Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Benim takip ettiğim bir belirti değildir ama prolaktin yükseldiğinde olur ondan korktum şimdi. O da büyük bir engel gebeliğe. Bundan sonra hiç kür yapmayacağım.
Benimde çok agrio canim ya hiç kur de yapmadım yani 2 aydır adete 10 gun kala yürüyün ce bile yavaş yuruyorum öyle aciyor

Salliala bende incir kurunu yapicaktim ama fark ettimki son tahlilimde benim de prolaktin yüksek üst sınıra yakın. o yüzden incir kuru yapmaktan vazgeçtim

bizim için en iyisi sağlıklı beslenme sanırım
Ben sana da ayrı üzülüyorum. Bir sorun yokken olmaması.. Vakti saati gelmemiş demekki. Ben dikkat eden bir insanım aslında. Yediğim en abur cubur şey cips çekirdek.. Onun yerine kabak çekirdeği yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi..

kıssllaaarrrrrrrrr
sarı akıntı gelmişşşşşşşşşş
acaba yerleşme belirtisi midr

Kızlar iki gün önce çift çizgiyi gördüm.. Nasıl mutlu oldum anlatamam.. Ama bugün itibariyle adet oldum.. Ya yine kimyasal ya da test bozuktu

Kızlar iki gün önce çift çizgiyi gördüm.. Nasıl mutlu oldum anlatamam.. Ama bugün itibariyle adet oldum.. Ya yine kimyasal ya da test bozuktu
Hemen kan tahliline doktora gitseydim keşke acaba demezdin şimdi... Hala gidebilirsin bence.

ben de öyle son iki senedir çok fazla zararli bişey tüketiyorum ama cnm kesfedilemeyen bir sorun var heralde bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…