Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

hiç bilmiyorum cnm yaa ama çok aşırı yuksek olsa çıkardı heralde. bi de dönemsel olarak yükselip sonra tekrar düşebiliyormuş

Kızlar benim de bugün herşey tuhaf :) ateşim 36.0 a düştü bugün. ovulasyon testimde tekrar silikleşti ama ovulasyon testini 1 saatlik idrarla yaptım 1 saat önce wc ye gitmistim acaba ondan mı silik çıktı diyorum.bakalım yarin ateşim kaç çıkacak... bir de bugün yaşlı bir teyzeye gittik bel cekme diye bişey yapti, tüplerin çok güzel açık rahimin hafif eğri ondan olmuyo dedi ve düzeltmeye çalıştı bakalım nolcak. normalde inanmazdim buna ama o kadar cok kişiden duydumki hatta yengem bile bu sekilde hamile kalabildiğıni söyledi. bi denemekten zarar gelmez dedim

aynen bende duydum cnmcm.hatta bi arkadşmnda çocuğu olmuodu sebepsiz sonra böyle bi bayana gittilr onun tüplerde sıkıntı varmış kadın açmış.sonra hamile kaldı.rahim kayması da olabilioms.bikaç ay önce de halam bu tarz bi yere gitti rahim kayması var demiş.halam suan 50 yaşnda menapoz dönemnde artık ve halamın çocuğu yokyüksek ihtimal bundan dolayı olmamış.aşılama falan yapılmş çünkü.bende gitcktm o zaman o ay kimyasal oldum işte nasip.

kızlar bu arada o arkadşm söylemşti sizde kontrol edin istersnz.kasığınzda çamaşırınızn lastiklernn geçtiği hizada iki yanda da elinzi bastrdğnzda kalp atışı gibi pıtpıtlar duymamz gerekiomş.o pıtpıtlar tüplern açık oldğnu gösterirmş.
bi de ayak bileğimizin iç kısmındaki kemiğin topuğa doğru alt tarafına bastırdğmzda da pıtpıt duymamz gerekiomş.o neyin göstergesi dedi unuttum.iki ayakta da olması gerekiomş.
canımcm senin öğrendğn başka seyler varsa bize de söyle. bi de ben çekiniodm biraz nasıl oturtuo tedavi ediolar

cnm koltuğa uzandim pantolonumu bile çıkarmadım hafif kaydirdim dediğin gibi çamaşır hizasına elini iyice bastırdı bak pit pit atıyor ne guzel tuplerin acik dedi sonra doktorlarin ultrasonla baktığı yere rahimin olduğu yere bastırdı bayaga rahimin hafif eğri dedi bastıra bastıra yukarı kaydırır gibi bi hareket yapti sonra tuz paketi ve tulbentle sımsıkı sardı hemen beraberlik dedi 2 saat belinde tulbent kalsin dedi

Bu ara ebe olayını çok duyuyorum burada çevremde hiç duymadım ama duyarsam bende giderim herhalde.. . Ateş oynayabilir ama sen yine de düşüşleri hep degerlendir ne olur ne olmaz

Süper bilgiler kontrol ederim bende ama biz kimyasal da olsa ggebe kalabildigimze gore tüplerde sorun olmadığını düşünüyorum. Ama rahim kısmını bilemeyecegim

Benim durum şaka gibi regl tabii ki gelmedi bugün. Bata 10 gün var çatlama gününe gore hesaplıyorum. Ateş yüksek devam ediyor. Eşim desen sun akşam senin adet olan gerekmiyor mu olmadım o zaman hamilesin diyor adama catlamanin yeni olduğunu Anlatamıyorum anlayamıyor hiçbir sekilde bi de aşırı gaz var ayıptır söylemesi dün gece de karnına bi kramp girer gibi oldu bağırdım resmen iyice garip garip bakıyor hamile misin diye

ne guzel işte eşinin düşüncesi dua yerine geçer insallah

hadi inşallah cnmcm.anladğm kadaryla doktor gibi işlem yapmıofazla çekinmeme gerek yokmuş.adet bitimnde bende mi gitsem acaba

Süper bilgiler kontrol ederim bende ama biz kimyasal da olsa ggebe kalabildigimze gore tüplerde sorun olmadığını düşünüyorum. Ama rahim kısmını bilemeyecegim

aynen cnmcmm katılıyrm sana.bende pıtpıtlrı duyuyrm yani de
bu arada inşallah hamilesndr cnmcm belli olmaz yani.dikkat et sen

aynen cnmcmm katılıyrm sana.bende pıtpıtlrı duyuyrm yani de
bu arada inşallah hamilesndr cnmcm belli olmaz yani.dikkat et sen
Yok canım değilim hamile yani catkamadi yumurta ondan eminim. olur muyum belli olmaz elbet önümüzde 10gun var işte. 10 gün sonra regl olursam bu ateş olayı Süpermiş diyeceğim

Yok canım değilim hamile yani catkamadi yumurta ondan eminim. olur muyum belli olmaz elbet önümüzde 10gun var işte. 10 gün sonra regl olursam bu ateş olayı Süpermiş diyeceğim

inşallah çatlamştr cnmcm o dönem yumurtan ve muhteşem buluşma da olmştr inşallah 10 gün sonra regl değilde başka bi haber alalm inşallah

The_new kız sen ebeye gidersen elle hamilelik kontrolü varmı bi öğren bakalım o konuda da tanımlayalım kendimizi eksik kalmayalim yanı böyle giderse evde doğum işini De cözeriz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…