Canim hiç kimyasal yaşamadım direk kendimi bu topikte buldum 2.ay denemem tuttu bebis walla teşekkür ederiz saol canım benimcanım hamileymişsin tebrik ederim
daha yeni mi öğrendin
kimyasal sonrası kaçıncı ayında hamile kaldın peki
daha önce konuştuysakda unuttum inan ki kusura bakma canım
Canim hiç kimyasal yaşamadım direk kendimi bu topikte buldum 2.ay denemem tuttu bebis walla teşekkür ederiz saol canım benim
ooohhh ohhh ne güzel bütün yumisler dollensin insallaaaahhh :))) yakı olayini bi dahaki aya bende deniyim bari havalar ısınmadan. sicakta denenmez o
İyi geceler hep böyle güzel haberlerle gel inşaallahherkese iyigeceler iyiseyirlerben kaçtım kızlarr
Çok saol kuzum darısı herkesleerin başına ınsallahhımm pardon canım ben burda görünce öyle düşündümAllah yaşatmasın zaten kusura bakma ne olur.
ne güzel bekletmemiş bebişin hemencik gelmiş
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım
hepimizin göbüşleri dolsun artık
hoşbuldumm canımcımm
15 tatilde ablamlar vardı onlar olunca vaktim olmadı buralara girmeye
şimdi yumyum dönemine girdim işte yakı yapıştırdım belime
zaman bulmuşken sizin halinizi hatrınızı sorayım dedim
hımm neden acaba öyle lekelenme oluyoki dr bişey demedi mi
O yüzden bir daha kür yapmam ben hormonlarim dengesiz cunku maalesef. Doktora gidersem göğüs dizimi söyleyeceğim tekrar bakar belki prolaktine. Ben devlette yaptırdım canım özelde baktirmadim hiç. Sıra bulabilirsen devlette baktirsabilirdin. Ben şansıma boş 2 saatimde bulmuştum sıra okuldan gidip hemen tahlili verip gelmistim.
Bende kağıdı verdim anlattım bütün hormon değerlerine baksak dedim yazdı adam hemen. Yok ben yazmam git doktoruna demedi sağolsunÇok iyi olur aslında ama yakında devler hast.Yok hemde nasıl yapılır bilmiorm.muayene olmak gerekio falan yazmislr bazı yerlerde.doktor elime kağıt verdi benm için isaretledi hangi değerli istiosa bununla kayıt yaptır dedi.o kağıdı devlet hastnesnde verince ise yarar mı bilemedgmdn niyetlenemedm de
Bende kağıdı verdim anlattım bütün hormon değerlerine baksak dedim yazdı adam hemen. Yok ben yazmam git doktoruna demedi sağolsun
İnşaallah canım aminHadi yaa.Allah hep öyle iyi insanlrla karsilastrsn cnmcm ne güzel olmuş.İnşallah çok para tutmaz bizimki de yarın halledrz
ben özelde tüm tahlillerimi bedavaya yaptirdim sadece muayne ücreti verdim baştaHadi yaa.Allah hep öyle iyi insanlrla karsilastrsn cnmcm ne güzel olmuş.İnşallah çok para tutmaz bizimki de yarın halledrz
iyi bari ne güzel denk gelmis. ben küçük bi ilcedeyim bizim burdaki devlet hastanesi cok kalabalık, bakımsız, pis.binaya girince daha ruhum bunaliyorBende kağıdı verdim anlattım bütün hormon değerlerine baksak dedim yazdı adam hemen. Yok ben yazmam git doktoruna demedi sağolsun
ben özelde tüm tahlillerimi bedavaya yaptirdim sadece muayne ücreti verdim başta
Sgk olmasına rağmen 168 verdim falan yazanlar var.ben anladm.200 diyen var yorumlrda.güncel değil bi de tee 2009 2011 yıllarnda.şaşırdım yaniHormonları da mi cnmcmm
Yani bi beta ya 23 lira almıştı benim şimdi gittiğim yer.Sgk olmasına rağmen 168 verdim falan yazanlar var.ben anladm.200 diyen var yorumlrda.güncel değil bi de tee 2009 2011 yıllarnda.şaşırdım yaniShinSeGi kendi kendime yazmsm
Yani bi beta ya 23 lira almıştı benim şimdi gittiğim yer.
Benimde akıntı koyulaşıp sararmaya başladı regl olsam geçmeden barii
evet cnm hormon filan fark alinmadan bakildi. sadece çinko ve d vitamini icin ben tahlil istedim ona fark aldilar 50 tl civariHormonları da mi cnmcmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?