Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

hayırlısı olsun cnm. ben de kirmizlar geldi

tabi öyle yap. bi de bazen alttan bakilan ultrasonda gorunuyormus başta

tabi öyle yap. bi de bazen alttan bakilan ultrasonda gorunuyormus başta
Evet doktorlara karşı artık antipatik oldum resmen bugün gittiğim doktoruma alttan bakın belki görünür dedim hiç oralı olmadı hayırlısı yarın gideceğim hastane daha düzgün bi hastane inşallah herşey yolunda gider

Belki kaynayinca kokmuyodur bende hiç Yemem ama inciden sonra onuda yapcam [/QUOTE
O zaman gelecek ay yapalim soğan kurunu hep birlikte

A
Ace etme canım görmek için bu kadar acele etme bekle 2000 lere çıkınca değer görünecek. Alttan muayenede sıkıntı olabiliyormus bazen ondan bakmak istememiştir doktor belki. 2 gün sonra normal muayenede görünür. Sorun yok bak değerin ne güzel katlanmış.

Inşalllahhhhhh hayırlısı görürüm o minik kalbinin atışını dinleyebilirim dua edin banaa

Göğuslerimin acısı geçmiyor ya acaba bal tarçın çörekotu yaptım diye mi ? Prolaktin iyiydi aslında son tahlilde ona güvenerek yemiştim o kürü..

Göğuslerimin acısı geçmiyor ya acaba bal tarçın çörekotu yaptım diye mi ? Prolaktin iyiydi aslında son tahlilde ona güvenerek yemiştim o kürü..
Allah Allah bilemedim ki... benim göğüsler acımaya başladı mı ben adet oluyorum hep

Arkadaslar maydanoz ve soğan kürleri ile ilgili birseyler okudum yorumlarda.
Benim arkadaşım hamile ilk aylarında maydanoz yeme demiş doktor. Antioksidan olduğu için vücuttaki şeyleri sokuyormus bebek gelişmesini için onuda atabiliyormus.
Bunu sonra gebelik geçen 1 _ 2 arkadasa sordum onlarda yememis.

Bu arada bende ekim ayında kimyasal geçirdim. Agustos ayindan beri dusunuyoruz bebek Halen hamile değilim.
Dün progesteron hormonlarıma bakıldı doktorum değerin çok güzel,yumurtlaman olmuş, Inşallah adetin geçikIR hamile kalırsın dedi.
Bu adetin 3. Günü kontrolde oldum yumurtaliklarimla ilgili bir sıkıntı da yokmuş ve kan degerlerim iyiymiş
Adetime daha 8 gün var
Inşallah sağlıklı ve noksan bir hamilelik olur.

evet cnm hamilelikte cok fazla maydanoz adacayi vs tüketmek zararli. insallah güzel sonuclar alirsin bu ay

inşallah hep birlkte güzel haberler alırız cnmcm

Ne güzel bir sorun yokmuş bekletmeden gelir inşaallah bebiş.

Allah Allah bilemedim ki... benim göğüsler acımaya başladı mı ben adet oluyorum hep
Benim takip ettiğim bir belirti değildir ama prolaktin yükseldiğinde olur ondan korktum şimdi. O da büyük bir engel gebeliğe. Bundan sonra hiç kür yapmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…