Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

kızlar düşükten kaç gün sonra adet oldunuz acaba ya, kasıklarım ağrıyor normal düzenime göre dün olmam gerekiyordu bu günde olmadım...

kızlar düşükten kaç gün sonra adet oldunuz acaba ya, kasıklarım ağrıyor normal düzenime göre dün olmam gerekiyordu bu günde olmadım...
Normal duzenine bağlı canım. Yumurtlamadan kayma olmuş olabilir bekle bakalım. Korunmadiysan belki de hamişsindir

önceden cocuk doğurmuş olmakla ne alakasi var bilemiyorum cnm valla. ama doğru çoğumuzun henüz çocuğu yok, ilk olacakti olmadi

Cnmcm hakkinda hayırlısi olsun.benm geç olmuştu.Söyle ben adet oldum zannetmstm.meğer değilmiş.7 8.adet günümde hamile oldgmu öğrendim.3 gün sonra düşük yapmssn dedi doktor bende hiç kanama falan yok nasıl olcak dedim.Akşam kanama başladı.değerim önce düşmüştü tabi.10 günü bulmuştu benm adet sonrası yani

Cnmcm benden sonra tanıdığım bi abla da kimyasal geçirdi.oğlu var 4 5 yasinda.değerini ilk ogrendgnde 105 ti onun da sonra düşmeye baslamsti.o da kalmasın düşürdüm zannetti ama kanaması başladı sonra.adeti kaç gün gecikti bilmiorm ama daha önce doğum yapıp da kimyasal yaşadığı için doktorlar arastrcklrdi.cnmcm inşallah sağlıklı bir gebeliktr ya da kimyasaldr.Başka bişey olmasndn iyi çünkü digerlrne göre daha kolay atlatilio die düşünyrm.ama inşallah değerin çok güzel yükselir ve kalp atislrni duyarsn.Sen daha önce doğum yaptı zannediorm öyle mi

Kısslar bugün hastaneye gittim.
Hiç bildirim gelmedi bende kimse yok zannettm ShinSeGi seni merak etmistm nerelerdesin die
Inşallah doktorumu buldum kisslar.evime 300 mt falan çook yakın.ondan çok mutlym.doktorum maşallah çok güler yüzlü çok ilgili inşallah böyle dvm ederiz.çok begendm kısaca.hastane biraz küçük ve kalabalık ama olsun temiz ve yeni.Hepsi bir arada olmuo maalesef yapcak bişey yok.
Muayene De kanaman baslams dedi doktor.adetin 1.günü kabul etti 3.gün hormonlrna bakalım dedi.perşembe sabahı gel dedi.ama benm daha normal kanamam başlamadı.Neyse rahim kalinlasmis dedi.sol bilmem nerde çatlamış folikul var dedi.öyle.yazdırdı kıza.perşembe günü kan sonucuna bakcak öyle konuscaz daha detaylı zannediorm.İki tane takviye vitamin tavsiye etti.folikasit.ama çok pahali.henüz almaya karar veremedim.perşembe doktora sormayı bile dusunuyrm.çok pahalı değer mi yani.daha önce pozitif sonuç aldnz mi falan .Ne kadar işe yarar bilemiorm ama öyle işte bakalm.

ooo yeni doktorun hayirli olsun cnm. o lekelenme adet miymis yani? tavsiye ettiği ilaclari soyleyebilir misin? merak ettim

ooo yeni doktorun hayirli olsun cnm. o lekelenme adet miymis yani? tavsiye ettiği ilaclari soyleyebilir misin? merak ettim

Triple Fish Oil + Coq-10gunde 1 tane. Ve Arginmax Women's günde 3 tane cnmcm int.te var.toplam 370 liraya falan gelio hamile kalmanı kolaylaştırır dedi ama daha önce kullanan var mı bilmiorm.

Triple Fish Oil + Coq-10gunde 1 tane. Ve Arginmax Women's günde 3 tane cnmcm int.te var.toplam 370 liraya falan gelio hamile kalmanı kolaylaştırır dedi ama daha önce kullanan var mı bilmiorm.
bi arastirayim bende merak ettim. bende inofolic aldim pembe kutudan

Günaydın herkese
94 olan değerim dun 220 cıkmıs doktor artık keseye gelın cumartesı daha fazla kan testı yaptırmayın dedı

Günaydın cnmcm
Hadi gözün aydın çok iyi yükselme değerin maşallah.
Cumartesi keseyi görmeye mi gitceksnz.inşallah bakalım bekliyrz

Günaydın cnmcm
Hadi gözün aydın çok iyi yükselme değerin maşallah.
Cumartesi keseyi görmeye mi gitceksnz.inşallah bakalım bekliyrz
Cumartesı keseyi görmeye gelin dediler evet canım
cok teşekkür ederim, Herkes gönlünün ekmeğini yer kızlar siz bana sevinirsiniz içten Rabbim inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin aratmadan inşallah.
Oğlum 3 tüp bebek denemesinde olmuştu , buda doğal yolla
Allahım inşallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…