Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

çok enteresan gerçekten. hamile olmadığından emin olsam söktürsün diye adaçayı filan ic dicem ama bu isler belli olmaz. ben bu ay süt maydanoz baharını denicem cnm doktor idrar yollarinda enfeksiyon var demisti en son gittiğimde hem onada iyi gelir belki.

ben de dun ilk ovulasyon testime başladım ve tabiki henüz 2. cizgi belli belirsiz çıktı zaten daha 8. gün daha erken ama klomenden sora düzenim değişir belki diye korkutugumdan erken başladım. ateşim de 36.3 cikiyor hep. yeni mücadele dönemim hayırlı olsun

Benim de durdu durdu 28. Günde çatladı boş beleş geçti...

Eminim artık cnmcm.Dün gece adetim resmen başladı.doktor hormon testi icin kanama başlayınca 2.gün gel demişti.yarın ikinci gün pazar oluo.Ama ben p.tesi de gitmeyi düşünmüyorum.adetn öncesi lekelenmem oluo zaten benm.perşembe günü kan verdm cuma akşamı başladı.normalde adetimn 3.4.günü kanama başlardı.ondan bu hormon testi doğrudur tahminimce.gerek yok bi daha doktora yaa sıkıldım yani.p.tesi endokrine gidip ilaç dozumu ayarlatcm inşallah.tiroit düzene girsin inşallah yeter şimdilik.abartmaya gerek yok.rahim filmi falan demeye başladı Yoksa doktor

cnm endokrine gittiginde kadin dogumcunun yaptığı testleri göster onlarida iste sonuca kendin bakarsın anormal bi durum olursa kadin dogumcuya gidersin. endokrin benim fsh, lh filan onlarada bakmıştı bebek istiyorum deyince. senin kac ay olduki? rahim filmi 1 sene dolunca çekiliyor

Kizlar şimdi benim çatlama olmuş gibi gorunuyor ya ateşten dolayı. Ben progesteron hiç ölçtürmedim 7. Gününde bi ölçtürsem mi sizce ? Hem doktora gidip bi kontrol mü ettirsem. Yada önce direk tahlil yaptirayim dusuk çıkarsa doktora mi giderim ?

bi baktirsan iyi olur cnm. benim de aslında uzun zamandır 21. gün progesterona bakilmadi. doktorlar bunu önemsemiyor mu anlamadım

bi baktirsan iyi olur cnm. benim de aslında uzun zamandır 21. gün progesterona bakilmadi. doktorlar bunu önemsemiyor mu anlamadım
Dimiya bana da hiç bakılmadi klomen kullananlara genelde bakılıyor diye okudum çok yerde. 21. Gün mantığı da catlamanin 7/ günü olması imiş normal döngüye göre yanı.

Dimiya bana da hiç bakılmadi klomen kullananlara genelde bakılıyor diye okudum çok yerde. 21. Gün mantığı da catlamanin 7/ günü olması imiş normal döngüye göre yanı.
evet cnm mantıklı. benim eski doktorum normal yumurta takibinde bakiyodu hep progesterona ama aşılama yapılırken klomen kullanırken hiç bakılmadı

Allah Allah aşılama da bakılması gerekmiyor mu asıl sonuçta gebelik için en önemli hormonlardan biri.
evet cnm ama işte kimi doktor önemsemiyor demekki hepsinin ayrı bi metodu var. mesela ilk doktorum da hiç e2ye bakmamıştı. e2nin ne olduğunu çok sonra öğrendim

Kızlar ovulasyon testim koyulasmaya başladı 2-3 güne çatlıcak gibi sanki. çok heyecan yaptım sanki ovulasyon testi değilde gebelik testi yapiyo gibiyim benim yumurtalar hep çatlıyo ama sonrası gelmiyo işte. insallahhhh bu ay olur

Eklentiler

• 20160213_234023.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 40
Koyulaşma artarak devam etsin inşaa llah bu sefer HCG de de çizgi görmek nasip olsun

6 ay ancak olcak cnmcm ne 1 yılı suanlik görünürde bi problemde yok problem düşünmek için sebepte.bi garip geldi bu doktor da hepsine kulp bula bula doktor bulamiicm.Her insan hata yapablr diyip geciorm ve dvm etmek istiorm bu doktorla
Endokrinci hormon testi de yaptrablr mi diosn sen şimdi bi taşla iki kuş mu diosun yani

21.gün progesteronu önemli cnmcm herhalde doktor da sormuştu benimki kaçtı die ama 21.gün önemli dedi bugün değil dedi.
Dediğin hesaba göre de catlamadan 7 gün sonra doktora git istersen.

valla benim süper bi endokrin doktorum vardı adam gittim mi resmen chekup tan geçiriyordu beni. bütün hormonlara şekere idrara insulin direncine vitaminlere kana tshlara hepsine bakiyordu sağolsun. senelik kontrollerimi yaptirmak istiyorum herseyime bakın diyordum bebek istediğimi ama olmadığını söyleyince onla alakalı hormonlarada bakti. hatta deha-so4 diye bi hormon varmiş yumurta kalitesine etki ediyormuş ona bile baktı kadın doğumcuya gösterdim senin o hormon biraz düşük deyip ilac vermişti

Ohh ne güzel maşallah cnm ya çok uyuma Allah m hep öyle anlayışlı bonkör kalbi gönlü geniş işini seven doktorlarla karsilastrsn bizi
Ben hormon testlerini devlette yaptım ya para vermeden çok zevkli oldudoktor biraz uyuzdu ama sağolsun ablalar yardımcı olmaya çalıştılar bana.sevdiler galiba benip.tesi devlette endokrine gitmeyi düşünüyorum.komşumun gittiği doktora gitcm o tavsiye etti.hamileliginde kan verip eve geliodu sonucu ve ilaç dozajini telefonla ogreniodu.iyi bi doktordu demekki idare ediodu anlayisliydi herhalde.inşallah bana da öyle davranır

Ahh kisslar yaa.
Şimdi yattım da sol göğsümün üzerine yatamadm ya nasıl acımak.
Benim prolaktin yüksek olsa çıkardı dimi
Prolaktinn doğru olması için de 3.günü beklememze gerek yok die düşünüyorum ama bi bilgnz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…