hayırlısı yaa... benim doktorum yumurta 48 saate kadar yasiyabiliyor demisti belki seninki de yaşamıştırBir önceki gün çatlamış oluyor canım 32 drn 35 e çıkmıştı o gün.. Yani 24 saat kaçmış olabilir çalışmaya kadar.
gerçekten çok enteresan. beta hcg sonucun ne zaman çıkacak? senin acaba bi önceki aydan kalıntılar oluyo da onlar mi atiliyoki böyle kahverengi akintiyla. çünkü kahverengi akıntı demek kan icerde beklemis demek
Dedi bi arkadaş bana ama ne bileyim ya misafir filan vardı ev müsait değildi bi de cidden adım atmak istemiyordum heo esimden bekledim açıkçası onun da 9 gün aradan sonra yine benim zorumla aklına geldihayırlısı yaa... benim doktorum yumurta 48 saate kadar yasiyabiliyor demisti belki seninki de yaşamıştırkader işte bazen müdahale edilemiyor. ama sen bi daha calismayi hiç bırakma pkolularin ne zaman hamile kalacağı belli olmuyor formlarda denk geliyor bazıları adet beklediği gün hamile kalmış
erkeklerde bi alem çocuk niyetin olmasa 9 gun sen istemesen uzak dursan mırın kırın ederlerDedi bi arkadaş bana ama ne bileyim ya misafir filan vardı ev müsait değildi bi de cidden adım atmak istemiyordum heo esimden bekledim açıkçası onun da 9 gün aradan sonra yine benim zorumla aklına geldi
Amin Allah razı olsun. Umarım güzel bir ay olur senin için sağlıklı gebelikler nasip olsun hepimize.
amiiinnn cnm. hoşgeldin aramiza. hayirli cumalar
butun dualarim seninleİnşallah canım dua et bana
Slm kızlar,
Bende aralık ayı kimyasal gebelik geçirdim ve ondan öncede 18 haftalık kaybım var. Geçen ay ilk kez ovulasyon testi kullandım tutmadı umudum bu ayda yeni adetim bitti. Umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Hayırlı Cumalar herkese
erkeklerde bi alem çocuk niyetin olmasa 9 gun sen istemesen uzak dursan mırın kırın ederler
Çok geçmiş olsn cnmcm.inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsın.
Herhangi bi problemn var mıyms peki arastrildi mi
18 hafta gerçekten çok zor olmalı.. Rabbim sabır versin derdine derman da bir bebek :)Amin canım inşallah. Birçok test yapıldı ama hiçbir neden bulunamadı sebepsiz düşük kategorisine soktular beni erkenden sancılarım başladı ve suyum boşaldı ama nedeni bir engeksiyon bile değil canım çok yanıyor bu yüzden
18 hafta gerçekten çok zor olmalı.. Rabbim sabır versin derdine derman da bir bebek :)
Ben 2 günlük sevincimi bile unutmuyorum.. Hep duam daha büyük acılar vermesin Rabbim.Allahım kimseye vermesin evlat acısı o kadar zor ki oğlumu kaybettiğim günü hala hergün yaşıyorum. Amin canım çok teşekkür ederim.
Ben 2 günlük sevincimi bile unutmuyorum.. Hep duam daha büyük acılar vermesin Rabbim.
Amin canım inşallah. Birçok test yapıldı ama hiçbir neden bulunamadı sebepsiz düşük kategorisine soktular beni erkenden sancılarım başladı ve suyum boşaldı ama nedeni bir engeksiyon bile değil canım çok yanıyor bu yüzden
Oh atıyorsan sıkıntı yok canım önemli olan regl ile atabilmekKısslar hatirliosanz bahsetmistm.kadın dogumcu bi akrabamz var.kardeşi arkadsm onunla görüştm sagolsn ablasına durumumu anlattı.doktorun kanama gördüğü zaman adet başlangıcı demesi normal Bugün adet olmuosn da diyeblr ultrasonla adet döneminde olup olmadgni anlayamiorz demiş.Hatta kardeşinn hamilelignn başlangıcı da kanamali olmuştu. ben hamilemym acaba abla demistm kanama başladıysa adet oluosndr demiş Hatta ona da.doktorlar böyle bakio falan dedi arkadsmda herşeyi onlarda bilemio aslinda.Bi bilgi var ama heran herşey de olabilio.ondan doktora artık kötü gözle bakmaktn vazgeçtim kızlar.benden parça parça dökülmeye başladı bu arada adet sayiyorm ben artık kendimi yani.doktor değilsin ama dedi ama bu lekeyi geçti artık.yarın sökülür buyuk iht.doktorun gördüğü et parçacıklari dökülmeye baslio bence..hayırlısı bakalm ya.inşallah bi sorun yoktur da sadece sabredip beklememiz gerekiodr yani.
bu arada ben bu ay soğan kürü yapiorm.var mi bana katılan
Oh atıyorsan sıkıntı yok canım önemli olan regl ile atabilmekben soğan kürünü olmayayim sağol hatta hiçbir kür benlik değil sanırım..
Kullandim onu da 2 Ay yaptım 15 + 7 gün olmak üzere eğer yine pko görünmeseydi ultrasonda devam da ederdim 2 ay daha ama bir etkisi olmamıştı..Inşallah cnmcm atiliodrSoğanın zararı olmaz cnmcm incir gibi çift etkili değil
Rabbim insallah acına teselli olacak hayirli bir evladi en yakin zaman da verir cnm...Allahım kimseye vermesin evlat acısı o kadar zor ki oğlumu kaybettiğim günü hala hergün yaşıyorum. Amin canım çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?