olabilir de olmayabilir dekıssllaaarrrrrrrrr
sarı akıntı gelmişşşşşşşşşş
acaba yerleşme belirtisi midr
İnşaallah birşey şifa olur size de. Dikkat etmeye çalış o zamanben de öyle son iki senedir çok fazla zararli bişey tüketiyorum amacnm kesfedilemeyen bir sorun var heralde bizde
Adet gununu bekleyeyim dedim.. gununde de geldi zaten
olabilir de olmayabilir de
İyi akşamlar arkadaşlar çok şükür keseyi gördük bugün farklı bi doktora gittim çok güzel ilgilendi herşey yolundaymış 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallahhhh
Allah allah. Kaç gün oldu şimdi ?Kisslaarrr
Leke gelmiş rengi baya koyu sütlü kahve gibi şok oldum.eşime de gösterdim Hatta.
Bikaç güne daha koyulasir bu dedim.Geçen ay da böyle olmuştu.Bu sefer hemen doktora gitme inşallah
Bana ne oluo yine yaa
Hadi gözün aydınİyi akşamlar arkadaşlar çok şükür keseyi gördük bugün farklı bi doktora gittim çok güzel ilgilendi herşey yolundaymış 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallahhhh
Allah allah. Kaç gün oldu şimdi ?
Cnmcm bilemiorm ki bat a 5 gün kaldı işte ayin 11i normal döngüme göre
Dur bakalım panik olma hemen iyiye işaret olsun inşaallah. Ne zaman gitcen doktora ?
Sabah yada akşam acile de olsa gideceksin o zaman. Doktorun ozeldeyse bi ara sor yarın bazen haftasonu kadın doğumcu kalıyor hastanelerde.İnşallah cnmcm.Geçen ay da böyle oldu ya baktım takvimine 4 gün kala ilk gelms leke.ertesi gün artmış.bakalm artck mi böyle mi geçecek.
Yarın zaten pazar.p.tesi dersim de var ama leke artarsa giderim inşallah.salı da dersim var çarşamba da ailemn yanına bursaya gitmek istiodm
bi git bakalım gercekten. acaba senin adetin bu şekilde mi başlar oldu ki.. yerlesme kanamasida olabilir tabiİnşallah cnmcm.Geçen ay da böyle oldu ya baktım takvimine 4 gün kala ilk gelms leke.ertesi gün artmış.bakalm artck mi böyle mi geçecek.
Yarın zaten pazar.p.tesi dersim de var ama leke artarsa giderim inşallah.salı da dersim var çarşamba da ailemn yanına bursaya gitmek istiodm
Allah hayırlısı ni versin canım cümlemizehayırlısı olsun cnm. ben de kirmizlar geldi
Benim adet cuma günü cnm bugüne kadar çok ağrılarım oldu ama bugun biraz daha rahatım sanki göğüs ağrimda bugün az az başladı normalde daha erken başladı kullandığım haptan sanirimBenimde büyümesi canım ya klomen kullanmıştım tek doz. 16. Günde 12 mmde kaldı en büyüğü. Nasip bakalım ateş ölçtüm çatlama görünmüyor 23.gündü bugün zaten. Aynı dedi Doktorda bana seninki gibi.
Benim adet cuma günü cnm bugüne kadar çok ağrılarım oldu ama bugun biraz daha rahatım sanki göğüs ağrimda bugün az az başladı normalde daha erken başlardı kullandığım haptan olabilir diye düşünüyorum
Bilmiyorum olabilir canım hormon hepsi sonuçta. Benim bu ay boş ya umudum yok çalışmalara da ara verdim artık zaten yoruldum baya. Bi daha adet olup da tekrar yumurtlamak martı bulur benim herhalde artık... Ocak böyle geçti şubat da öyle geçer..Benim adet cuma günü cnm bugüne kadar çok ağrılarım oldu ama bugun biraz daha rahatım sanki göğüs ağrimda bugün az az başladı normalde daha erken başladı kullandığım haptan sanirim
Inşallah canım benim allah razı olsunnnGözün aydın cnmcm.İnşallah sağlıklı bi şekilde dvm eder hamileliğin
Allah razı olsun canım benim rabbim sizede nasip etsin inşallah sağlıklı gebeliklerHa
Hadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?