Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

The_new kız sen ebeye gidersen elle hamilelik kontrolü varmı bi öğren bakalım o konuda da tanımlayalım kendimizi eksik kalmayalim yanı böyle giderse evde doğum işini De cözeriz biz

şaşkın yaao kadınlar ebe değil die biliorm cnmcm kırıcı cikikci kadınlar olur ya öyleler die biliorm.hem İzmir e de uzak odemiste mi ne.Öyle bi durum olsa da biraz zorBursa da olsa benm ebeannem vardı hallederdik deee burda çevrem çok yok kuzucmm

Hee ebe sandım ben ebe diyenler var çünkü forumda ebeanneye bi git elini öp sen en kısa zamanda ;(

merhabalar ben iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım adetimden 10 gün sonra düşük yaptım. üzeriden bir adet geçti şu an bata 5 gün kaldı.. sağ kasığımda gece şiddetli bi acı hissettim yumruk gibi sanki bi el orayı sıkıp sıkıp bırakıyo gibiydi aklıma dış gebelik ihtimali geldi içimi bi korku kapladı sizce saçma mı düşünüyorum .. di mi ya saçma düşünüyorum sonuçta bi önceki normal yolla düştü bi sıkıntı olsa o zaman olurdu neden o sancıyı yaşamış olabilirim sizce şu an yok mesela ağrı falan

UOTE="MstAyse, post: 45176800, member: 710339"]merhabalar ben iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım adetimden 10 gün sonra düşük yaptım. üzeriden bir adet geçti şu an bata 5 gün kaldı.. sağ kasığımda gece şiddetli bi acı hissettim yumruk gibi sanki bi el orayı sıkıp sıkıp bırakıyo gibiydi aklıma dış gebelik ihtimali geldi içimi bi korku kapladı sizce saçma mı düşünüyorum .. di mi ya saçma düşünüyorum sonuçta bi önceki normal yolla düştü bi sıkıntı olsa o zaman olurdu neden o sancıyı yaşamış olabilirim sizce şu an yok mesela ağrı falan[/QUOTE]
Arada bir bana da oyle oluyo sanki igne batiriyo gibi ayni anda dotbes kez oluyo brnde kimyasal gebelik gecirdim ama bata kac oldugunu bilmiyorum dusurdugum gundenmi sayiliyo acaba yoksa aksaya biliyomu

Arada bir bana da oyle oluyo sanki igne batiriyo gibiayni anda dotbes kez oluyo brnde kimyasal gebelik gecirdim ama bata kac oldugunu bilmiyorumdusurdugum gundenmi sayiliyo acabayoksa aksaya biliyomu

dış gebelik olsa bile bu kadar erken belli etmez heralde kendini cnm.

yanii di mi cnm ya hep olumsuz şeyler düşünüp kendimi bunaltıyorum resmen şöyle hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik geçiririz umarım hepimiz
bende de var o ağrı ve batmalar yumurtalıklarda bişeyler dönüyor diye düşünüyorum ben de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…