Canım sabah çok çok küçük bir kırmızılık daha vardı şeffaf akıntıda. Toplu iğne kadar diyeyim. Yarın bi doktoru arayıp soracağım gel derse giderim. Bilmiyorum ya benimde geçti gibi bel ağrısı sanki.
Valla hep böle olcaksa zormuş hakkatenHarika belirtiler cnmcm.inşallah yarın doktor da çok güzel haberlr verir
Valla hep böle olcaksa zormuş hakkatenuyku şimdi gitti psikolojik olarak karnımın üstüne yatamıom bişi olur dio bi yandan da gülüyorum kendime bakalm inş verir güzel haberler bu arada nolur nolmaz kendimi rahatlatmak için de idrara baktım koyulaşmış çok sevindim
Önce bi arayacağım bakalım ne diyecek bilmiyorum ya umudum aziyor gibi bi de korku var çok geç çatladı kaliteli değildir belki diye..Cnmcm doktora gidersen önce kan ver sonra gir doktorun yanına ben gittim de beta hcg ye bakmadı ya
Aynen öle oluyor canımmm dualarım hepimiz için en yakında güzel haberler alabilmek arzusuylaMaşallah cnm harika.bize de dua et inşallah.benmde müthiş baş agrilrm vardı ve uyku.kısa sürdüğü için mide bulantısı hiç yasamadm ama inşallah yakında yaşarız.sağlıklı olsun da sayılı gün zaten cnmcm geçer.dediğin gibi hem canın acır hem gülersin
Önce bi arayacağım bakalım ne diyecek bilmiyorum ya umudum aziyor gibi bi de korku var çok geç çatladı kaliteli değildir belki diye..
oooo ne güzel maşallaaaahhhhValla hep böle olcaksa zormuş hakkatenuyku şimdi gitti psikolojik olarak karnımın üstüne yatamıom bişi olur dio bi yandan da gülüyorum kendime bakalm inş verir güzel haberler bu arada nolur nolmaz kendimi rahatlatmak için de idrara baktım koyulaşmış çok sevindim
öyle olsa geç döllenme diye bişey olmazdi cnm benimÖnce bi arayacağım bakalım ne diyecek bilmiyorum ya umudum aziyor gibi bi de korku var çok geç çatladı kaliteli değildir belki diye..
Öyle düşünme cnmcm geç catlayp sağlıklı hamilelik yaşayanlar var unutma
Amin Canlarım inşaallah bakalım yarın sabah yaparım ben bi rest duramammmöyle olsa geç döllenme diye bişey olmazdi cnm benimsağlıklıdır yumurtan öyle düşünme
sonucu hemen bize de yazAmin Canlarım inşaallah bakalım yarın sabah yaparım ben bi rest duramammm
Evet mutlaka yaz cnmsonucu hemen bize de yazbenim de ovu testi bugün tamamen silik çıktı çatladı yumişim, insallah tatli bi bebiş olur
Amin Canlarım inşaallah bakalım yarın sabah yaparım ben bi rest duramammm
Ateş düştü canım ya yapmadım bende boş yere testi ziyan etmiyim dedim vakitlice gelsin de kirmizilar 3. Gün bi doktora giderimGünaydınnn
Naaptn cnmcm
cnm hemen bi doktora gitseydin belki ilaç filan verir belki. ahhhh kiyamam yaaarkadaşlar günaydın. sanırım ben 2. kimyasal gebeliği yaşıyorum şu an lekelenmem arttı adet sancısı başladı gibi o kadar kötüyüm ki kimseye de anlatmak istemiyorum.. insanlar çok kötü gerçekten resmen güvenip derdimi paylaşacağım kimse yok çevremde kadınların dedikodu malzemesi olmamak için buraya döküyorum içimineden böyle oluyor sevincim kursağımda kaldı yine
hayırlısı olsun cnm insallah bu ay daha güzel olur. bence doktoruna söyle bu ay klomeni günde 2 tane kullanAteş düştü canım ya yapmadım bende boş yere testi ziyan etmiyim dedim vakitlice gelsin de kirmizilar 3. Gün bi doktora giderimyeni ay düzenli tedavi diliyorum kendime şimdiden.
Öyle olacak canım zaten inşaallah nasip bi de göğüs olayını söylem lazım normal değil çünkü..hayırlısı olsun cnm insallah bu ay daha güzel olur. bence doktoruna söyle bu ay klomeni günde 2 tane kullan
yaşadığım yerde sadece bir tane özel hastane var ona da hastane denirse görevlerimizden dolayı burda yaşıyoruz mahrumiyet yeri gibi bi yer canım doktor seçeneği yok ola da aşırı ilgisiz zaten o yüzden sanırım stresim ikiye katlanıyor. iki gün önce gittiğimde kimyasalsa birşey yapamayız dedi bi de kadının tarzı mı o bilmiyorum sırıtarak konuşuyor dalga geçer gibi zaten moralim sıfır daha da katlanıyor bu sebeplerden dolayı acaba bende de mi pıhtlaşma sorunu var bilemiyorum kicnm hemen bi doktora gitseydin belki ilaç filan verir belki. ahhhh kiyamam yaabence de anlatma insalara boşver yaşamayan anlayamiyor bizi
olabilir cnm iki düştükten sonra pihtilasma var mi diye bakiyorlar. belki progestan filan kullansan suan düşüğü engeller mi ki?yaşadığım yerde sadece bir tane özel hastane var ona da hastane denirse görevlerimizden dolayı burda yaşıyoruz mahrumiyet yeri gibi bi yer canım doktor seçeneği yok ola da aşırı ilgisiz zaten o yüzden sanırım stresim ikiye katlanıyor. iki gün önce gittiğimde kimyasalsa birşey yapamayız dedi bi de kadının tarzı mı o bilmiyorum sırıtarak konuşuyor dalga geçer gibi zaten moralim sıfır daha da katlanıyor bu sebeplerden dolayı acaba bende de mi pıhtlaşma sorunu var bilemiyorum ki
progesteronun yükselmiş olabilir ona bi baktır bakalimÖyle olacak canım zaten inşaallah nasip bi de göğüs olayını söylem lazım normal değil çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?