Evet gordum de böyle kolay birşey varsa devlette de beni neden hüsrana uğratıp kısırlık bölümüne yolladılar..Hadi ya öyle mi diosn.
Bugün varya hastanede çalışan abla anlatti.devlet hast.bi yakınınn 3 4 yıl çocuğu olmamış sonra kadın doğum hast.gitmiş devletn.göbekten bi iğne yaptılar 15 gün sonra hamile kaldı dedi.ozeller para tuzağı falan dedi.Diğer topikte bi arkadaş yazmıştı gördün mü sen.bu göbekten iğne mevzusunu çok duyar oldum bu ara.
Kızlar üzücü bir haberim var bugün test yaptrdim sonucum yine aynı doktor haftaya gel dedi adet günün geçince kızdı bana nie erkenden ogrendin die ; (
cnm tsh birazcik yüksek gibiCnmcm degerlrme bakar msn .tsh nie yukselmis benm bi de ilaca başladık.bi de şu progesteron ne 1.gebelik trimester mdr nedir ona yaklaşmış hamilemiyim Yoksa kiss.değer araliklarni da anlamiorm ki.estradiol var bi de.ben anlamadim cnmcm ya.prolaktin normal ama herhalde öyle mi
Kaç gün var regl gününe peki ?Kızlar doktor kimyasal demedi olumlu ya olumsuz bişey söyleyemem dedi 1 hafta sonra günün geçince gel dedi haftaya labaratuar farkı olurmu çok uzgunum
insallah değerin artar cnmKızlar doktor kimyasal demedi olumlu ya olumsuz bişey söyleyemem dedi 1 hafta sonra günün geçince gel dedi haftaya labaratuar farkı olurmu çok uzgunum
1 hafta var canimKaç gün var regl gününe peki ?
İnşallah canım 1 hafta nasıl dayancam bilmioruminsallah değerin artar cnm
İnşallah canım 1 hafta nasıl dayancam bilmiorum
cnm tsh birazcik yüksek gibi
İnşallah canım sagolun destekleriniz için şimdi sizi daha iyi anlıyorum rabbim hepimize güzel zaman bebis nasip etsin ınsallah kendime ettiğim kadar sizede dua ediyorum bizden başka kimse bizi anlamiyorHayırlısı olsun inşallah cnmcm.Belki ilk günler iki katı yukselmiodur.bi de dün de 20. Bugünde 20 değil mi değerin.2 günde geçmedi.düşünmemeye çalış inşallah.herşey güzel olcak.hayirlsi olsun de cnmcm.labaratuar da farkedio olablr kesin konuşmak için erken de doktor da ondan kızmış zannediorm yorum yapamams yani.çok düşünme sende olumlu veya olumsuz
İnşallah canım sagolun destekleriniz için şimdi sizi daha iyi anlıyorum rabbim hepimize güzel zaman bebis nasip etsin ınsallah kendime ettiğim kadar sizede dua ediyorum bizden başka kimse bizi anlamiyor
İnşaallah su gibi geçsin zaman olumlu düşünmeye Çalis dikkat et kendine sıkı tutunsun kuzun inşaallahİnşallah canım 1 hafta nasıl dayancam bilmiorum
Yarın doktor desin inşaallahEvet cnm 2 2.5 a düşsün die ilaca başladık.Zaten 3.65 ti şimdi 4 olmuş.anlamadım yani.hamile olablr mym sencehamilesin diyin bana hamilesn hamilesiiiiinnnnnn
insallahhh sen bize de yarin hamileymisim diyeEvet cnm 2 2.5 a düşsün die ilaca başladık.Zaten 3.65 ti şimdi 4 olmuş.anlamadım yani.hamile olablr mym sencehamilesin diyin bana hamilesn hamilesiiiiinnnnnn
İnşallah canım çok saol bak ne dicem yapiskanli akinti bence kesin belirti ona dikkat et ınsallah yakın zamanda alcaz senin haberiniAllah razı olsn cnmcm.Sen kötü düşünme ama daha çok erken.değerin daha düşmedi kanama yok.kırmızılar görene kadar umut dvm edio unutmabak benm bile kırmızılar gelmedi kahveler gelio die umudum istemesemde oluo yanii
Amin canım insallah iyiki varsınız iyiki dua edin bana daİnşaallah su gibi geçsin zaman olumlu düşünmeye Çalis dikkat et kendine sıkı tutunsun kuzun inşaallah
İnşallah canım çok saol bak ne dicem yapiskanli akinti bence kesin belirti ona dikkat et ınsallah yakın zamanda alcaz senin haberini
Dur hemen yine panikledin canımcım bakalım doktor ne diyecekYok Kiss ne yapışkanlı akıntısı.benm kahve telvesiŞaka şaka cnmcm.kahve akintim var maalesef keşke olsa da değil yani hiç zannetmiyorum.
Kısslar ben kendime teşhis koyuyrm.luteal faz yetmezliği.az önce arkadaş söyledi sağolsun arastrdm gerçekten bana uyuyo.Tabi inşallah hamileymdr ama degilsemde neden değilim onu da öğreneyim yaniSalliala ShinSeGi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?