Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kizlar ovulasyon testlerimi atayim 9. gün biraz koyulasti sonra silik bakalim ne olcak bu ay. ateşim de 8. ve 9. gün 36.3, 10.gün 36.0 ve 11. gün (bugün) 36.2... daha catlamamistir dimi kızlar zaten daha erken de

Eklentiler

• 20160215_173730.webp
    6 KB · Görüntüleme: 44
endokrine gidince sonuclari at bize de Salliala senin ateş hala yüksek mi?

Kabul etmediler beni endokrine
Doktorun sevk etmesi gerekioms.dahiliyedn ya da.dahiliye de sıra yokmuş 7 8 de gel dedi ya da tel.la al dedi.tel.la da en erken cuma günü dahiliyeye sıra verio.endokrin Allah Kerim.yine özele gitcm buyuk ihtimal o arada devlete de kaydımı yaptrrm.Ne biliim.her ay gidilcek sonuçta özele para bağlamak da istemiormkadın doğum muayenesi 60 liraydı endokrin 125 di o zaman.gerek yok yani.normal zamanda devlette 1.Ay önceden alırım randevumu ne de olsa gidilcek yani

Canım hemen kötüye Yorma belki güzel birşey olacak hadi inşaallah :)

bende de var o ağrı ve batmalar yumurtalıklarda bişeyler dönüyor diye düşünüyorum ben de :))
Aynen olabilir bence

Haklısın canım inşaallah cuma gidersin bir sıkıntı olmaz ferah tut içini.

Slm kızlar ben bu ay serophone kullanmıştım adetin 13 günü yumurta 11 mm idi Dr umutlu konusmamisti ama günün geçerse tahlil yaptır demişti bugün 32. Günüm adetim çok düzenli engeç 28 veya 29 günde gelir bnde beta hcg yaptirmaya gidiyorum sonucu yazarım dualarinizi bekliyorum

aaa çok ilginc bak bilmiodum onu. evet özelde endokrin pahali ama beni 6 ayda bir filan çağırdığı parasini önemsemedim bi de doktorun iyi olmasi önemli yoksa özel devlet fark etmez

insallahhh pozitif değerle gelirsin cnm :)

Güzel bir haber mi gelecek hadi inşaallah

Kıslar herkese selamlar ben geçen ay malum kimyasal geçirmiştim 18 19 gibi kanamam başlamıştı. Doktor 20 gün sonra yumurtlma 40 gün sonra adet diodu. Ama bnce daha erken yumurtladım baya değerlendirdik bu ay zaten az önce test yaptım çok silik bir çizgi var size de göstermek istedim inş doğrudur. Bi ay desem süreye 4 gün var önümüzde. Belirtileri yaşıorum ama onlara takılmak istemiyorum hayırlısı bakalım beklemedeyim

Evet canım var çizgi inşaallah :) kan yaptırmayacaksan hemen 2 gün sonra yine idrar yap inşaallah koyulaşıp çift çizgiye çıkarsa yükselmiş demektir ya ne gzuel maasaallah Rabbim korusun dikkat et çok kendine

Saol canım erken yapmayacaktım aslında bişi de dayanamadım napıym deniyeyim dedim sonç bu inş yükselir kan haftaya düşünüyorum. Bir dış ve bir kimyasal sonrası acele etmicem hayırlısı inş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…