hayırlısı olsun cnm. ben de kirmizlar geldiSlm kızlar nasilsiniz bende bu ay serophone kullandım adeti më bir hafta kaldı geçen hafta yumurtalar 11 mm civarindaydi Dr isteğim büyüklük en az 16 mm olmaliydı ama yine de gün aşırı ilişki dedi adet olmazsan test olursan gel dedi bende bekliyorum hayırlısı bakalım 2 aydır giremedim gebelik haberi var mı biraz moral olsun
tabi öyle yap. bi de bazen alttan bakilan ultrasonda gorunuyormus baştaInşalllahh yarın tekrar başka bi doktora gidecem bugün gittiğim tıp merkezinde bi doktordu yarın tam teşekkürlü bi özel hastanede uzmana gideceğim bebişimin varlığını bi görebilseydim içim rahatlayacakk
Evet doktorlara karşı artık antipatik oldum resmen bugün gittiğim doktoruma alttan bakın belki görünür dedim hiç oralı olmadı hayırlısı yarın gideceğim hastane daha düzgün bi hastane inşallah herşey yolunda gidertabi öyle yap. bi de bazen alttan bakilan ultrasonda gorunuyormus başta
Belki kaynayinca kokmuyodur bende hiç Yemem ama inciden sonra onuda yapcam[/QUOTE
O zaman gelecek ay yapalim soğan kurunu hep birlikteShinSeGi kısslar ben soğan kürü yapmştm ertesi ay kimyasal oldu etkisi var mıdr bilmiorm
tadı yine soğan kokuo gibi gibi az biraz.ben soğan severim ama böyle ilaç tarzı şeyler içemem midem bulanır.ilk içişimde midem biraz bulanmştı zor içmiştm ama sonradan çoook rahat içtm.çay kahve bitki çayı gibi içiodm
Canim o zaman soğan kurune başla bak bence çok işe yarıyor o sakin moral bozma gelecek sık çalışma ve tam moralle gelcek bebislerimizhayırlısı olsun cnm. ben de kirmizlar geldi
canım çok sevindimKızlar sonucumu aldım 1474 çıkmış baya yükselmiş
Ace etme canım görmek için bu kadar acele etme bekle 2000 lere çıkınca değer görünecek. Alttan muayenede sıkıntı olabiliyormus bazen ondan bakmak istememiştir doktor belki. 2 gün sonra normal muayenede görünür. Sorun yok bak değerin ne güzel katlanmış.Evet doktorlara karşı artık antipatik oldum resmeolabiliyormusğim doktoruma alttan bakın belki görünür dedim hiç oralı olmadı hayırlısı yarın gideceğim hastane daha düzgün bi hastane inşallah herşey yolunda gider
Canim o zaman soğan kurune başla bak bence çok işe yarıyor o sakin moral bozma gelecek sık çalışma ve tam moralle gelcek bebislerimiz
Bende aynen canim gelecek ay sınavıma çok caliscam ınsallah geçerimadet olursam bende yapmayı düşünüyrm yapmayı
Inşalllahhhhhh hayırlısı görürüm o minik kalbinin atışını dinleyebilirim dua edin banaaA
Ace etme canım görmek için bu kadar acele etme bekle 2000 lere çıkınca değer görünecek. Alttan muayenede sıkıntı olabiliyormus bazen ondan bakmak istememiştir doktor belki. 2 gün sonra normal muayenede görünür. Sorun yok bak değerin ne güzel katlanmış.
Allah Allah bilemedim ki... benim göğüsler acımaya başladı mı ben adet oluyorum hepGöğuslerimin acısı geçmiyor ya acaba bal tarçın çörekotu yaptım diye mi ? Prolaktin iyiydi aslında son tahlilde ona güvenerek yemiştim o kürü..
evet cnm hamilelikte cok fazla maydanoz adacayi vs tüketmek zararli. insallah güzel sonuclar alirsin bu ayArkadaslar maydanoz ve soğan kürleri ile ilgili birseyler okudum yorumlarda.
Benim arkadaşım hamile ilk aylarında maydanoz yeme demiş doktor. Antioksidan olduğu için vücuttaki şeyleri sokuyormus bebek gelişmesini için onuda atabiliyormus.
Bunu sonra gebelik geçen 1 _ 2 arkadasa sordum onlarda yememis.
Bu arada bende ekim ayında kimyasal geçirdim. Agustos ayindan beri dusunuyoruz bebek Halen hamile değilim.
Dün progesteron hormonlarıma bakıldı doktorum değerin çok güzel,yumurtlaman olmuş, Inşallah adetin geçikIR hamile kalırsın dedi.
Bu adetin 3. Günü kontrolde oldum yumurtaliklarimla ilgili bir sıkıntı da yokmuş ve kan degerlerim iyiymiş
Adetime daha 8 gün var
Inşallah sağlıklı ve noksan bir hamilelik olur.
Göğuslerimin acısı geçmiyor ya acaba bal tarçın çörekotu yaptım diye mi ? Prolaktin iyiydi aslında son tahlilde ona güvenerek yemiştim o kürü..
Ne güzel bir sorun yokmuş bekletmeden gelir inşaallah bebiş.Bu arada bende ekim ayında kimyasal geçirdim. Agustos ayindan beri dusunuyoruz bebek Halen hamile değilim.
Dün progesteron hormonlarıma bakıldı doktorum değerin çok güzel,yumurtlaman olmuş, Inşallah adetin geçikIR hamile kalırsın dedi.
Bu adetin 3. Günü kontrolde oldum yumurtaliklarimla ilgili bir sıkıntı da yokmuş ve kan degerlerim iyiymiş
Adetime daha 8 gün var
Inşallah sağlıklı ve noksan bir hamilelik olur.
bu göğüs acılarımız ne olcak bizim yaasağ göğsümde de az az başladı
Benim takip ettiğim bir belirti değildir ama prolaktin yükseldiğinde olur ondan korktum şimdi. O da büyük bir engel gebeliğe. Bundan sonra hiç kür yapmayacağım.Allah Allah bilemedim ki... benim göğüsler acımaya başladı mı ben adet oluyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?