Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

evet cnm hormon filan fark alinmadan bakildi. sadece çinko ve d vitamini icin ben tahlil istedim ona fark aldilar 50 tl civari

Sevndm cnmcm Allah razı olsn.içimi rahatlattin.400 500 lira çıkar artık diodm.13 değer var.d vitaminyle çinko yok zaten

Son düzenleme:
Hadi yaa.muayene ücreti odeynce betaya para almiolar.hatta ben gittiğimde hep soruolar muayene olcak msnz muayene 50 tl test ücretsiz sadece test 30 lira die.öyle genelde ama
Benim muayene 45 TL üstüne lab. tekrar alıyor. İyiymis sizinki

Benim muayene 45 TL üstüne lab. tekrar alıyor. İyiymis sizinki

Allah Allah ilk defa duyuyrm.lab.hastanenin dimi.dışarda yapilanlar için veya bazı testler için ekstra aliolar ama beta hcg basit bi test zannımca almiolar yani.neyse sen de bizim buraya gelrsn artık

Allah Allah ilk defa duyuyrm.lab.hastanenin dimi.dışarda yapilanlar için veya bazı testler için ekstra aliolar ama beta hcg basit bi test zannımca almiolar yani.neyse sen de bizim buraya gelrsn artık
Evet evet hastanenin. Ama labda yine doktorun verdiği kâğıdı gösterip kayıt yapıyorlar o sırada alıyorlar para.

Bu akşam netten ovulasyon testi alayım dedim sonra Vazgeçtim
ben aldim bi sürü test 20 tane ovulasyon 6 tane gebelik 1 tane de erken gebelik testi aldim , gözüm doymadi testlere klomenin etkisi bu ay da devam edicek mi yumurtam ne zaman catlar bilemedigim icin insallah cuma mubarek gün başlıcam testlere. ama gebelik testi aldigima pişman oldum. keşke akışına birakabilsem adet gecikmesini bekleyip sora gidip kanda baktirsam...

Olsun cnm dursun kenarda zararı yok.kendimzi taniyrz sabredemiorz işte.bende şimdi doktora gitmedn yapmamak için zor tutuorm kendimi.senin adet dönemin kanamali yani kısa sürüo herhalde.Hemen çalışmalara başliosn

Olsun cnm dursun kenarda zararı yok.kendimzi taniyrz sabredemiorz işte.bende şimdi doktora gitmedn yapmamak için zor tutuorm kendimi.senin adet dönemin kanamali yani kısa sürüo herhalde.Hemen çalışmalara başliosn
benim adetim eskiden 8 gun sürüyordu. kimyasaldan sonra 7 gün oldu. bugün son günü artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…