Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

bugün saat 17.30 da yaptım cnm hiç umudum yoktu artik öylesine yapmıştım :) noluuuuurrrrr gebelik testinde de görelim artık pozitifi noluuuurrr
Amin canım inşaallah bence çatlatacak o gece o yüzden tekrar bi bak demiştim daha koyu olursa yarın siliklesir. Eğer gece siliklesirse çatlamış demektir bugün ilişki en son ne zamandı ?

Amin canım inşaallah bence çatlatacak o gece o yüzden tekrar bi bak demiştim daha koyu olursa yarın siliklesir. Eğer gece siliklesirse çatlamış demektir bugün ilişki en son ne zamandı ?
dün akşam olmuştu bu akşam yine olur artık 3 gün devam

Kaç kaldi simdi senin bata canım ?

5 6 gün var canım bata
tam olarak bilemiyorum ama tahminen 26 27gibi olur herhalde
bel agrım sanki ağır bişey kaldırmışımda o sebeptenmiş gibi
ince ince ağrıyor tüm gün nerdeyse
hep içimden inşallah bebiştendir diyorum ama nasip tabi

bende ilk defa gördüm ve gördüğüm gibi denemiş oldum
o yazıyı bende okudum canım
tedirgin oldum ama
yakı topiğinde herkes bu şekilde yapmış o sebeple bende gözümü kararttım valla
normalde prospektüs dışına çıkmayan bi tipimdir ama
soğan küründe şifa olsun inşallah
ben daha önce yapmıştım ama çok zorlanmıştım
hep başlamak istiyorumda, ben soğan sevmem hiç dayanamıyorum yoksa 2.kez denerdim

Benimde tahmini 24 ünde olmam lazım. Bende de var aynı şey canım bel kasık ve göğüs ağrısı 3lüsü. Ama bu ay bal tarçın çörekotu yaptım onu yapan herkes ağrılı bir dönem geçirdi benim gibi ondan olabilir diye düşünüyorum. Umarım seninki güzel sebeptendir. Benim çok çok düşük bir ihtimal yumurta kaçtı Benim çünkü eğer peşinden biri daha catladiysa ihtimali var zor yanı biraz. Hayırlısı olsun hakkımızda

hımm inşallah peşpeşe güzel haberler alırız canım
bende bu akıntıyı yakıya bağlıyorum ama bilmiyorum
az bi zaman kaldı zaten beklemekten başka çare yok
test yapsamda çıkmıcak bu sefer stres olcm o yüzden
kafama takmamaya çalışıyorum
ihtimali hiç hafife alma canım Rabbim ol desin yeterki

Öyle canım aynen dediğin gibi umutlanmak da istemiyorum çok üzülmemek için ama sanki olumlu hissediyorum ve bunu söylemek bile korkutucu geliyor şuan. Öksürük hapsırıkta hemen batma oluyor acaba dedirtecek şekilde.. Off geçsin günler pazartesi 12. Gün sabah test yapayım diyorum

sanki sen hamileymissin gibi bi his var içim de insallah yanilmiyorumdur

sen bilirsin ama bence test yapmak için adet gecikmesini bekle ya da 12. gün erken gebelik testi kan testi filan yaptir. normal test 12. gün negatif cikabilir moralin bozulmasin

Kızlar sabah ateşim hala düşük çıktı demekki henüz catlamadi, bugün catlayacak. şuan dışarıdayım eve gidince bi ovu testi daha yapcam bakalım:) benim için de heyecanlı günler başlayacak.

Kızlar sabah ateşim hala düşük çıktı demekki henüz catlamadi, bugün catlayacak. şuan dışarıdayım eve gidince bi ovu testi daha yapcam bakalım:) benim için de heyecanlı günler başlayacak.
Gidince yap bakalım dediğin gibi bence de bugün çatlar yarın yükselir ateş inşaallah

sen bilirsin ama bence test yapmak için adet gecikmesini bekle ya da 12. gün erken gebelik testi kan testi filan yaptir. normal test 12. gün negatif cikabilir moralin bozulmasin
Deme kız öyle normal test var elimde önce idrar yapmak istiyorum.. Öncesinde 12. De çıkmıştı silik...

Deme kız öyle normal test var elimde önce idrar yapmak istiyorum.. Öncesinde 12. De çıkmıştı silik...
ama erken olduğu için negatifte cikabilir sonra üzülme diye diyorum. beta hcg 12. gün 30 filan olursa normal idrar testinde çıkmaz. ama tabi sen bilirsin benimki tavsiye

Kizlar çok acil kafam acayip karıştı. Şimdi daha benim bu sabah ateş 36.8 idi ve dpo 10. Az önce ilişkiden sonra kan geldi şeffaf akıntı ile karışık yanı baya kırmızılı idi kötü birşey oldu demi off keşke olmasaydı çok moralim bozuldu şimdi..

dpo ne cnm ? dur telaş etme yerleşme kanaması da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…