beta hcg icin de eğer doktora kayit actirdiysan tekrar para almiyolar. ama doktora kayit actirmadan direk tahlil istersen para aliyorlarYani bi beta ya 23 lira almıştı benim şimdi gittiğim yer.
benim son hafta hep öyle akıntı geldi sonra da adet oldumBenimde akıntı koyulaşıp sararmaya başladı regl olsam geçmeden barii
Yo doktora kayıt yaptırdım yine de aldılar canım.beta hcg icin de eğer doktora kayit actirdiysan tekrar para almiyolar. ama doktora kayit actirmadan direk tahlil istersen para aliyorlar
evet cnm hormon filan fark alinmadan bakildi. sadece çinko ve d vitamini icin ben tahlil istedim ona fark aldilar 50 tl civari
Yo doktora kayıt yaptırdım yine de aldılar canım.
Hadi inşaallah zaten günlerdir karnımda ağrısı var ara ara vuruyor.benim son hafta hep öyle akıntı geldi sonra da adet oldum
Benim muayene 45 TL üstüne lab. tekrar alıyor. İyiymis sizinkiHadi yaa.muayene ücreti odeynce betaya para almiolar.hatta ben gittiğimde hep soruolar muayene olcak msnz muayene 50 tl test ücretsiz sadece test 30 lira die.öyle genelde ama
aaa ne kötü. bizim.burdaki özel hastanelerde almiyorlarbenim son hafta hep öyle akıntı geldi sonra da adet oldum
Benim muayene 45 TL üstüne lab. tekrar alıyor. İyiymis sizinki
Evet evet hastanenin. Ama labda yine doktorun verdiği kâğıdı gösterip kayıt yapıyorlar o sırada alıyorlar para.Allah Allah ilk defa duyuyrm.lab.hastanenin dimi.dışarda yapilanlar için veya bazı testler için ekstra aliolar ama beta hcg basit bi test zannımca almiolar yani.neyse sen de bizim buraya gelrsn artık
Evet evet hastanenin. Ama labda yine doktorun verdiği kâğıdı gösterip kayıt yapıyorlar o sırada alıyorlar para.
Bu akşam netten ovulasyon testi alayım dedim sonra Vazgeçtim
ben aldim bi sürü testBu akşam netten ovulasyon testi alayım dedim sonra Vazgeçtim
ben aldim bi sürü test20 tane ovulasyon 6 tane gebelik 1 tane de erken gebelik testi aldim , gözüm doymadi testlere klomenin etkisi bu ay da devam edicek mi yumurtam ne zaman catlar bilemedigim icin insallah cuma mubarek gün başlıcam testlere. ama gebelik testi aldigima pişman oldum. keşke akışına birakabilsem adet gecikmesini bekleyip sora gidip kanda baktirsam...
benim adetim eskiden 8 gun sürüyordu. kimyasaldan sonra 7 gün oldu. bugün son günü artikOlsun cnm dursun kenarda zararı yok.kendimzi taniyrz sabredemiorz işte.bende şimdi doktora gitmedn yapmamak için zor tutuorm kendimi.senin adet dönemin kanamali yani kısa sürüo herhalde.Hemen çalışmalara başliosn
benim adetim eskiden 8 gun sürüyordu. kimyasaldan sonra 7 gün oldu. bugün son günü artik
Hormonlar genelde 2. Güne kalabiliyor devlette. Belki özelde hemen çıkar ama bak onu bilmiyorumHadi yaa çıkmaz mı diosn.Bende erkendn gideym benmkini en önce işleme alsınlar diodm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?