Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Canim aynı haberleri ben bekliyorum bundan sonra hep duamdasin iz )) ve kızlar yumurtlama gününe takılmayin ben adtten hemen sonra oldum
demekki spermler hakikatten bi kaç gün yaşıyor :) vayyy bee ne güzel masallah çok duygulandim sanki ben hamileyim :)

Aayyy inanmiyrm cnm yaaşok lardymKiss evine döndün mü.1 günlük çalışmayla mi oldu yaa
Bak umut var demek ki :) ben de bu ay 1 hafta eşimden ayrı şehir dışında seminerdeydim çalışmalar az diye umudum yoktu. Demek ki olabilirmis

Maşallah Kiss ilaç posetiyle gezmeye baslamssn bu genç yaşta Annem de geçen geldignde d vitaminini unutmuştu suda eritilen arada bi iceyim mi.bi de bi ara eşime eczaneden osteozinc die bi hap satmışlarkakalamislar gibi olduiçinde kalsiyum magnezyum d vitamini çinko var.arada onu da içeyim mi bilemedim

arada içmenin bi zarari olmaz heralde :)

Yok değil elbet ama sinirim bozuluyor. Bi de 1,5 ayda bir ihtimal olunca daha bi uyuz oluyorum. Yılda 8 şansım var..
ya ona da sahip olmasaydin... bazi kadinlarin rahimleri yok, tüpleri yok... bizim en azindan umudumuz var yıpratma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…