Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

harikasin valla umut olmadan olmazki. bak ben kan testinde kapı givi negatifi gördüm simdi hala adet olmadığım için ya sonradan beta hgc yukseldiyse modundayim hem de adet ol acagimi hissettiğim halde... eşim diyoki kan tahlili bile yetmiyo sana heyet raporu lazim

Ve evet goguslerim aciyor ve belim karnım agriyor .. Acayip losyon kıvamında akintim var. Klomen kullanırken 1 hafta erken regl olur mu acaba ??

Cnmcm noolcak bu halimiz bütün herşeyin belirtisi aynı.bel ağrısı şişlik karın ağrısı akıntı.Hele o akıntı tek başına yeter yani.benmde şimdi arada krem rengi gibi gelmeye başladı.anlayamiorm yani.ıslaklık gibi gelio genelde artık su gibi.işimiz çok zor

Kızlar yerlesme kanaması yaşayan var mı içinizde bugün camasirimda baya kahverengi leke ve şeffaf kivamli akinti gördüm böyle bişey mi bu yerlesme lekesi yaşayan varsa lutfen yardimci olsun

Cnmcm benm kimyasal yaşadıgm ay adet günümden 1 gün önce kahve leke geldi.ben adet zannettim.ama 4.günden sonra leke baya azaldı.6.gün artık yoktu bile evde test yaptım anında çıktı.ben adet baslangci zannetmstm ama yerleşme belirtisi olablrdi belki de.7.gün de kanda çıktı.10. 11.günde değer düşmeye başladı kanama başladı

Insallah canım hepimize nasip etsin rabbim kendimi tutamayip yarın yapabilirim de ben negatif i görünce sakinlesiyorum en azından şimdi heycan basiyor

Sende bendensn.bende negatifi görünce kendime geliorm.test sanki bana otur oturdgn yerde dio

Yediremedn galiba cnmcm. Hâlâ burdasn

bizi heyet bile paklamaz cnmcm
ama yalan yok ben duruldum biraz hissediosnz dimi

Hahah bu haller komedi resmen.

Yediremedn galiba cnmcm. Hâlâ burdasn
Sorma ya yok üşengecin çocuğu olmaz derler bizim o hesap olmasa bari. Olmayacak ki diyor. Keyfi bilir

veeee umutların intihar ettiği an... Kırmızı kartı yedim demekki neymiş kan tahlili 9. günde doğru sonuç veriyormuş yeni dönemim hayırlı olsun...

Kızlar merhaba bayadır şehir dışındaydım giremedim. hemen sizlere baktım ne durumdasınız diye hepimiz bıraktığım haldeyiz geçen ayın kimyasal gebelikte yaşadığım tüm belirtiler bu ay da var. bat 14 şubat ama tabi bunu takvimim uygulaması hesaplıyor bana göre daha erken olmam lazım. off ya gögüslerim normalde acımaz geçen ay çok acıdı bu ay da aynı. Niyeyse yine umutlandım

inşallah güzel bişeyler vardr cnmcm.ama benmde göğüs ağrım hiç geçmedi.normalde hiç olmazdı bende geçen ay ondan umutlanmştm.bu ay umutlanamıorm aksine proklaktin hormonu mu yükseldi kaldı acaba die bi endişeye girdm

B
Benimde iki gundur var göğüs acısı. Dokunamıyorum. Giyinirken de açıyor.

Hadi inşaallah güzel haber ver bizlere

inşallah canlarım ya :) hep beraber alalım güzel haberleri artık. ateş ölçümü yapıyorum bu ay o da çok güvenilir gelmedi bana. 2 kere yükseldi düştü adet sonrası. şimdi düşüse geçti. artık vücudumu tanıyamıyorum ya da herşeyi buna baglıyorum. bakıyorum sizler de aynısınız iyi normalim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…