Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

olabilir cnm iki düştükten sonra pihtilasma var mi diye bakiyorlar. belki progestan filan kullansan suan düşüğü engeller mi ki?
bi kaç gün önce de gitmiştim hastaneye cnm doktor düşükse bile şu an yapabileceğimiz birşey yok dedi tabi değerim çok çok düşüktü ama açıkçası kadın başından savdı yol göstermedi . şu an ağrım var bildiğin adet sancısı çekiyorum ve tam anlamıyla kanama olmadı ama lekelenmeden çok adet başlangıcı olduğunu düşünüyorum sancıdan dolayı kafam öyle karışıkki anlatamam ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Ya
Hadi ya kıyamam çok üzüldüm doktorlar neden hiç ilgilenmiyor bizim bu kimyasal ile ya rmin misin peki bi degerinr baktirdin mi ?? canım istersen neresi araştırıyor sebebini bilmiyorum ama bu ikinci düşüğüm deyince belki bakarlar neden diye.

Bura daha mptive verici oluo kesinlikle katılıom cnm çok geçmiş olsun bi doktora görünseydin keşke neden olduğuna dair

bur
geçen kimyasalda ben tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum neye bakılacaksa şimi bakın dedim yok yok erken daha falan dedi doktor ben de rahatladım tamam dedim ama oldu işte yine aynı şey test burda yapılmıyo çok pahalı falan dedi ama üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyormuş burda da üniversite yok bu testi yapamazlar yani burda mecburen memlekete gitmem lazım oraya da gitmem için izin almam faln lazım çalışıyorum ama eşimin de tabi izin alması lazım yani gitmek de bi dert keşke ilkinde gidip baktırsaydım ahh keşke

ne kadar zormuş ya
istersen bi gebelik testi al eğer pozitifse hala bebeğin senledir ve git eczaneden kendin progestan al sabah aksam 1 tane fitil olarak kullan. lekelenmesi olan düşük tehlikesi olan bayanlara veriyorlar. ve dinlenmeye çalış.

Bakmıyorlar ki dediğin gibi çok zor bir durum. Rabbim sabır versin. Bi de ne kadar zor herşey ya heryerde yok ozeller pahalı bu kadar zor olmamalı

Bende dün kimyasal gebelik yaşadım insanın umutlarının bir anda bitmesi çok kötüymüş Rabb'im yeniden bütün isteyenlerle birlikte bana da sağlıkla nasip etsin evladımı inşallah...

Bende dün kimyasal gebelik yaşadım insanın umutlarının bir anda bitmesi çok kötüymüş Rabb'im yeniden bütün isteyenlerle birlikte bana da sağlıkla nasip etsin evladımı inşallah...
Geçmiş olsun canım gerçekten zor bir durum ssevincinr varamadan üzüntü geliyor.. Rabbim sabır versin daha büyük acılardan korusun.

Geçmiş olsun canım gerçekten zor bir durum ssevincinr varamadan üzüntü geliyor.. Rabbim sabır versin daha büyük acılardan korusun.

Evet fizyolojik olarak da çok kötü psikolojik kısmı bir yana doktorlar da tenezzül edip birşey söylemiyorlar aynen öyle mutluluğum 3 gün sürdü...amin herkesi inşallah..

Evet fizyolojik olarak da çok kötü psikolojik kısmı bir yana doktorlar da tenezzül edip birşey söylemiyorlar aynen öyle mutluluğum 3 gün sürdü...amin herkesi inşallah..
kiyamammm ya geçmiş olsun cnm. beta hcg kaca kadar yükseldi senin?

istersen bi gebelik testi al eğer pozitifse hala bebeğin senledir ve git eczaneden kendin progestan al sabah aksam 1 tane fitil olarak kullan. lekelenmesi olan düşük tehlikesi olan bayanlara veriyorlar. ve dinlenmeye çalış.
progestan ı kullanırsam bi zararı olmaz di mi cnm ben hiç kullanmadım açıkçası ne işe yarar o eğer işe yarayacaksa hemen başlarım kan testi vericem bugün tekrar

Bakmıyorlar ki dediğin gibi çok zor bir durum. Rabbim sabır versin. Bi de ne kadar zor herşey ya heryerde yok ozeller pahalı bu kadar zor olmamalı
ilk kimyasal gebelikse eğer benim gibi ikinci de olursa testleri yaptırırım deme canım ne gerekiyorsa yaptır ikinci daha çok üzüyo insanı

Çok geçmiş Allahım bidaha kimseye yaşatmasın inş

progestan ı kullanırsam bi zararı olmaz di mi cnm ben hiç kullanmadım açıkçası ne işe yarar o eğer işe yarayacaksa hemen başlarım kan testi vericem bugün tekrar
hiç bi zarari olmaz cnm düşük ihtimali olan bayanlara veriyorlar internetten kendinde araştırabilirsin. vücuttaki progesteron hormonunu içeren bi ilaç. gerçi kimyasal gebelikse progestan bile fayda etmez ama sağlıklı bi gebelikse kanamayi lekelenmeyi önler

tamam canım teşekkür ederim şimdi kan tahlili için hastaneye gidiyorum noolur dua edin lütfen

Ben de kimyasal gebelik yasadim gecen ay.
Bu ay oĺmasi gerekenden 2 gun erken yumurtladim. Normalde daha gec yumurtlamis arkadaşlar okudugum kadari ile.
Bakalim, takipteyim.

Ben de kimyasal gebelik yasadim gecen ay.
Bu ay oĺmasi gerekenden 2 gun erken yumurtladim. Normalde daha gec yumurtlamis arkadaşlar okudugum kadari ile.
Bakalim, takipteyim.
Gecmis olsun. Ne güzel yumurtlamak bile güzel. Bazısı erken bazısı gec yumurtluyor karışık. Umarım hemen peşine hamile kalanlardan olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…