Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

İyi akşamlar arkadaşlar çok şükür keseyi gördük bugün farklı bi doktora gittim çok güzel ilgilendi herşey yolundaymış 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallahhhh

Adet gununu bekleyeyim dedim.. gununde de geldi zaten

Cnmcm benmde öyle oldu adet oldum die kan vermedm ama keşke verseydim dedim yani.Bi de şu var eğer gebelik olduysa kimyasal kanama basladgi anda değer sifirlanmio ya ondan ogreneblnr bikaç gün içinde bence.

İyi akşamlar arkadaşlar çok şükür keseyi gördük bugün farklı bi doktora gittim çok güzel ilgilendi herşey yolundaymış 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallahhhh

Gözün aydın cnmcm.İnşallah sağlıklı bi şekilde dvm eder hamileliğin

Kisslaarrr
Leke gelmiş rengi baya koyu sütlü kahve gibi şok oldum.eşime de gösterdim Hatta.
Bikaç güne daha koyulasir bu dedim.Geçen ay da böyle olmuştu.Bu sefer hemen doktora gitme inşallah
Bana ne oluo yine yaa

Kisslaarrr
Leke gelmiş rengi baya koyu sütlü kahve gibi şok oldum.eşime de gösterdim Hatta.
Bikaç güne daha koyulasir bu dedim.Geçen ay da böyle olmuştu.Bu sefer hemen doktora gitme inşallah
Bana ne oluo yine yaa
Allah allah. Kaç gün oldu şimdi ?

Dur bakalım panik olma hemen iyiye işaret olsun inşaallah. Ne zaman gitcen doktora ?

İnşallah cnmcm.Geçen ay da böyle oldu ya baktım takvimine 4 gün kala ilk gelms leke.ertesi gün artmış.bakalm artck mi böyle mi geçecek.
Yarın zaten pazar.p.tesi dersim de var ama leke artarsa giderim inşallah.salı da dersim var çarşamba da ailemn yanına bursaya gitmek istiodm

Sabah yada akşam acile de olsa gideceksin o zaman. Doktorun ozeldeyse bi ara sor yarın bazen haftasonu kadın doğumcu kalıyor hastanelerde.

bi git bakalım gercekten. acaba senin adetin bu şekilde mi başlar oldu ki.. yerlesme kanamasida olabilir tabi

Benim adet cuma günü cnm bugüne kadar çok ağrılarım oldu ama bugun biraz daha rahatım sanki göğüs ağrimda bugün az az başladı normalde daha erken başladı kullandığım haptan sanirim

Benim adet cuma günü cnm bugüne kadar çok ağrılarım oldu ama bugun biraz daha rahatım sanki göğüs ağrimda bugün az az başladı normalde daha erken başladı kullandığım haptan sanirim
Bilmiyorum olabilir canım hormon hepsi sonuçta. Benim bu ay boş ya umudum yok çalışmalara da ara verdim artık zaten yoruldum baya. Bi daha adet olup da tekrar yumurtlamak martı bulur benim herhalde artık... Ocak böyle geçti şubat da öyle geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…