Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ayynnennn cnmcm.sürekli doktora gitmem gerekcek galiba.Allah tn yakında doktor buldum yani.dediğin gibi bi sorun çıkmaz inşallah.Şu çatlayan folikul acaba kiste miste döner mi Kiss
Yok canım çatlayan folikül dediğin yumurta. Mesela bende bir sürü folikül var her ay. Ama gelişip yumurta olup çatlamiyor. Klomen ilaç kullandım foliküller gelişsin diye. Eğer çatlamazsa sorun asıl. Regl ile atmazsan kist olma ihtimali oluşuyor benim derdim bu kist olmasın yeterki bi de onla uğraşmak zor olur.

bat 28 aralıktı 31 aralıkta 77 çıktı değerim 4 ocakta sabah tekrar baktırdım 407 çıktı ve o akşam kanamam başladı...ama lekelenme tarzında 6 gün sürdü sonra 10 ocaktan itibaren 6 gün adet gibi oldu kanama ve pıhtılıydı..16 ocakta kesildi...döngüm 29-30 gün falan canım...bu durumda gecikmiş oluyor muyum? yarın sabah test yapayım bari...(

Doktora sordum işte ne folikul die bana yumurta demedi yani.bi de catladysa dollenmedi mi dollenemedi mi.spermle bulusamadi mi.çatlamış ama canlılığını mi yitirmis.anlamadm.
Doktor baya adet dongumu sordu.Kaç gün sürüo kanaman kaç gün oluo lekelenme kaç gün sürüo falan.ilgilendgni hissettm.çözmeye çalıştı belki de.atabilir mum die
Dokktoruma guveniorm

Cnmcm benm bat ayin 14 ydu.23 nde kanama başladı.ertesi ay da adetm 2 3 gün one gelio normalde 11 12 snde olmam lazımdı 20 snde başladı.Yani beklenen adetmdn 1 hafta sonra falan başladı.Sen erken ogrenmssn ben geç öğrendim.sıkıntı olmaz inşallah cnmcm ya.sabredelim bakalm

kardelenx
Güven bence perşembe net bir şekilde sorarsın konuşursunuz

cnm ben doktora sormustum hic bi problemi olmayanlar icin de faydaliymis inofolic. sana tavsiye ettiği de hep vitamin içerikli kullanilabilir ama ben zaten omega 3, d vitamini, e vitamini, gseng, çinko aldım kullaniyorum bu coenzim Q10 almadım onu da alayim bari

Kaç tane hap iciosn Kiss sen.Sende bize tavsiye et bakalım vitaminlrni

Kaç tane hap iciosn Kiss sen.Sende bize tavsiye et bakalım vitaminlrni
bi akrabamiz eşime tavsiye etmiş vitamin kullanin diye eşim de gitmis almis bi sürü vitamin. düzenli değil ama aklima geldikçe içiyorum :) evicap (e vitamini), devit 3 ampul (ayda 1 d vitamini), solgar omega 3, solgar çinko, lifetime ginseng, inofolic , coraspirin bunlari kullaniyorum gecen aydan beri

Ayyy kıyamam cnmcm yaa çok mutlu oldm.Dikkat et kendine.sagsaglim git inşallah.Güzel haberlrnn dvmni bekliyrz
Canim aynı haberleri ben bekliyorum bundan sonra hep duamdasin iz )) ve kızlar yumurtlama gününe takılmayin ben adtten hemen sonra oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…