Benim fena açıyor uçlar hele..
Benimde çok agrio canim ya hiç kur de yapmadım yani 2 aydır adete 10 gun kala yürüyün ce bile yavaş yuruyorum öyle aciyorBenim takip ettiğim bir belirti değildir ama prolaktin yükseldiğinde olur ondan korktum şimdi. O da büyük bir engel gebeliğe. Bundan sonra hiç kür yapmayacağım.
Benim sonuç belli canım o yüzden merak yok bende inşaallah sen güzel sonuçlar al :)haftaya büyük günmz gelio bakalm sonucumz ne olcak
Aynen. Onu da yapmam ben mesela hiç.Salliala bende incir kurunu yapicaktim ama fark ettimki son tahlilimde benim de prolaktin yüksek üst sınıra yakın. o yüzden incir kuru yapmaktan vazgeçtim
bizim için en iyisi sağlıklı beslenme sanırımAynen. Onu da yapmam ben mesela hiç.
Ben sana da ayrı üzülüyorum. Bir sorun yokken olmaması.. Vakti saati gelmemiş demekki. Ben dikkat eden bir insanım aslında. Yediğim en abur cubur şey cips çekirdek.. Onun yerine kabak çekirdeği yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi..bizim için en iyisi sağlıklı beslenme sanırım
Neden olmasın a canım herşey belirti bizekıssllaaarrrrrrrrr
sarı akıntı gelmişşşşşşşşşş
acaba yerleşme belirtisi midr
Hemen kan tahliline doktora gitseydim keşke acaba demezdin şimdi... Hala gidebilirsin bence.Kızlar iki gün önce çift çizgiyi gördüm.. Nasıl mutlu oldum anlatamam.. Ama bugün itibariyle adet oldum.. Ya yine kimyasal ya da test bozuktu
İnşallah öyledir canim insallahkıssllaaarrrrrrrrr
sarı akıntı gelmişşşşşşşşşş
acaba yerleşme belirtisi midr
Kızlar iki gün önce çift çizgiyi gördüm.. Nasıl mutlu oldum anlatamam.. Ama bugün itibariyle adet oldum.. Ya yine kimyasal ya da test bozuktu
Neden olmasın a canım herşey belirti bize
İnşallah öyledir canim insallah
Gitsem anlasilir mi kiHemen kan tahliline doktora gitseydim keşke acaba demezdin şimdi... Hala gidebilirsin bence.
Adet gununu bekleyeyim dedim.. gununde de geldi zatenhadi yaa keşke hemen kan versydn.belli olurdu.inşallah test bozuktur
Adet gununu bekleyeyim dedim.. gununde de geldi zatenhadi yaa keşke hemen kan versydn.belli olurdu.inşallah test bozuktur
ben de öyle son iki senedir çok fazla zararli bişey tüketiyorum amaBen sana da ayrı üzülüyorum. Bir sorun yokken olmaması.. Vakti saati gelmemiş demekki. Ben dikkat eden bir insanım aslında. Yediğim en abur cubur şey cips çekirdek.. Onun yerine kabak çekirdeği yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi..
aaankiyamamKızlar iki gün önce çift çizgiyi gördüm.. Nasıl mutlu oldum anlatamam.. Ama bugün itibariyle adet oldum.. Ya yine kimyasal ya da test bozuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?