sanirim ates takibinde hep ayni saatte ölçmek çok önemli çünkü benim sabah 6da olcutgum atesle sabah 8 de olctugum ates bile cok fark ettiinşallah canlarım ya :) hep beraber alalım güzel haberleri artık. ateş ölçümü yapıyorum bu ay o da çok güvenilir gelmedi bana. 2 kere yükseldi düştü adet sonrası. şimdi düşüse geçti. artık vücudumu tanıyamıyorum ya da herşeyi buna baglıyorum. bakıyorum sizler de aynısınız iyi normalim diyorum
insallah gerek kalmaz :)ben de hep 8de olçtüm ama anlamadım. Okullar açılınca işe başlayınca daha erkene alcam mecburen bakalım o zmaan nasıl çıkcak. Belki de gerek kalmaz :)
inşallah canlarım ya :) hep beraber alalım güzel haberleri artık. ateş ölçümü yapıyorum bu ay o da çok güvenilir gelmedi bana. 2 kere yükseldi düştü adet sonrası. şimdi düşüse geçti. artık vücudumu tanıyamıyorum ya da herşeyi buna baglıyorum. bakıyorum sizler de aynısınız iyi normalim diyorum
Daha çok erken canım kese için bence daha 6 gün geçti ise. Değerinin yükselmesini kontrol için ver sen yine De tahlilArkadaşlar bana bi yardım edin şuan 3 4 haftalık hamileyim adetim 2 gün geçtikten sonra kan testi vermiştim değerim 194.2 çıkmıştı şuan adetim geçeli 6 gün oldu bugün kadın doğumcuya gittim karnımdan ultrasonla baktı keseyi göremedi yine kan vermemi istedi bugün çıkacak sonucu acaba normal mi görünmemesi. Bu arada en son 2 ocakta adet oldum
canım cok erken daha panik olma içini ferah tut. duanı eksik etme sen :) sonucun katlandıysa daha da umutlanabilirsin. rabbim hayırlısını versin hakkında hayırlısı olsun. inş bebeğin seninledirArkadaşlar bana bi yardım edin şuan 3 4 haftalık hamileyim adetim 2 gün geçtikten sonra kan testi vermiştim değerim 194.2 çıkmıştı şuan adetim geçeli 6 gün oldu bugün kadın doğumcuya gittim karnımdan ultrasonla baktı keseyi göremedi yine kan vermemi istedi bugün çıkacak sonucu acaba normal mi görünmemesi. Bu arada en son 2 ocakta adet oldum
Inşallah daha ilk denememiz bebek için ama o kadar çok istiyorum ki bide ben geçen hafta daha adetime 4 gün vardı ve griptim gebelik durumum var mı acaba diye başka bi kadın doğumcuya gitmiştim doktor bana o kadar sert ve kesin konuşmuştu ki hamile kalman zor kistlerin var çocuk sahibi olman çok zor bide üstüne şuan hiç bi gebelik durumun yok deyince bende o moral bozukluğuyla hem ilaç kullanıp hem adet günüme kadar hüngür hüngür ağlamıştım. Ki sonra adet günüm geldi ve olmadım hemen test yaptım 2 dakika içinde pozitif cikti hemen sonra 2 gün geçti ve kan testi verdim 194.2 ve hamileyim o doktor bana hamile kalman zor ve hamile değilsin diyen doktor yüzünden kaç gün kendimi heder ettim o yüzden artık doktorlarada inancım kalmadı hangisine gitsem yeni bir sorun çıkıyorDaha çok erken canım kese için bence daha 6 gün geçti ise. Değerinin yükselmesini kontrol için ver sen yine De tahlilferah tut içini iyidir bebegin.
Inşallah canım benim üstede yazdım yaşadıklarım o kadar stres yaptı ki doktorlar beni Psikolojik olarak yıpratıyorcanım cok erken daha panik olma içini ferah tut. duanı eksik etme sen :) sonucun katlandıysa daha da umutlanabilirsin. rabbim hayırlısını versin hakkında hayırlısı olsun. inş bebeğin seninledir
Bak en güzel aratmadan gelmiş bebisin meraklanma iyidir herşey. Değerine baktir tabii ama. 2 günde bir 2 katına çıkması lazım. 4 gün geçmiş ilk tahlilden. Şimdi 4 katına çıkarsa değer şükür bir sıkıntı yok demektir. Verdin demi kan ne zaman çıkacak sonuc ?Inşallah daha ilk denememiz bebek için ama o kadar çok istiyorum ki bide ben geçen hafta daha adetime 4 gün vardı ve griptim gebelik durumum var mı acaba diye başka bi kadın doğumcuya gitmiştim doktor bana o kadar sert ve kesin konuşmuştu ki hamile kalman zor kistlerin var çocuk sahibi olman çok zor bide üstüne şuan hiç bi gebelik durumun yok deyince bende o moral bozukluğuyla hem ilaç kullanıp hem adet günüme kadar hüngür hüngür ağlamıştım. Ki sonra adet günüm geldi ve olmadım hemen test yaptım 2 dakika içinde pozitif cikti hemen sonra 2 gün geçti ve kan testi verdim 194.2 ve hamileyim o doktor bana hamile kalman zor ve hamile değilsin diyen doktor yüzünden kaç gün kendimi heder ettim o yüzden artık doktorlarada inancım kalmadı hangisine gitsem yeni bir sorun çıkıyor
Sonucumun çıkmasına 1 saat kaldı dua edin bana.. çıkar çıkmaz sizinle paylaşacağımBak en güzel aratmadan gelmiş bebisin meraklanma iyidir herşey. Değerine baktir tabii ama. 2 günde bir 2 katına çıkması lazım. 4 gün geçmiş ilk tahlilden. Şimdi 4 katına çıkarsa değer şükür bir sıkıntı yok demektir. Verdin demi kan ne zaman çıkacak sonuc ?
dularımız seninle canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahSonucumun çıkmasına 1 saat kaldı dua edin bana.. çıkar çıkmaz sizinle paylaşacağım
Inşalllahhhhhh canım benimmmmdularımız seninle canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
ooo ne güzel cnm masallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin, yakında kese görünürKızlar sonucumu aldım 1474 çıkmış baya yükselmiş
Sanırım keseyi görmeden içim rahat etmeyecekooo ne güzel cnm masallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin, yakında kese görünür
Kızlar sonucumu aldım 1474 çıkmış baya yükselmiş
Inşalllahhhhhh kese biran önce görünür kalp atışlarını duyarım inşallahgözün aydın cnm tebrik ederm.sağlıkla kucağına alırsn inşallah
keseyi değeri iki bin küsür olup da görenler oluyormus hiç telas etme yat dinlenInşalllahhhhhh kese biran önce görünür kalp atışlarını duyarım inşallah
Bugün yaptım test negatif ve rahatladım az kızlar aslında belirsizlik kötü yoksa olumsuz sonuçla baş edebiliyoruz ben gelecek ay incir kuru yapcam insallahCnmcm noolcak bu halimiz bütün herşeyin belirtisi aynı.bel ağrısı şişlik karın ağrısı akıntı.Hele o akıntı tek başına yeter yani.benmde şimdi arada krem rengi gibi gelmeye başladı.anlayamiorm yani.ıslaklık gibi gelio genelde artık su gibi.işimiz çok zor
Cnmcm benm kimyasal yaşadıgm ay adet günümden 1 gün önce kahve leke geldi.ben adet zannettim.ama 4.günden sonra leke baya azaldı.6.gün artık yoktu bile evde test yaptım anında çıktı.ben adet baslangci zannetmstm ama yerleşme belirtisi olablrdi belki de.7.gün de kanda çıktı.10. 11.günde değer düşmeye başladı kanama başladı
Sende bendensn.bende negatifi görünce kendime geliorm.test sanki bana otur oturdgn yerde dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?