Yumurtlama problemin olmadığı için olabilir canım onu daha çok pko kar kullanıyor. Bende alacağım ondan birdahaki regl dönemine şimdi D vitaminli olan bi bitsin. artık böyle geçer. Subat regl bekleyip bitmesiyle. Marta kalıyor yeni dönem benim anca o zamana biter şimdiki kutu.Bende onu iciodm biliosn ama sana uygun değil dedi anlamadm
Cumartesı keseyi görmeye gelin dediler evet canım
cok teşekkür ederim, Herkes gönlünün ekmeğini yer kızlar siz bana sevinirsiniz içten Rabbim inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin aratmadan inşallah.
Oğlum 3 tüp bebek denemesinde olmuştu , buda doğal yolla
Allahım inşallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder
Yumurtlama problemin olmadığı için olabilir canım onu daha çok pko kar kullanıyor. Bende alacağım ondan birdahaki regl dönemine şimdi D vitaminli olan bi bitsin. artık böyle geçer. Subat regl bekleyip bitmesiyle. Marta kalıyor yeni dönem benim anca o zamana biter şimdiki kutu.
Evet canım cok ugrasmıstık Hayat ıste ya oyle garıp kıHadi yaa.nasip işte cnmcm o zaman çok ugrasmssn uzulmssn bu da Rabbim n sana hediyesi gibi olmuş elhamdülillah.9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebisini
Göğüs, akıntı, kasık ağrısı devam. Almıştım artık onlarla yaşamaya... Kist yapmadılar yeter banaNe bilim forumda pco su olmayanlarda kullanmslr doktorlri vermiş.anlamadm.Bana tavsiye ettiğini de arastriorm da sanki direnci arttırıcı gibi falan anlamadm.gidince soraym en iyisi.
Sen ne alemdsn.bi belirti falan var mı.Benim göğüs ağrım devm edio.daha kanama da başlamadı ama.regl ikinci günü lekelenme 4.günü
iki kez korunmasız oldu birincisi kanamam bittikten sonraki gün diğeri de bu pazar ama hamile değilimdir heralde...düşükten 4-6 hafta sonra ilk kanama olur deniyor ya kanamanın ilk başladığı günü mü baz alıyoruz yoksa kanamanın tamamen bittiği günden itibaren mi baz alıyoruz acaba?Normal duzenine bağlı canım. Yumurtlamadan kayma olmuş olabilir bekle bakalım. Korunmadiysan belki de hamişsindir
benim var 1 tane 7 yaşında bu ikinci olacaktı...önceden cocuk doğurmuş olmakla ne alakasi var bilemiyorum cnm valla. ama doğru çoğumuzun henüz çocuğu yok, ilk olacakti olmadi
Başladığı günden say canım.iki kez korunmasız oldu birincisi kanamam bittikten sonraki gün diğeri de bu pazar ama hamile değilimdir heralde...düşükten 4-6 hafta sonra ilk kanama olur deniyor ya kanamanın ilk başladığı günü mü baz alıyoruz yoksa kanamanın tamamen bittiği günden itibaren mi baz alıyoruz acaba?
4 ocakta başladı kanamam bugün 37. gün o zaman en fazla kaç gün sonra olur ki?Başladığı günden say canım.
çok teşekkür ederim cevapların için canım...Başladığı günden say canım.
40 45 i geçerse bi doktora gidersin canım. Eğer gebelik olmadığından eminsrn söktürücü çaylar icebilirsin. Ama bence bi test yapmadan asla. Çünkü kimyasal sonrası cok erken yada çok gec yumurtlama filan olmuş olabilir korunmasız ilişkiler olduğu surece ihtimal var...çok teşekkür ederim cevapların için canım...
Evet canım cok ugrasmıstık Hayat ıste ya oyle garıp kı
doktor fılanda sok oldu nasıl yanı 3 tup denemesı ve sımdıkı ustelık o zaman sadece 19 yasındaydım suanda 28 yasındayım
Göğüs, akıntı, kasık ağrısı devam. Almıştım artık onlarla yaşamaya... Kist yapmadılar yeter banalekelenme şeklinde geçecek demek ki senin bu dönem
The new bılıyormusun tüp bebegın bana kattıgı en buyuk sey Allahın varlıgını tamamen kabul etmek. anlaya anlaya . cunku doktorlar yok'u var edemıyorlarAynen cnmcm nasip.Dün doktorda beklerken de bi teyze söyledi tanıdığı diş gebelik yaşamış sonra olmams bebeği tüp bebek yapmış olmus.Sonra ikinciye normal olmuş.nasip cnm bu işler kesinlikle yani.şuanki en yakın örnek te sensn bizim için
Bir sorun çıkmadığı sürece içini ferah tut insan biyolojisi bir muamma kaç farklı durumla karşılaşıyoruz her gün kk daGeçen ay 8.gün sökülmstu bakalım noolcak.inşallah erken olur yani.bu lekeler kahve akintilr da beni bıktırdı.bende alisgm aslında ama neden öne geliosn neden nedenn
iki kez korunmasız oldu birincisi kanamam bittikten sonraki gün diğeri de bu pazar ama hamile değilimdir heralde...düşükten 4-6 hafta sonra ilk kanama olur deniyor ya kanamanın ilk başladığı günü mü baz alıyoruz yoksa kanamanın tamamen bittiği günden itibaren mi baz alıyoruz acaba?
yok araştırmaya bişey demedi dr ama ben hapla korunuyordum ve korunmayı bıraktığımın 2. ayındı hamile kaldı yumurta sağlıklı değildi heralde...benim de 4 ocakta başladı kanamam ama hala adet olmadım.cuma 40. gün oluyor o güne kadar olmazsam dr a gideceğim tekrar...Cnmcm benm düşükten dolayı kanamam ayin 23.nde baslamst ertesi ay 20 snde adet oldum.
Bu arada doktorun ikinci hamilelgnn kimyasal olmasına bişey dedi mi.daha önce doğum yapmissn.tanidgm bi ablann da senin gibi oldu arastrcklrdi.Ne durumda bilmiorm konusamadk bi süredir de
The new bılıyormusun tüp bebegın bana kattıgı en buyuk sey Allahın varlıgını tamamen kabul etmek. anlaya anlaya . cunku doktorlar yok'u var edemıyorlar
iğneyle parayla hiç bişeyle tıp gelişiyor ama yinede yok'u var edemiyorlar.
Ancak Allah çok büyük o müsade ettikce hayatımıza birşeyler giriyor.
Ne zaman bilmiyorum ama en cok anne olacagım bir gün mutlaka diye cok ınanıyordum.
22 yasında anne oldum ogluma
Öyle işte
Bir sorun çıkmadığı sürece içini ferah tut insan biyolojisi bir muamma kaç farklı durumla karşılaşıyoruz her gün kk da
yok araştırmaya bişey demedi dr ama ben hapla korunuyordum ve korunmayı bıraktığımın 2. ayındı hamile kaldı yumurta sağlıklı değildi heralde...benim de 4 ocakta başladı kanamam ama hala adet olmadım.cuma 40. gün oluyor o güne kadar olmazsam dr a gideceğim tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?