Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

canım hamileymişsin tebrik ederim
daha yeni mi öğrendin
kimyasal sonrası kaçıncı ayında hamile kaldın peki
daha önce konuştuysakda unuttum inan ki kusura bakma canım
Canim hiç kimyasal yaşamadım direk kendimi bu topikte buldum 2.ay denemem tuttu bebis walla teşekkür ederiz saol canım benim

Canim hiç kimyasal yaşamadım direk kendimi bu topikte buldum 2.ay denemem tuttu bebis walla teşekkür ederiz saol canım benim

hımm pardon canım ben burda görünce öyle düşündüm Allah yaşatmasın zaten kusura bakma ne olur.
ne güzel bekletmemiş bebişin hemencik gelmiş
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım

hımm pardon canım ben burda görünce öyle düşündüm Allah yaşatmasın zaten kusura bakma ne olur.
ne güzel bekletmemiş bebişin hemencik gelmiş
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım
Çok saol kuzum darısı herkesleerin başına ınsallah

Henüz bişey demedi cnmcm.yarın hormon testi yapılacak bakalm hormonlarla alakalı olabilr mi bilmiorm ama şuan bişey demedi.

Çok iyi olur aslında ama yakında devler hast.Yok hemde nasıl yapılır bilmiorm.muayene olmak gerekio falan yazmislr bazı yerlerde.doktor elime kağıt verdi benm için isaretledi hangi değerli istiosa bununla kayıt yaptır dedi.o kağıdı devlet hastnesnde verince ise yarar mı bilemedgmdn niyetlenemedm de

Bende kağıdı verdim anlattım bütün hormon değerlerine baksak dedim yazdı adam hemen. Yok ben yazmam git doktoruna demedi sağolsun

Bende kağıdı verdim anlattım bütün hormon değerlerine baksak dedim yazdı adam hemen. Yok ben yazmam git doktoruna demedi sağolsun

Hadi yaa.Allah hep öyle iyi insanlrla karsilastrsn cnmcm ne güzel olmuş.İnşallah çok para tutmaz bizimki de yarın halledrz

iyi bari ne güzel denk gelmis. ben küçük bi ilcedeyim bizim burdaki devlet hastanesi cok kalabalık, bakımsız, pis.binaya girince daha ruhum bunaliyor gerci yeni bi yere gecicke diyolar insallah o zaman düzelir

Benimde akıntı koyulaşıp sararmaya başladı regl olsam geçmeden barii

Yani bi beta ya 23 lira almıştı benim şimdi gittiğim yer.

Yani ordan hesapla 10.tanesine 250 tane almasnlar.ama muayenesiz bende 30 vermiştmm muayene olunca bedava yapilio betahcg.bazilri bedava olanlar vardır.ücretli olanlar vardr herhalde.Ne biliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…