Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Gecmis olsun. Ne güzel yumurtlamak bile güzel. Bazısı erken bazısı gec yumurtluyor karışık. Umarım hemen peşine hamile kalanlardan olursun

Belki uyduruyorum ama ben geçen ay hamile kaldigimi hissetmistim. Bu ay o his yok. Pek umutlu degilim. :)
Ovulasyon testleri diger ay da yanimda olacak gibi hissediyorum.
Hayirlisi ne ise o olsun.

Allahım sana şükürler olsun bana bugünleri yaşattığın için kıslar şimdlk mutluyum Allah herkese yaşatsın perşembe 114 olan değer bugün 820 çıktı doktor perşembe vajinal ultrasona çağırdı kese için inş böle devam eder darısı hepinizin başına hiç umutsuzluğa kapılmayın

Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et

sağlıkla kucağına alırsın insallahhh

Ateş düştü canım ya yapmadım bende boş yere testi ziyan etmiyim dedim vakitlice gelsin de kirmizilar 3. Gün bi doktora giderim yeni ay düzenli tedavi diliyorum kendime şimdiden.

Kiss ikimizde 15 subat beklioduk benm ikinci bat gelio sen daha olmadın yaa

Belki uyduruyorum ama ben geçen ay hamile kaldigimi hissetmistim. Bu ay o his yok. Pek umutlu degilim. :)
Ovulasyon testleri diger ay da yanimda olacak gibi hissediyorum.
Hayirlisi ne ise o olsun.
Yok yok uydurmuyirsundur bende hissetmiştim.. Bu ay yine vardı his ama olmadı

Çok güzel çok çok sevindim ohh maşallah

Kizlar bende subat ayin 2sinde kimyasal gebrlik gecirdim normal adetim ayin 23ydu yarin olmam lazim yani normale gore kkmyasaldan sonra duzensizlik oluyomus ama goguslerim sisti ve agriyolar normalde her adetimde iki uc gun onceden belim agrirdi simdu oyle bisey yok sizce hamile olma ihtimalim varmi yoksa daha erkenmi

Canım olabilir neden olmasın biraz daha bekle ama kimyasalı regl olarak baz alman da gerekebilir

Canım olabilir neden olmasın biraz daha bekle ama kimyasalı regl olarak baz alman da gerekebilir
Bilmiyorum bencede kimyasal gebelik oldugum gun regl gibi bisey oluyo zaten o gunden hesaplamam lazim oo ozmana kadarda var zaten umutlaniyi insan ya cok istedigimiz icin yada korkuyoruz yinemi kimyasal gebelik olucak diye

Ben kimyasalı adet başlangıcı olarak ele almştm hatta doktor bana kimyasal olduğu için dengen değişir 20 gün sonra yumurtlar 40 gün sonra adet olursn demşti ama ben normal 14 gbi yumurtladığımı anladım geçen cuma olmam gerekirken olmadım şükür şimdilik normal hamileyim bakalım

Kısafile cnm mesajım sanaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…