ooo hayirli olsun cnmo arkadşmda 2 gün sonra mı gitmişti acaba.bi araştrym bakiim
bu arada bu akşam itibariyle soğan kürüne başladım.hadi hayırlsı bakalmşifa niyetine
The_new kız sen ebeye gidersen elle hamilelik kontrolü varmı bi öğren bakalım o konuda da tanımlayalım kendimizi eksik kalmayalim yanı böyle giderse evde doğum işini De cözeriz biz
ooo hayirli olsun cnm
Hee ebe sandım ben ebe diyenler var çünkü forumdaşaşkın yaa o kadınlar ebe değil die biliorm cnmcm kırıcı cikikci kadınlar olur ya öyleler die biliorm.hem İzmir e de uzak odemiste mi ne.Öyle bi durum olsa da biraz zor Bursa da olsa benm ebeannem vardı hallederdik deee burda çevrem çok yok kuzucmm
endokrine gidince sonuclari at bize deSağol kuzucm bu sabahta icemiicm ama endokrine gitcm şimdi inşallah.Dün sabah da pazar sabahı eşim Evde geç kalktk die içemedm.oluodr inşallah
Evet canım 36.6 ile 36.7 arasında geziyor 4 gündür
insallah artik hic düşmezEvet canım 36.6 ile 36.7 arasında geziyor 4 gündür
Bakalım şimdiden kaldı bata 9 aklıma geldikçe çok saçma ediyoruminsallah artik hic düşmez
cnm ilk adet biraz gecikmeli olabiliyorArada bir bana da oyle oluyo sanki igne batiriyo gibiayni anda dotbes kez oluyo brnde kimyasal gebelik gecirdim ama bata kac oldugunu bilmiyorumdusurdugum gundenmi sayiliyo acabayoksa aksaya biliyomu
dış gebelik olsa bile bu kadar erken belli etmez heralde kendini cnm.merhabalar ben iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım adetimden 10 gün sonra düşük yaptım. üzeriden bir adet geçti şu an bata 5 gün kaldı.. sağ kasığımda gece şiddetli bi acı hissettim yumruk gibi sanki bi el orayı sıkıp sıkıp bırakıyo gibiydi aklıma dış gebelik ihtimali geldi içimi bi korku kapladı sizce saçma mı düşünüyorum .. di mi ya saçma düşünüyorum sonuçta bi önceki normal yolla düştü bi sıkıntı olsa o zaman olurdu neden o sancıyı yaşamış olabilirim sizce şu an yok mesela ağrı falan
yanii di mi cnm ya hep olumsuz şeyler düşünüp kendimi bunaltıyorum resmen şöyle hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik geçiririz umarım hepimizdış gebelik olsa bile bu kadar erken belli etmez heralde kendini cnm.
bende de var o ağrı ve batmalar yumurtalıklarda bişeyler dönüyor diye düşünüyorum ben de :))yanii di mi cnm ya hep olumsuz şeyler düşünüp kendimi bunaltıyorum resmen şöyle hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik geçiririz umarım hepimiz
Bende oyle dusundum ama yinede emin olmak istedim cunku artik heveslenmek istemiyorum gunum gecti diye sabirsizlikla beklemek istemiyorum umarim hamile kaliriz bu aycnm ilk adet biraz gecikmeli olabiliyor
insallaahhh cnm.Bende oyle dusundum ama yinede emin olmak istedim cunku artik heveslenmek istemiyorum gunum gecti diye sabirsizlikla beklemek istemiyorum umarim hamile kaliriz bu ay
oooo valla ne guzel olurBenimde hapsirirken canım çıktı bugün öyle bi batma oldu ki hamile miyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?