agriyor .. Acayip losyon kıvamında akintim var. Klomen kullanırken 1 hafta erken regl olur mu acaba ??
Kızlar yerlesme kanaması yaşayan var mı içinizde bugün camasirimda baya kahverengi leke ve şeffaf kivamli akinti gördüm böyle bişey mi bu yerlesme lekesi yaşayan varsa lutfen yardimci olsun
Insallah canım hepimize nasip etsin rabbim kendimi tutamayip yarın yapabilirim de ben negatif i görünce sakinlesiyorum en azındanşimdi heycan basiyor
Ba
Baktim ben olabiliyormus. Ay ne kadar çabuk umutlanan biriyim ben öylebir canım bir tanımı tutsa sabah çok ciddiyim diyordum şimdi ne hakdeyim hemen utanmadan adamı kulağından tutup götürcem ama yok yemi attım artık yer yemez kendi bilir
harikasin vallaumut olmadan olmazki. bak ben kan testinde kapı givi negatifi gördüm simdi hala adet olmadığım için ya sonradan beta hgc yukseldiyse modundayim hem de adet ol acagimi hissettiğim halde... eşim diyoki kan tahlili bile yetmiyo sana heyet raporu lazim
Hahahharikasin vallaumut olmadan olmazki. bak ben kan testinde kapı givi negatifi gördüm simdi hala adet olmadığım için ya sonradan beta hgc yukseldiyse modundayim hem de adet ol acagimi hissettiğim halde... eşim diyoki kan tahlili bile yetmiyo sana heyet raporu lazim
Sorma ya yok üşengecin çocuğu olmaz derler bizim o hesap olmasa bari. Olmayacak ki diyor. Keyfi bilirYediremedn galiba cnmcm. Hâlâ burdasn
Evet evet maasaallah nazar değirme kendinebizi heyet bile paklamaz cnmcm
ama yalan yok ben duruldum biraz hissediosnz dimi
Evet evet maasaallah nazar değirme kendine
veeee umutların intihar ettiği an... Kırmızı kartı yedimdemekki neymiş kan tahlili 9. günde doğru sonuç veriyormuş yeni dönemim hayırlı olsun...
Ateş yine düştü benim heran adet olabilirim gibi geliyor yine bana.. Peşinden gelirim belki..veeee umutların intihar ettiği an... Kırmızı kartı yedimdemekki neymiş kan tahlili 9. günde doğru sonuç veriyormuş yeni dönemim hayırlı olsun...
ama erken değil mi daha yaaaAteş yine düştü benim heran adet olabilirim gibi geliyor yine bana.. Peşinden gelirim belki..
insallaaaahhh pozitifi görürsünüz.Oyyy kıyamam cnmcmm
Hayırlısı olsn yeni ay yeni umutlar diyelm
Bakalım haftaya biz naapcaz
Günü belli değil ki benim hiç zaten.. Şuan son adete 1 hafta var. Erken de gelir geç de gelir düzen olmayınca..ama erken değil mi daha yaaa
Ateş yine düştü benim heran adet olabilirim gibi geliyor yine bana.. Peşinden gelirim belki..
Kızlar merhaba bayadır şehir dışındaydım giremedim. hemen sizlere baktım ne durumdasınız diye hepimiz bıraktığım haldeyizgeçen ayın kimyasal gebelikte yaşadığım tüm belirtiler bu ay da var. bat 14 şubat ama tabi bunu takvimim uygulaması hesaplıyor bana göre daha erken olmam lazım. off ya gögüslerim normalde acımaz geçen ay çok acıdı bu ay da aynı. Niyeyse yine umutlandım
Benimde iki gundur var göğüs acısı. Dokunamıyorum. Giyinirken de açıyor.inşallah güzel bişeyler vardr cnmcm.ama benmde göğüs ağrım hiç geçmedi.normalde hiç olmazdı bende geçen ay ondan umutlanmştm.bu ay umutlanamıorm aksine proklaktin hormonu mu yükseldi kaldı acaba die bi endişeye girdm
Hadi inşaallah güzel haber ver bizlereKızlar merhaba bayadır şehir dışındaydım giremedim. hemen sizlere baktım ne durumdasınız diye hepimiz bıraktığım haldeyizgeçen ayın kimyasal gebelikte yaşadığım tüm belirtiler bu ay da var. bat 14 şubat ama tabi bunu takvimim uygulaması hesaplıyor bana göre daha erken olmam lazım. off ya gögüslerim normalde acımaz geçen ay çok acıdı bu ay da aynı. Niyeyse yine umutlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?