Ya ben niye çatlatamıyorumaklıma geldikçe sinir oluyorum
canim adet başladı dediyse malesef büyük ihtimal hamilelik yok demekki. bence testini bosa harcama bi kaç gün bekle adetin sokulmezse yaparsınPoff cnmcm yaa olcak inşallah olcak.zamanı var belki de.sabretmemz lazım da.
Cildiriorz işte yaa
Ben çatlatiorm Nooluo yaa çok neden olmuo.ben şimdi hamile değil mym hamile olma ihtimalim yok mu.çatlamış folikul ve ne demek.hem adet başlangıcı dio hem çatlamış folikul dio.o zaman çalışma yap desin ama adet oluosn dioyarın sabah test yapimm mi Kiss son bi tane kalmıştı uyuz test
canim adet başladı dediyse malesef büyük ihtimal hamilelik yok demekki. bence testini bosa harcama bi kaç gün bekle adetin sokulmezse yaparsın
cnm bebek varsa bile kese filan görünmez henüz ama rahimin durumundan filan adet olduğunu anlayabiliyor sanirim doktorlar. yinede bi kaç gün sabırla bekle bakalim. prolaktin yumurtlamayi engelliyor ama düşüğe sebep olur mi bilemiyorumİşte ben de onu anlayamiorm cnmcm sökülmezse olma ihtimali var mı acaba.Yoksa ultrasonda herşey görünür olma ihtimali yok mu.adet oldum da olamadm ya.tahminimce doktor 3.gün sonraya die bilerek perşembeye verdi.sokulemedigmi konusmadn anladı gidisattan da.p.tesi 1.gün dersek perşembe 4.gün oluo çünkü.hayırlısı bakalım ya.
kimyasal yaşayan abla vardı bahsetmistm burda.onun prolaktin yüksek çıkmış.prolaktinn yüksek olması kimyasala sebep olur mu ki
Evet canım yazın bana bu düşmeden gebe kalman zor kalsa da düşer demişti. 80 i bulmuştu benim değer.. Son rahlilim 16 iyiydi ama bal tarçın çörekotu yapmasam iyiydi düşük olmasına güvendim ama yükseltti sanırım göğuslerim aynı yazınki gibi şuan... Senin tahliller çıkmadı mi baktın mı netten ?İşte ben de onu anlayamiorm cnmcm sökülmezse olma ihtimali var mı acaba.Yoksa ultrasonda herşey görünür olma ihtimali yok mu.adet oldum da olamadm ya.tahminimce doktor 3.gün sonraya die bilerek perşembeye verdi.sokulemedigmi konusmadn anladı gidisattan da.p.tesi 1.gün dersek perşembe 4.gün oluo çünkü.hayırlısı bakalım ya.
kimyasal yaşayan abla vardı bahsetmistm burda.onun prolaktin yüksek çıkmış.prolaktinn yüksek olması kimyasala sebep olur mu ki
Yok canım test yapma sen bence de kanama başladı demiş. Peki tahliller de beta da istedi mi ne olur ne olmaz diyePoff cnmcm yaa olcak inşallah olcak.zamanı var belki de.sabretmemz lazım da.
Cildiriorz işte yaa
Ben çatlatiorm Nooluo yaa çok neden olmuo.ben şimdi hamile değil mym hamile olma ihtimalim yok mu.çatlamış folikul ve ne demek.hem adet başlangıcı dio hem çatlamış folikul dio.o zaman çalışma yap desin ama adet oluosn dioyarın sabah test yapimm mi Kiss son bi tane kalmıştı uyuz test
cnm bebek varsa bile kese filan görünmez henüz ama rahimin durumundan filan adet olduğunu anlayabiliyor sanirim doktorlar. yinede bi kaç gün sabırla bekle bakalim. prolaktin yumurtlamayi engelliyor ama düşüğe sebep olur mi bilemiyorum
Vaay yumurtlar kız benim yerime de çifter çifter olsun inşaallahselam kızlarr ne var ne yok
hamile haberi varmı
ben yumyum dönemine girdim bgn yakı yapıştırdım belime
bide onu deneym dedim bakalım hayırlısı artık
sizler nasılsınız
Evet canım yazın bana bu düşmeden gebe kalman zor kalsa da düşer demişti. 80 i bulmuştu benim değer.. Son rahlilim 16 iyiydi ama bal tarçın çörekotu yapmasam iyiydi düşük olmasına güvendim ama yükseltti sanırım göğuslerim aynı yazınki gibi şuan... Senin tahliller çıkmadı mi baktın mı netten ?
31 gunde bir oluodu canim bugün 23. Gunu kuzumAdetn kaç gün sürüodu cnmcm.adetin son gününden sonraki kaçıncı gün dü
Yok canım test yapma sen bence de kanama başladı demiş. Peki tahliller de beta da istedi mi ne olur ne olmaz diye
23. Günüm adetten sonra canim 1 hafta var adetimedollenmeden kac gün sonra kanda çıkmış oldu onu merak ettim de ondan sordum cnm :)
selam kızlarr ne var ne yok
hamile haberi varmı
ben yumyum dönemine girdim bgn yakı yapıştırdım belime
bide onu deneym dedim bakalım hayırlısı artık
sizler nasılsınız
31 gunde bir oluodu canim bugün 23. Gunu kuzum
6 gun suruo canim ve yapışkanlı akinti fazla var sizde de varsa belki gebelik olabilirYok tatlım kanamali adetin kaç gün sürüo demek istemiştim
Vaay yumurtlar kız benim yerime de çifter çifter olsun inşaallah
Hoşgeldin cnmcm
Nerelerdsn bakiim sen
Hcr34 hamile cnmcm mutlu haber aldik
Biz aynıyız herzamanki gibi karışık
Hormon testi yaptrcm işte bakalm ne çıkcak.bu lekelenmelrdn bıktım.bu ayda erkendn lekelenmem başladı hayrlsi bakalım.
Sen dikkat et bu aralar kendine.2 hafta sonra senden güzel haberler alalm inşallah
O yüzden bir daha kür yapmam ben hormonlarim dengesiz cunku maalesef. Doktora gidersem göğüs dizimi söyleyeceğim tekrar bakar belki prolaktine. Ben devlette yaptırdım canım özelde baktirmadim hiç. Sıra bulabilirsen devlette baktirsabilirdin. Ben şansıma boş 2 saatimde bulmuştum sıra okuldan gidip hemen tahlili verip gelmistim.Hadi yaa kiyamam cnm yaa.ben perşembe günü kan vercm.adetn 3.günü falan yapılıo ya.gerçi 4.gün oluo benm ama.
Benmde goguslrm acio.benmde yüksek çıkabilir.sol açıodu şimdi sağ da başladı 1 2 haftadr
Bu hormon testlri kaç para tutuo acaba özel yaptrcm ya.13 değere baktrck doktor
6 gun suruo canim ve yapışkanlı akinti fazla var sizde de varsa belki gebelik olabilir
ooohhh ohhh ne güzel bütün yumisler dollensin insallaaaahhh :))) yakı olayini bi dahaki aya bende deniyim bari havalar ısınmadan. sicakta denenmez ohepimizin göbüşleri dolsun artık
hoşbuldumm canımcımm
15 tatilde ablamlar vardı onlar olunca vaktim olmadı buralara girmeye
şimdi yumyum dönemine girdim işte yakı yapıştırdım belime
zaman bulmuşken sizin halinizi hatrınızı sorayım dedim
hımm neden acaba öyle lekelenme oluyoki dr bişey demedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?