Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Çok anlamam canım ama belki hayalci alminanın dediği gbi yerleşmede olabilir adete yakın olur diolar sen yine de iyi düşün iyi olsun dikkat et moralini yüksek tut ne güzel az kalmış inş iyi haberlerini alırız

istersen acile git bi kanda baktir için rahatlar
Onu da düşündüm hatta esim dedi şimdi kanda birşeyler çıkarsa ve regl olursam bugün için kendimi suçlayacağım bekleyeyim bakayım gelmedi tekrar birşey. Ne olur kötü birşey olmasın. Tam da umutlanmıştım... Göğüslerim kocaman oldu ve sertleşti kasık batman var arada. Mide yanmam var.. Uyku var. Ara ara sıcak basma ara ara üşüme var.. Hepsi çok umutlandırdı beni..

hayirlisi olsun cnm. yarin pazar olmasa doktora git derdim eğer bebek varsa progestan filan verirdi

Merhaba kızlar ben 14 gün önce kimyasal gebelik geçirdim acaba hemen hamile kalabilir mıyım kimyasal gebelik geçirenler ilaç kullndız mi benim doktor randevum haftaya eğer ilaç kullanmak gerekirse geç kalmiym bana yardımcı olur musunuz

kimyasalin hemen ardindan ben klomene başladım cnm. doktoruna git o zaten uygun şekilde yönlendirir seni. ben malesef hamile kalamadim henüz 2 ay geçti kimyasalin üstünden

Az önce yine şeffaf akıntıda ince ip gibi kırmızı akıntılar geldi

Kısslar nabersnz
Ben dikiş makinemle harıl harıl calisiyrm tanisiyrm.birbirimzi kesfediyrz deneme yanilmalr Vs. Eskisi gibi giremiorm. unutmak biraz işime de gelio da
Salliala cnmcm nasıl oldun.leke gelmiş inşallah hayırlı haberlrn habercsdr
ShinSeGi cnmcm sende catlatmssn hadi gözümüz aydın.geri sayım başlasın

Oo başarılı çalışmalar bekliyoruz senden yok ya moralim bozuk iyiye işaret değil gibi geliyor..

Geçmiş olsn cnmcm.endişe etme.normal bi şekilde hamilelik kalıp kimyasal yasadysan ve ilk hamilelgnse doktor hiçbişey yapmadan geri gönderir merak etme.ultrasonda falan bişey cikmadysa tabi.ama bişey olsa ilk muayene De söylerdi zaten.sıkma canını inşallah.benmde kimyasal sonrası 3.ayım bu ay.İlk ay hamile kalmak çok istioduk ama bize nasip olmadı inşallah sana olur

Oo başarılı çalışmalar bekliyoruz senden yok ya moralim bozuk iyiye işaret değil gibi geliyor..

Hadi ya adet gibi mi hissediosnhayırlısı olsun ya naapcn.
Dün gece eşime kızmıştm bi de çalışmamsti ne die bu kadar takıorm die kendime kızdım..nasipse olacaksa olcak.Artık çok takmiorm ya.soğan kürünü de yapmiorm.saldım çayıra mevlam kayıra.nasibi olan buyursun gelsin

Öyle olmak lazım tabii canım herşeyde var bir hayır elden gelen birsry yok. Benim korkum olacak birşeyi mi engelledi acaba ilişki...

Öyle olmak lazım tabii canım herşeyde var bir hayır elden gelen birsry yok. Benim korkum olacak birşeyi mi engelledi acaba ilişki...

Yok cnm ya öyle düşünme.bende kimyasal sonrası ilk ay engellemesn die zarar vermesn die ovu.sonrası çalışma yapmadm.sonradn çok pişman oldum alakasız oldunu öğrendim.Son güne kadar ihtimal oldgu için çalışmaya dvm kararı aldım.Sen iyi yapmssn kırmızıyı görene kadar calismaya da dvm. Sen yanlış bişey yapmamssndr üzülme takma

Öyle mi diyorsun of bilmiyorum cidden şok olduk eşimle o da korktu peçete de görünce hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…