Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

kızlar dün akşam adetim oldu düşükten sonra 38. gün...nasıl sevindim inşallah tamamen düzene girer 1 adet daha bekleyip başlayacağız çalışmalara hayırlısıyla...

Hormonlar genelde 2. Güne kalabiliyor devlette. Belki özelde hemen çıkar ama bak onu bilmiyorum sen yine erken ver

Devlete gittim cnmcmbedava yaptrdm.eşim sağolsun hâlâ sigorta borcunu odemedgndn paralı yaptrcktm.700 dedileracil olanları yaptrym dedim.doktorun sekreteri geldi hepsi lazım dedi.devlette ve yaptrn sonucu getirin dedi.Hani 300 350 liraya kadar tahlili o zaman dese yaptrcm gitckti 300 lira.bi devlet hastnesine gidip sorayım dedim.yaptilar.doktor uyuzdu tabi.ben sinir oldum tabi.eşime de dedim bu para benmm.unut yani beni bu kadar ugrastrdn sinir ettin.Öyle.3buçuk ta sonuç çıkarmış ya da yarın doktorunzdn alirsnz dedi.int.ten çıktısını alabilrm dimi.çıktı alıp gideym dedim.bi daha devlet hastanesine gitmeyym.

Aynen bende netten bakıyorum.çıktı bile almıyorum screenshot ile telefona resmini kaydedip gösteriyorum cidden fena pahaliymis. Bekliyorum sonuçları

kızlar dün akşam adetim oldu düşükten sonra 38. gün...nasıl sevindim inşallah tamamen düzene girer 1 adet daha bekleyip başlayacağız çalışmalara hayırlısıyla...
Oh Süpermiş. İnşaallah canım aslında bu ay korunmana gerek var mı bilemedim. Sorunsuz regl olabildin çünkü.

Oh Süpermiş. İnşaallah canım aslında bu ay korunmana gerek var mı bilemedim. Sorunsuz regl olabildin çünkü.
ya aslında ben de gerek yok diye düşünüyorum da grip oldum ilaç kullanıyorum hem vücut rahim biraz daha toparlasa daha mı iyi olur bilemedim yarın dr a randevum var hormonlara da baktıracağım kistler ne alemde ne diyecek bakalım canım Allah herkese hayırlısını versin inşallah...

Hormonlar genelde 2. Güne kalabiliyor devlette. Belki özelde hemen çıkar ama bak onu bilmiyorum sen yine erken ver
canım hormon tahlilleri en geç 2 saate çıkar ertesi güne kalanı duymadım hiç, hastanede çalışıyorum beta yı kendim teslim ettim laboratuvara 1 saate çıkmıştı benim...

Aynen bende netten bakıyorum.çıktı bile almıyorum screenshot ile telefona resmini kaydedip gösteriyorum cidden fena pahaliymis. Bekliyorum sonuçları

Cnmcm degerlrme bakar msn .tsh nie yukselmis benm bi de ilaca başladık.bi de şu progesteron ne 1.gebelik trimester mdr nedir ona yaklaşmış hamilemiyim Yoksa kiss.değer araliklarni da anlamiorm ki.estradiol var bi de.ben anlamadim cnmcm ya.prolaktin normal ama herhalde öyle mi

Eklentiler

• Screenshot_20160211-161227_1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20160211-161146_1.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 59
Normal sanki canım ya bende çok bilgili değilim bu konuda. Ama progesteron için reglin 21. Günü bakılıp yumurtlama olup olmadığını kontrol edebildiklerini biliyorum. Gebeliğe yardımcı bir hormon. Kaç olması gerektiğini bilmiyorum. Senin şimdi regl iken foliküller faz dönemindesin ama o aralıkta olmaması ne anlama geliyor onu bilmiyorum.

canım hormon tahlilleri en geç 2 saate çıkar ertesi güne kalanı duymadım hiç, hastanede çalışıyorum beta yı kendim teslim ettim laboratuvara 1 saate çıkmıştı benim...
Benim gittiğim semt poliklinigi olduğu için olabilir bağlı olduğu hastaneye gönderiyorlar sanırım onlar tahlilleri. Hep aynı yerde baktirdim heo ertesi günden önce çıkmadı benimkiler.

Hmmm şuan adetin 3.günü folikullr faz donemi mi oluo.o zaman o değer araliklrnda olmam lazım dimi.ama değilmişim yine.Neyse sabah doktora gideyim bakalım ne diick

Hmmm şuan adetin 3.günü folikullr faz donemi mi oluo.o zaman o değer araliklrnda olmam lazım dimi.ama değilmişim yine.Neyse sabah doktora gideyim bakalım ne diick
Aynen canım doktor ne diyecek bakalım. Ama hani sol tarafta folikül çatlamış demişti ya ondan da yüksek çıkmış olabilir aklıma o geldi şimdi. Siz o çatlamayı değerlendirebilmiş miydiniz?

Aynen canım doktor ne diyecek bakalım. Ama hani sol tarafta folikül çatlamış demişti ya ondan da yüksek çıkmış olabilir aklıma o geldi şimdi. Siz o çatlamayı değerlendirebilmiş miydiniz?

Cnmcm adet 1.diyince degerlendiremedk.aklıma geldi ama öyle bişey olsa degerlendr derdi herhalde.önceki günlerden kaldıysa inşallah degerlenmistir

Dur bakalım der yarın doktor

Cnmcm hamilelikte 10 n üzerinde oluoms galiba.yoktur yani hamilelik ama düşük olunca yumurtlama zor oluoms galiba.benm çok düşük değildir inşallah.çok yüksek olması da iyi değilmiş zaten.az kaldı birazck daha sabredelim bakalım.
Bu arada eşim meşhur 370 liralık ilacimn muadilini bulmuş.hemde sağlık bakanlığı onaylı.o marka Amerika dn mi ne gelioms çokda yararlyms ama pahalı yarı fiyatından daha uyguna alabilioms.bakalım yarın doktorla konuslam ona göre alır belki.

Varmış bak sevindim. Evet aynen canım ben şimdi ölçturseydin 1 bile çıkmazdı mesela profesteron.

Varmış bak sevindim. Evet aynen canım ben şimdi ölçturseydin 1 bile çıkmazdı mesela profesteron.

Hadi ya öyle mi diosn.
Bugün varya hastanede çalışan abla anlatti.devlet hast.bi yakınınn 3 4 yıl çocuğu olmamış sonra kadın doğum hast.gitmiş devletn.göbekten bi iğne yaptılar 15 gün sonra hamile kaldı dedi.ozeller para tuzağı falan dedi.Diğer topikte bi arkadaş yazmıştı gördün mü sen.bu göbekten iğne mevzusunu çok duyar oldum bu ara.

Kızlar üzücü bir haberim var bugün test yaptrdim sonucum yine aynı doktor haftaya gel dedi adet günün geçince kızdı bana nie erkenden ogrendin die ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…