yok cnm ya bişey olmaz iliskiden rahat olÖyle olmak lazım tabii canım herşeyde var bir hayır elden gelen birsry yok. Benim korkum olacak birşeyi mi engelledi acaba ilişki...
İnşaallah canım çok cok sağol ben hemen panikliyorum arabalar dolup taşıyor. İyiki varsınızyok cnm ya bişey olmaz iliskiden rahat ol
Öyle mi diyorsun of bilmiyorum cidden şok olduk eşimle o da korktu peçete de görünce hemen..
evet cnm dun 2 gibi tekrar yaptim ovu testim hala koyuydu ama cuma günkü kadar değil hafif siliklesmeye başlamıştı. zaten saat 5 gibi sağ bacağım kasığım ağrıdı akıntı geldi anladım çatladığını. eskiden ben o ağrılar üşüttüğüm icin oluyo saniyodumİnşaallah canım çok cok sağol ben hemen panikliyorum arabalar dolup taşıyor. İyiki varsınızbakalım yarın ateş kaç çıkacak yine gelecek mi leke çok merak ediyorum. Sen tekrarladın mı testi ??
Resmini bi atsana canım ?evet cnm dun 2 gibi tekrar yaptim ovu testim hala koyuydu ama cuma günkü kadar değil hafif siliklesmeye başlamıştı. zaten saat 5 gibi sağ bacağım kasığım ağrıdı akıntı geldi anladım çatladığını. eskiden ben o ağrılar üşüttüğüm icin oluyo saniyodum
ama enteresan bi durum var sabah ölçtüm ateşim çok yükselmedi. persembe 36.4e çıkmıştı cuma 35.2 olmuştu bugun yine 36.4kafam karıştı. acaba yavas yavaş mi yükselecek
Korkma canım hamişliktendir bunlar hep progesteron artıkça böyle belirtiler çıkıyormuş meydana bazı kişilerdeKıslar bn çok kötüyüm hep ateşim var gibi vücudum yanıo sanki bide baş ağrısı eklendi buna ha en sonda mide bulantısı sabah kendimi zor attım lavaboyakorktm inş kötü bişey olmamştr bu seferde yarın doktor kontrolü var bi an önce gelsinde gideyim. Koku hassasiyeti var bide böle mi olunuo başlardada
Çok saol canım içime su serpildi ödüm koptu sabah sabah.Korkma canım hamişliktendir bunlar hep progesteron artıkça böyle belirtiler çıkıyormuş meydana bazı kişilerde
Öyle canım aynen dediğin gibi umutlanmak da istemiyorum çok üzülmemek için ama sanki olumlu hissediyorum ve bunu söylemek bile korkutucu geliyor şuan. Öksürük hapsırıkta hemen batma oluyor acaba dedirtecek şekilde.. Off geçsin günler pazartesi 12. Gün sabah test yapayım diyorum
sanki sen hamileymissin gibi bi his var içim de insallah yanilmiyorumdur
Kızlar sabah ateşim hala düşük çıktı demekki henüz catlamadi, bugün catlayacak. şuan dışarıdayım eve gidince bi ovu testi daha yapcam bakalım:) benim için de heyecanlı günler başlayacak.
Kısslar nabersnz
Ben dikiş makinemle harıl harıl calisiyrm tanisiyrm.birbirimzi kesfediyrz deneme yanilmalr Vs. Eskisi gibi giremiorm. unutmak biraz işime de gelio da
Salliala cnmcm nasıl oldun.leke gelmiş inşallah hayırlı haberlrn habercsdr
ShinSeGi cnmcm sende catlatmssn hadi gözümüz aydın.geri sayım başlasın
Canım sabah çok çok küçük bir kırmızılık daha vardı şeffaf akıntıda. Toplu iğne kadar diyeyim. Yarın bi doktoru arayıp soracağım gel derse giderim. Bilmiyorum ya benimde geçti gibi bel ağrısı sanki.canım inşallah gönlümüzden geçen nasip olur
ama ben test yapmayacagım
geçmiş günlerden tecrübe ettiğim, öğrendiğim yapmamam gerektiği :)
valla belirtilerin güzel, benim bel ağrım artık yok denecek şekilde geçti sayılır
ama akıntı devam ediyor hala
senden de kırmızı geldi biraz yazmışsın bgn devamı falan gelmedi değil mi?
belki de yerleşmedir canım
dikkat et kendine
yaa kuzum inşalllah hislerin dogru çıkar
geri sayım başlasınnnnnn
canımmmm bende makine aldım daha yeni
çok eğlenceli dimi. ben önceden elde dikiyordumne büyük kolaylıkmış meğer makine
kullanamam beceremem diye almamıştım bunca zaman
şimdi ohh be diyorum :))
güle güle kullan
Ya çok zor bir şey mis o kadar sevinmiştik ki anlatamam bu ay kalabilir mıyım acaba o merak var sen korundun mukimyasalin hemen ardindan ben klomene başladım cnm. doktoruna git o zaten uygun şekilde yönlendirir seni. ben malesef hamile kalamadim henüz 2 ay geçti kimyasalin üstünden
evet yaaa ben de 18 ay sora ilk defa pozitifi görmüştüm mutluluktan esimle ağlamıştık 5 gün sonra da üzüntüden ağladıkYa çok zor bir şey mis o kadar sevinmiştik ki anlatamam bu ay kalabilir mıyım acaba o merak var sen korundun mu
Ayyy hadi insallaahhh yerleşme kanamasi olur nasil heyecan yaptim yavvvCanım sabah çok çok küçük bir kırmızılık daha vardı şeffaf akıntıda. Toplu iğne kadar diyeyim. Yarın bi doktoru arayıp soracağım gel derse giderim. Bilmiyorum ya benimde geçti gibi bel ağrısı sanki.
tabi caniiiiimmmmm bildigin bariz hamilelik belirtileri bunlar henuz yaşayamamış olsamda o kadar çok okudum ki bu belirtileri ezberledim artikKıslar bn çok kötüyüm hep ateşim var gibi vücudum yanıo sanki bide baş ağrısı eklendi buna ha en sonda mide bulantısı sabah kendimi zor attım lavaboyakorktm inş kötü bişey olmamştr bu seferde yarın doktor kontrolü var bi an önce gelsinde gideyim. Koku hassasiyeti var bide böle mi olunuo başlardada
canim hem ovu testi hem ates tablomu atıyorum. gerci testler durdukca kurudugu için siliklesmis biraz ama 15. gün olan çok koyuydu 16. gün olan ona göre 1 tık daha açık renkliydiResmini bi atsana canım ?
Canım iki gün daha yükselirse dün çatlamış olabilircanim hem ovu testi hem ates tablomu atıyorum. gerci testler durdukca kurudugu için siliklesmis biraz ama 15. gün olan çok koyuydu 16. gün olan ona göre 1 tık daha açık renkliydi
Saol canım en kısa zamanda herkes yaşar inş ama sonu da güzel bitsintabi caniiiiimmmmm bildigin bariz hamilelik belirtileri bunlar henuz yaşayamamış olsamda o kadar çok okudum ki bu belirtileri ezberledim artik
Aynen benim de öyle oldu banada korunma dedi ozelde randevu aldım bu çarşamba ilaç falan kullanıyorum aslında ilaç kullnmadn hamile kalırım diye korkuyorum yine düşer diyeevet yaaa ben de 18 ay sora ilk defa pozitifi görmüştüm mutluluktan esimle ağlamıştık 5 gün sonra da üzüntüden ağladıkbenim beta hcg 20 olduktan sonra düştü yani çok ilerlemedi ondan sanirim doktor önemsemedi korunma dedi hatta klomen tedavisine başlattı. ben kimyasaldan sonraki ayda sanırım hamile kalmak üzereydim ama tutunamadı çünkü yerleşme kanamasi gibi bişey oldu ve adetim 5 gün gecikti doktor muhtemelen döllenme olmuş tutunamamış dedi. yani kimyasaldan hemen sonra hamile kalanlar varmış olabilir yani
Kıslar bn çok kötüyüm hep ateşim var gibi vücudum yanıo sanki bide baş ağrısı eklendi buna ha en sonda mide bulantısı sabah kendimi zor attım lavaboyakorktm inş kötü bişey olmamştr bu seferde yarın doktor kontrolü var bi an önce gelsinde gideyim. Koku hassasiyeti var bide böle mi olunuo başlardada
canım inşallah gönlümüzden geçen nasip olur
ama ben test yapmayacagım
geçmiş günlerden tecrübe ettiğim, öğrendiğim yapmamam gerektiği :)
valla belirtilerin güzel, benim bel ağrım artık yok denecek şekilde geçti sayılır
ama akıntı devam ediyor hala
senden de kırmızı geldi biraz yazmışsın bgn devamı falan gelmedi değil mi?
belki de yerleşmedir canım
dikkat et kendine
yaa kuzum inşalllah hislerin dogru çıkar
geri sayım başlasınnnnnn
canımmmm bende makine aldım daha yeni
çok eğlenceli dimi. ben önceden elde dikiyordumne büyük kolaylıkmış meğer makine
kullanamam beceremem diye almamıştım bunca zaman
şimdi ohh be diyorum :))
güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?