Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kizlar sizinle sabah şokumu paylaşayım. Dün 36.4 e çıkan ateş bu sabah 36.7 oldu dereceye şöyle bakalaldim. Çatladı mı şimdi yanı anlamadım gitti. çalışma uzun bir aradan sonra dün oldu ondan yana umudum yok ama regl şimdi kesin 24 subata kalıyor olacak. O zamana kadar beklemrm lazım boş boş...

Allah Allah.hadi hayırlısı cnmcm.İnşallah catlamistirçalışma da olmuş ohh miss

Allah Allah.hadi hayırlısı cnmcm.İnşallah catlamistirçalışma da olmuş ohh miss
Çalışma 24 saati geçtikte sonra olmyş olabilir o yüzden umudum yok pek canım. Nasip elbette. Ama regl bekliyordum artık ben yine 42 ye çıktı siklüs..

Siklus ne oluo.pco da zor cnm yaa.Allah yardmcn olsn sabır versin
Döngü canim. İlk regl gününden 42 gün sonraya adet olabilcem demek boliyir. Sorma ya durdu du Çalışmadığım zamanda çatladı 20. Güne kadar çalışmıştım 3 günde 1.

Döngü canim. İlk regl gününden 42 gün sonraya adet olabilcem demek boliyir. Sorma ya durdu du Çalışmadığım zamanda çatladı 20. Güne kadar çalışmıştım 3 günde 1.

Ahh cnm yaa noolcak böyle yaa.benimde rahim içinde kist gibi et parçaları olablrms.hâlâ adet olmamsm rahim duvarım kalınmış.bilemiorm noolcam.kanamam ve başladığı 2.gün tekrar bakilcak hormon testlerine.kanamayi bekliorm bende artık

Belki de gebelik var ya. Kan testi yaptır istersen.. Sonuçta şuan günün geçti senin bunu neden dikkate almıyor ki..

Slm kızlar,
Bende aralık ayı kimyasal gebelik geçirdim ve ondan öncede 18 haftalık kaybım var. Geçen ay ilk kez ovulasyon testi kullandım tutmadı umudum bu ayda yeni adetim bitti. Umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Hayırlı Cumalar herkese

Amin Allah razı olsun. Umarım güzel bir ay olur senin için sağlıklı gebelikler nasip olsun hepimize.

Durup durup birşey geliyor aklıma hem bu geçen de bakmadı mi ultrason ile rahim kalın dedi folikül çatlamış dedi o kist dediği parçayı şimdi mi gormus 3 günde mi çıktı bunlar o zaman yoktu da.

Durup durup birşey geliyor aklıma hem bu geçen de bakmadı mi ultrason ile rahim kalın dedi folikül çatlamış dedi o kist dediği parçayı şimdi mi gormus 3 günde mi çıktı bunlar o zaman yoktu da.

sorma cnmcm yaa anlayamıorm.düşünmek istemiorm yani düşündükçe bişey çıkıo dediğin gibi.bugünü dikkate almıyor.p.tesiyi dikkate almadı o gün de çatlamış folikül rahim duvarı kalın dedi.değerlendirin demedi.anlayamıorm yani.
benm tahminim adet olmaya başladğmdan rahim duvarı parçalanıo artıkbu da kist zannetti o parçaları et parçası gibi dedi zaten

evet cnm dün çatlamış olabilir.

amiiinnn cnm. hoşgeldin aramiza. hayirli cumalar

gerçekten çok enteresan. beta hcg sonucun ne zaman çıkacak? senin acaba bi önceki aydan kalıntılar oluyo da onlar mi atiliyoki böyle kahverengi akintiyla. çünkü kahverengi akıntı demek kan icerde beklemis demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…