Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Bugün yaptım test negatif ve rahatladım az kızlar aslında belirsizlik kötü yoksa olumsuz sonuçla baş edebiliyoruz ben gelecek ay incir kuru yapcam insallah
hayırlısı olsun cnm ben de bi ara denicem incir kurunu gerek kalmaz insallah

Kızlar benim bat 2 şubat ben 3 şubatta kan verdim 17.7 çıktı. İdrar testim ise baya belirgin lakin idrar testim hassas testti. Sizce ümit var mı? Adet geciktiren ilaç kullanmıştım bu ay ya i ilacın yan etkisi öyle. Tam yumurtlama dönemime iki gün kala ilaç bitti. Acaba diyorum geç yumutlama olabilir mi? Böyle bir değer duydunuz mu jiç

İnşallah canım ama baya ise yariyormus soğan kuru yaptın mi sen hic
yok cnm denemedim soğanı hiç sevmem büyük konusmayayim ama onu içmem heralde :) ari sutu bal polen deniyorum, bi arada çörek otu bal tarçın denemistim

cnm değerin pozitif simdi önemli olan yükselmesi. 2 günde bir 2 kat artarsa sorun olmaz hangi marka test kullandin?

Bugün yaptım test negatif ve rahatladım az kızlar aslında belirsizlik kötü yoksa olumsuz sonuçla baş edebiliyoruz ben gelecek ay incir kuru yapcam insallah

aynen cnmcm yaa.ben varya şuan o kadar kötü bi psikolojidym ki.geçen ay herşeyi belirti saydım negatifi görünce rahatladm dediğn gibi.bu ay da belirti hissetmek istemiorm üşüttüm falan diorm ama bilmiorm bişey hissetmekde istemiorm.az önce kasığıma bi ağrı girdi sanki gaz gibi uff biran önce adet olaym da rahatlyym dedm yani.umutlu da değilim bu aydan ama insan ister istemez beklio yani

cnmcm 2 şubatta yaptrdysan bugün yarın test yaptrsan değerin daha belirginleşir aslında

Aynen canım hayatta da zaten zordur belirsizlik benim bu ay olmazsa baslicam eksiksiz namazını kilcam dua etcem incir kuru yapcam esime de keçi boynuz u icrcem ve düzenli caliscam adetin bitiminden baslangicina kadar o ay da olmazsa hormon testleri yaptrcam hep birlikte düzenli bu sfer daha inançla başlayalım gelecek ay a

ahh cnm yaa sorma bende bat a kadar düzenli çalışma kararı aldım bu ay çalışmalar o yönde inşallah.ben bu ay adet olursam ki inşallah olmamAllahmmm oldum varsayalm 2 3 . gün gitcm doktora hormon testi yaptrcm.göğüs ağrım var az biraz da ondan.hayrlsı bakalm zaman neler getirck bize

Belki kaynayinca kokmuyodur bende hiç Yemem ama inciden sonra onuda yapcam

ShinSeGi kısslar ben soğan kürü yapmştm ertesi ay kimyasal oldu etkisi var mıdr bilmiorm
tadı yine soğan kokuo gibi gibi az biraz.ben soğan severim ama böyle ilaç tarzı şeyler içemem midem bulanır.ilk içişimde midem biraz bulanmştı zor içmiştm ama sonradan çoook rahat içtm.çay kahve bitki çayı gibi içiodm

mecbura kalirsam son çare onu da denerim yavvv napalim

Slm kızlar nasilsiniz bende bu ay serophone kullandım adeti më bir hafta kaldı geçen hafta yumurtalar 11 mm civarindaydi Dr isteğim büyüklük en az 16 mm olmaliydı ama yine de gün aşırı ilişki dedi adet olmazsan test olursan gel dedi bende bekliyorum hayırlısı bakalım 2 aydır giremedim gebelik haberi var mı biraz moral olsun

Benimde büyümesi canım ya klomen kullanmıştım tek doz. 16. Günde 12 mmde kaldı en büyüğü. Nasip bakalım ateş ölçtüm çatlama görünmüyor 23.gündü bugün zaten. Aynı dedi Doktorda bana seninki gibi.

h çok sukur hadi gözün aydın :)
Inşalllahh yarın tekrar başka bi doktora gidecem bugün gittiğim tıp merkezinde bi doktordu yarın tam teşekkürlü bi özel hastanede uzmana gideceğim bebişimin varlığını bi görebilseydim içim rahatlayacakk

henüz mutlu haberimz yok maalesef cnmcm
inşallah çatlamştr cnmcm günaşırıya dvm et güzel haberlrni bekliyrz arayı da açmayalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…