demekki spermler hakikatten bi kaç gün yaşıyor :) vayyy bee ne güzel masallah çok duygulandim sanki ben hamileyim :)Canim aynı haberleri ben bekliyorum bundan sonra hep duamdasin iz)) ve kızlar yumurtlama gününe takılmayin ben adtten hemen sonra oldum
İnşallah olcaksiniz canim ben erken yumurtladim biliodum dua her zaman sizinledemekki spermler hakikatten bi kaç gün yaşıyor :) vayyy bee ne güzel masallah çok duygulandim sanki ben hamileyim :)
sen tahmini ne zaman yumurtaladin ve yumurtlamadan kac gün sonra beta hcg 20 çıktı cnm?İnşallah olcaksiniz canim ben erken yumurtladim biliodum dua her zaman sizinle
tebrik ederim canım hayırlısı ile kucağına al inşallahKizlarr hamisimmm)3 haftalik
Adetten sonraki ilk hafta canim 23.günde çıktı kzuumsen tahmini ne zaman yumurtaladin ve yumurtlamadan kac gün sonra beta hcg 20 çıktı cnm?
Saol canım benim insallahtebrik ederim canım hayırlısı ile kucağına al inşallah
Ewet canim idrar yapmıştım ama
dollenmeden kac gün sonra kanda çıkmış oldu onu merak ettim de ondan sordum cnm :)Adetten sonraki ilk hafta canim 23.günde çıktı kzuum
Adetten sonraki ilk hafta canim 23.günde çıktı kzuum
Bak umut var demek ki :) ben de bu ay 1 hafta eşimden ayrı şehir dışında seminerdeydim çalışmalar az diye umudum yoktu. Demek ki olabilirmisAayyy inanmiyrm cnm yaaşok lardym Kiss evine döndün mü.1 günlük çalışmayla mi oldu yaa
bi akrabamiz eşime tavsiye etmiş vitamin kullanin diye eşim de gitmis almis bi sürü vitamin. düzenli değil ama aklima geldikçe içiyorum :) evicap (e vitamini), devit 3 ampul (ayda 1 d vitamini), solgar omega 3, solgar çinko, lifetime ginseng, inofolic , coraspirin bunlari kullaniyorum gecen aydan beri
Bak umut var demek ki :) ben de bu ay 1 hafta eşimden ayrı şehir dışında seminerdeydim çalışmalar az diye umudum yoktu. Demek ki olabilirmis
Darısı başımızan artık şekerler :))Aynen cnmcm bak olablioms cnmcm canlı ornegimz var
arada içmenin bi zarari olmaz heralde :)Maşallah Kiss ilaç posetiyle gezmeye baslamssn bu genç yaştaAnnem de geçen geldignde d vitaminini unutmuştu suda eritilen arada bi iceyim mi.bi de bi ara eşime eczaneden osteozinc die bi hap satmışlar kakalamislar gibi oldu içinde kalsiyum magnezyum d vitamini çinko var.arada onu da içeyim mi bilemedim
ahhhh kiyamam kuzummmm uzulme en kötü ihtimal ignelerle büyütür catlatiriz caresi yok degilkiYa ben niye çatlatamıyorumaklıma geldikçe sinir oluyorum
Yok değil elbet ama sinirim bozuluyor. Bi de 1,5 ayda bir ihtimal olunca daha bi uyuz oluyorum. Yılda 8 şansım var..ahhhh kiyamam kuzummmm uzulme en kötü ihtimal ignelerle büyütür catlatiriz caresi yok degilki
ya ona da sahip olmasaydin... bazi kadinlarin rahimleri yok, tüpleri yok... bizim en azindan umudumuz var yıpratma kendiniYok değil elbet ama sinirim bozuluyor. Bi de 1,5 ayda bir ihtimal olunca daha bi uyuz oluyorum. Yılda 8 şansım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?