Sabah yada akşam acile de olsa gideceksin o zaman. Doktorun ozeldeyse bi ara sor yarın bazen haftasonu kadın doğumcu kalıyor hastanelerde.
bi git bakalım gercekten. acaba senin adetin bu şekilde mi başlar oldu ki.. yerlesme kanamasida olabilir tabi
Test bozuksa eger ilk defa basima geldi.. dun gittim ozele simdi aliriz pztye kalir sonuc dediler.. ben de vermedim o yuzden kan.. ama kimyasal oldugunu dusunuyorum gercekten cunku iki testte de gec de olsa cikti silik cizgi.. gerci kimyasalda da hemen baslamamisti kanama.. valla anlamadimCnmcm benmde öyle oldu adet oldum die kan vermedm ama keşke verseydim dedim yani.Bi de şu var eğer gebelik olduysa kimyasal kanama basladgi anda değer sifirlanmio ya ondan ogreneblnr bikaç gün içinde bence.
Test bozuksa eger ilk defa basima geldi.. dun gittim ozele simdi aliriz pztye kalir sonuc dediler.. ben de vermedim o yuzden kan.. ama kimyasal oldugunu dusunuyorum gercekten cunku iki testte de gec de olsa cikti silik cizgi.. gerci kimyasalda da hemen baslamamisti kanama.. valla anlamadim
Canimm ben gec kaldim cunku yarin adetin ucuncu gunu sifirlanmistir oyle olsa bile.. ilk kimyasal gebeligimde bhcg 23ken idrarda cift cizgiyi gormustum.. o yuzden benimki sifirdir simdi.. ama sen mutlaka git ihmal etmeCnmcm kan ver bence sen p.tesi dediğin gibi kanama hemen başlamaz.benm de idrarda hiç çıkmadı geçen ay ondan gitmedm.ama idrarda çıkması için.kanda 40 50 olması gerekioms galiba.değeri 20 ye kadar yükselip kimyasal yaşayanlar var.ondan en güvenilir kan testi cnmcm.
Benmde yine leke başladı dün.son adet günümden sonraki 13.gündü adetime daha 5 gün vardı.Bu sefer hemen seçti gitmeyi düşünüyorum.yarın sabah gitcm inşallah bende.muayene kan yapılsın ve bakalım.Neden böyle oldu.geç gidince hiçbir anlami yok cnmcm
Canimm ben gec kaldim cunku yarin adetin ucuncu gunu sifirlanmistir oyle olsa bile.. ilk kimyasal gebeligimde bhcg 23ken idrarda cift cizgiyi gormustum.. o yuzden benimki sifirdir simdi.. ama sen mutlaka git ihmal etme
Olabilir canım ya.. İnşallah olmaz diyelim. Son tahlilden 2 gün geçtiyse bi tekrar baktir bence. Belki yükselme normale döner . Mesela benim perşembe günü 89 olan değer pazartesi 22 e düştü ertesi gün kanama başladı zaten. Hemen baslamiyor kanama kimyasalda.kızlar forumda sırayla heryere yazdım
adetım gectı tam 1 hafta suanda
5 ocak sat gunum ,
1 subatta reglı olmayınca ıdrar testıyle hamıle oldugumu ogrendım .
3 subatta kan testı verdım 62 cıktı,
6 subatta 94 cıktı sonuc dr tamam hafta sonu gel bır sonrakı hafta bakalım dedı ancak ıcım ıcımı yıyor
kımyasal gebelıgın kendılıgınden dustugunu yanı sokuldugunu ogrendım pekı ya bu kadar gec olurmu cunku hıc kanamam lekelenmem yok bugun tam 7 gun doldu adetım gecıkelı
ama degerın dusmesı gerekıyor dımı? pekı benım kadar gecıken varmıydı genelde 2-3 gun ıcınde kanamalar hep baslamıs sayfanın basında okumaya basladım 250 sayfa okumayıhedeflıyorumOlabilir canım ya.. İnşallah olmaz diyelim. Son tahlilden 2 gün geçtiyse bi tekrar baktir bence. Belki yükselme normale döner . Mesela benim perşembe günü 89 olan değer pazartesi 22 e düştü ertesi gün kanama başladı zaten. Hemen baslamiyor kanama kimyasalda.
Canım benim 8. Günde başladı kanama. 24 kasımda regl olmam gerekiyordu 1 aralıkta kanama başladı.ama degerın dusmesı gerekıyor dımı? pekı benım kadar gecıken varmıydı genelde 2-3 gun ıcınde kanamalar hep baslamıs sayfanın basında okumaya basladım 250 sayfa okumayıhedeflıyorum
Baslayabılır dıyorsun benım merak ettıgım kımyasalda beta kaca kadar cıkıyor? ve kanama en gec ne zaman oluyor mesela hıc duymamıstım 8 benCanım benim 8. Günde başladı kanama. 24 kasımda regl olmam gerekiyordu 1 aralıkta kanama başladı.
Herkesin farklı canım. Ben 85 ten sonra 89/u gordum. 4 gün sonra 20 e kadar düşmüştü. Ama çok çok daha yüksek değerlerden dusen var. Artma oluyir belli bir zamana kadar ama 2 günde 2 katına çıkması gerekirken kimyasalda daha az az artıyor sonra düşmeye başlıyor. Bekleme bence bugün yarın yine baktir beta değerine. İçin rahat etsin.Baslayabılır dıyorsun benım merak ettıgım kımyasalda beta kaca kadar cıkıyor? ve kanama en gec ne zaman oluyor mesela hıc duymamıstım 8 ben
bu aksam tekrar yaptıracagım benımde 62 'den 94 cıktı ıste gecmıs sayfalarda bakıyorum acaba benım gıbı olan avrmı yanı suanda 94 yukarısı varmı onlara bakacagımHerkesin farklı canım. Ben 85 ten sonra 89/u gordum. 4 gün sonra 20 e kadar düşmüştü. Ama çok çok daha yüksek değerlerden dusen var. Artma oluyir belli bir zamana kadar ama 2 günde 2 katına çıkması gerekirken kimyasalda daha az az artıyor sonra düşmeye başlıyor. Bekleme bence bugün yarın yine baktir beta değerine. İçin rahat etsin.
ben bazi yerlerde 1.5 kat artmasi yeterliymis diye okudum daha senin düşmemiş sonuçta umudunu kaybetme stres yapma cnm. belki mucizevi bi sekilde bi anda yukseliverirbu aksam tekrar yaptıracagım benımde 62 'den 94 cıktı ıste gecmıs sayfalarda bakıyorum acaba benım gıbı olan avrmı yanı suanda 94 yukarısı varmı onlara bakacagım
cok saskınım dogrusu
acayıp şok geciriyorumben bazi yerlerde 1.5 kat artmasi yeterliymis diye okudum daha senin düşmemiş sonuçta umudunu kaybetme stres yapma cnm. belki mucizevi bi sekilde bi anda yukseliverir
seni çok iyi anliyorum cnm bende cok araştırdım bi iki kisi vardi sen gibi olup beta hcg soradan yükselen. umudunu kaybetme stres de etkiliyoracayıp şok geciriyorum
yani hem olmaz dıyorum hemde yukselmeyecek gıbı hıssedıyorum sızın yazılarınızı okuyup kendıme yakın bı ornek varmı dıye bakıyorum
tamam canım cok sagol buarada doktorum bana dedıkı ben doguran bırınınkımyasal gecırmesını beklemıyorum dedı ben daha kımyasalın neden oldugunu bıle bılmıyorumseni çok iyi anliyorum cnm bende cok araştırdım bi iki kisi vardi sen gibi olup beta hcg soradan yükselen. umudunu kaybetme stres de etkiliyor
Tam on gun gecsin bekle canm ama bence kimyasal gebelik degil kimyasal gebelik olsaydi degerlerin yuksekmezde cunku benm degerlerim heo ayni cikti seninki yukseliyo yarin yine kan tahlili yap yuksek cikarsa normal gebeliktir ama dikkat et yine benm tam bir hafta olmustu lekelenmem oldu sonra kanama ya donustu zaten insallah senin oyle olmaz icini ferah tutkızlar forumda sırayla heryere yazdım
adetım gectı tam 1 hafta suanda
5 ocak sat gunum ,
1 subatta reglı olmayınca ıdrar testıyle hamıle oldugumu ogrendım .
3 subatta kan testı verdım 62 cıktı,
6 subatta 94 cıktı sonuc dr tamam hafta sonu gel bır sonrakı hafta bakalım dedı ancak ıcım ıcımı yıyor
kımyasal gebelıgın kendılıgınden dustugunu yanı sokuldugunu ogrendım pekı ya bu kadar gec olurmu cunku hıc kanamam lekelenmem yok bugun tam 7 gun doldu adetım gecıkelı
benim 407 ydi en son o akşam kanamam başladı ve düştü...ilk öğrendiğimde 77 idi 4 gün sonra 407 oldu ve o gün kanama başladı değer gerilemeye başladı...Baslayabılır dıyorsun benım merak ettıgım kımyasalda beta kaca kadar cıkıyor? ve kanama en gec ne zaman oluyor mesela hıc duymamıstım 8 ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?