Yok canım çatlayan folikül dediğin yumurta. Mesela bende bir sürü folikül var her ay. Ama gelişip yumurta olup çatlamiyor. Klomen ilaç kullandım foliküller gelişsin diye. Eğer çatlamazsa sorun asıl. Regl ile atmazsan kist olma ihtimali oluşuyor benim derdim bu kist olmasın yeterki bi de onla uğraşmak zor olur.Ayynnennn cnmcm.sürekli doktora gitmem gerekcek galiba.Allah tn yakında doktor buldum yani.dediğin gibi bi sorun çıkmaz inşallah.Şu çatlayan folikul acaba kiste miste döner mi Kiss
bat 28 aralıktı 31 aralıkta 77 çıktı değerim 4 ocakta sabah tekrar baktırdım 407 çıktı ve o akşam kanamam başladı...ama lekelenme tarzında 6 gün sürdü sonra 10 ocaktan itibaren 6 gün adet gibi oldu kanama ve pıhtılıydı..16 ocakta kesildi...döngüm 29-30 gün falan canım...bu durumda gecikmiş oluyor muyum? yarın sabah test yapayım bari...Bat 4ocaktn önceydi dimi.gecikmiş gerçekten.normalde adet dongun uzun mydu.benm 27 28 günde oldgu için belki öyle oldu senin dongun uzunsa ona bağlı daha geç olablr.inşallah cumaya kadar gelir kırmızılar cnmcm.hayırlısı olsn
Yok canım çatlayan folikül dediğin yumurta. Mesela bende bir sürü folikül var her ay. Ama gelişip yumurta olup çatlamiyor. Klomen ilaç kullandım foliküller gelişsin diye. Eğer çatlamazsa sorun asıl. Regl ile atmazsan kist olma ihtimali oluşuyor benim derdim bu kist olmasın yeterki bi de onla uğraşmak zor olur.
bat 28 aralıktı 31 aralıkta 77 çıktı değerim 4 ocakta sabah tekrar baktırdım 407 çıktı ve o akşam kanamam başladı...ama lekelenme tarzında 6 gün sürdü sonra 10 ocaktan itibaren 6 gün adet gibi oldu kanama ve pıhtılıydı..16 ocakta kesildi...döngüm 29-30 gün falan canım...bu durumda gecikmiş oluyor muyum? yarın sabah test yapayım bari...(
Güven bence perşembe net bir şekilde sorarsın konuşursunuzDoktora sordum işte ne folikul die bana yumurta demedi yani.bi de catladysa dollenmedi mi dollenemedi mi.spermle bulusamadi mi.çatlamış ama canlılığını mi yitirmis.anlamadm.
Doktor baya adet dongumu sordu.Kaç gün sürüo kanaman kaç gün oluo lekelenme kaç gün sürüo falan.ilgilendgni hissettm.çözmeye çalıştı belki de.atabilir mum die
Dokktoruma guveniorm
oooo masallah bak ne güzel sana demistik2 moralini bozma diyeGünaydın herkese
94 olan değerim dun 220 cıkmıs doktor artık keseye gelın cumartesı daha fazla kan testı yaptırmayın dedı
cnm ben doktora sormustum hic bi problemi olmayanlar icin de faydaliymis inofolic. sana tavsiye ettiği de hep vitamin içerikli kullanilabilir ama ben zaten omega 3, d vitamini, e vitamini, gseng, çinko aldım kullaniyorum bu coenzim Q10 almadım onu da alayim bariNe bilim forumda pco su olmayanlarda kullanmslr doktorlri vermiş.anlamadm.Bana tavsiye ettiğini de arastriorm da sanki direnci arttırıcı gibi falan anlamadm.gidince soraym en iyisi.
Sen ne alemdsn.bi belirti falan var mı.Benim göğüs ağrım devm edio.daha kanama da başlamadı ama.regl ikinci günü lekelenme 4.günü
insallah 2. de olur :)benim var 1 tane 7 yaşında bu ikinci olacaktı...
inşallah canım...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...insallah 2. de olur :)
cnm ben doktora sormustum hic bi problemi olmayanlar icin de faydaliymis inofolic. sana tavsiye ettiği de hep vitamin içerikli kullanilabilir ama ben zaten omega 3, d vitamini, e vitamini, gseng, çinko aldım kullaniyorum bu coenzim Q10 almadım onu da alayim bari
Adetime 1 hafta var canim 20 cikti beta gerçek yaniHadi cnmmmm doğru söyleeee
Adetime 1 hafta var canim 20 cikti beta gerçek yani
Aynen adtten sonraki ilk haftay la oldu yarın donuyorum kocamin haberi yok
Ya çok güzel tebrikler :) sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin RabbimKizlarr hamisimmm)3 haftalik
bi akrabamiz eşime tavsiye etmiş vitamin kullanin diye eşim de gitmis almis bi sürü vitamin. düzenli değil ama aklima geldikçe içiyorum :) evicap (e vitamini), devit 3 ampul (ayda 1 d vitamini), solgar omega 3, solgar çinko, lifetime ginseng, inofolic , coraspirin bunlari kullaniyorum gecen aydan beriKaç tane hap iciosn Kiss sen.Sende bize tavsiye et bakalım vitaminlrni
Canim aynı haberleri ben bekliyorum bundan sonra hep duamdasin izAyyy kıyamam cnmcm yaa çok mutlu oldm.Dikkat et kendine.sagsaglim git inşallah.Güzel haberlrnn dvmni bekliyrz
ooo süper maşallah hadi hayirli olsun. bizde arkandan geliriz insallahh.. ohhh beee biri bu zinrici kırdı:)Aynen adtten sonraki ilk haftay la oldu yarın donuyorum kocamin haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?