Dur hemen yine panikledin canımcım bakalım doktor ne diyecek
Fazla dusunme 1 hafta cabuk gecer uzulmeİnşallah canım 1 hafta nasıl dayancam bilmiorum
doktor ne dicek bende merak ediyorum hemen yaz bize :) doktora herseyi sor. kimisi sagolsun sormadan hic bisi soylemiyoEn büyük doktor benmmmGerçekten ne olcak bu halim bilemiorm
doktor ne dicek bende merak ediyorum hemen yaz bize :) doktora herseyi sor. kimisi sagolsun sormadan hic bisi soylemiyo
Kizlar sizinle sabah şokumu paylaşayım. Dün 36.4 e çıkan ateş bu sabah 36.7 oldudereceye şöyle bakalaldim. Çatladı mı şimdi yanı anlamadım gitti. çalışma uzun bir aradan sonra dün oldu ondan yana umudum yok ama regl şimdi kesin 24 subata kalıyor olacak. O zamana kadar beklemrm lazım boş boş...
İnşallah canım dua et banaFazla dusunme 1 hafta cabuk gecer uzulme
Çalışma 24 saati geçtikte sonra olmyş olabilir o yüzden umudum yok pek canım. Nasip elbette. Ama regl bekliyordum artık ben yine 42 ye çıktı siklüs..Allah Allah.hadi hayırlısı cnmcm.İnşallah catlamistirçalışma da olmuş ohh miss
Çalışma 24 saati geçtikte sonra olmyş olabilir o yüzden umudum yok pek canım. Nasip elbette. Ama regl bekliyordum artık ben yine 42 ye çıktı siklüs..
Döngü canim. İlk regl gününden 42 gün sonraya adet olabilcem demek boliyir. Sorma ya durdu du Çalışmadığım zamanda çatladı 20. Güne kadar çalışmıştım 3 günde 1.Siklus ne oluo.pco da zor cnm yaa.Allah yardmcn olsn sabır versin
Döngü canim. İlk regl gününden 42 gün sonraya adet olabilcem demek boliyir. Sorma ya durdu du Çalışmadığım zamanda çatladı 20. Güne kadar çalışmıştım 3 günde 1.
Belki de gebelik var ya. Kan testi yaptır istersen.. Sonuçta şuan günün geçti senin bunu neden dikkate almıyor ki..Ahh cnm yaa noolcak böyle yaa.benimde rahim içinde kist gibi et parçaları olablrms.hâlâ adet olmamsm rahim duvarım kalınmış.bilemiorm noolcam.kanamam ve başladığı 2.gün tekrar bakilcak hormon testlerine.kanamayi bekliorm bende artık
Amin Allah razı olsun. Umarım güzel bir ay olur senin için sağlıklı gebelikler nasip olsun hepimize.Slm kızlar,
Bende aralık ayı kimyasal gebelik geçirdim ve ondan öncede 18 haftalık kaybım var. Geçen ay ilk kez ovulasyon testi kullandım tutmadı umudum bu ayda yeni adetim bitti. Umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Hayırlı Cumalar herkese
Durup durup birşey geliyor aklıma hem bu geçen de bakmadı mi ultrason ile rahim kalın dedi folikül çatlamış dedi o kist dediği parçayı şimdi mi gormus 3 günde mi çıktı bunlar o zaman yoktu da.Ahh cnm yaa noolcak böyle yaa.benimde rahim içinde kist gibi et parçaları olablrms.hâlâ adet olmamsm rahim duvarım kalınmış.bilemiorm noolcam.kanamam ve başladığı 2.gün tekrar bakilcak hormon testlerine.kanamayi bekliorm bende artık
Durup durup birşey geliyor aklıma hem bu geçen de bakmadı mi ultrason ile rahim kalın dedi folikül çatlamış dedi o kist dediği parçayı şimdi mi gormus 3 günde mi çıktı bunlar o zaman yoktu da.
evet cnm dün çatlamış olabilir.Kizlar sizinle sabah şokumu paylaşayım. Dün 36.4 e çıkan ateş bu sabah 36.7 oldudereceye şöyle bakalaldim. Çatladı mı şimdi yanı anlamadım gitti. çalışma uzun bir aradan sonra dün oldu ondan yana umudum yok ama regl şimdi kesin 24 subata kalıyor olacak. O zamana kadar beklemrm lazım boş boş...
amiiinnn cnm. hoşgeldin aramiza. hayirli cumalarSlm kızlar,
Bende aralık ayı kimyasal gebelik geçirdim ve ondan öncede 18 haftalık kaybım var. Geçen ay ilk kez ovulasyon testi kullandım tutmadı umudum bu ayda yeni adetim bitti. Umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Hayırlı Cumalar herkese
gerçekten çok enteresan. beta hcg sonucun ne zaman çıkacak? senin acaba bi önceki aydan kalıntılar oluyo da onlar mi atiliyoki böyle kahverengi akintiyla. çünkü kahverengi akıntı demek kan icerde beklemis demekAhh cnm yaa noolcak böyle yaa.benimde rahim içinde kist gibi et parçaları olablrms.hâlâ adet olmamsm rahim duvarım kalınmış.bilemiorm noolcam.kanamam ve başladığı 2.gün tekrar bakilcak hormon testlerine.kanamayi bekliorm bende artık
Bir önceki gün çatlamış oluyor canım 32 drn 35 e çıkmıştı o gün.. Yani 24 saat kaçmış olabilir çalışmaya kadar.evet cnm dün çatlamış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?